Travellink Rabattkod Augusti 2020

  • 1 rabatt just nu

Senaste rabattkod från Travellink. Få upp till 40% rabatt på flyg + hotell. Kampanjer med tusentals billiga resmål världen över. Travellink kan erbjuda sina kunder över 200 destinationer och fler än 400 000 hotell världen över! Men innan du ger dig i kast med att boka drömresan är det smart att först kika in på Gratislandet så att du inte missar en förmånlig rabattkod eller kampanj som passar för just din resa!

Visa mer

Dölj

Kampanj

Alla aktuella kampanjer hos Travellink

Giltig tills vidare

Om Travellink

Travellink är en av de ledande resebyråerna på nätet i Norden. Företaget fanns online redan för 17 år sedan och opererar i Sverige, Danmark och Finland. Idag är de en del av Europas största resebolag på internet; eDreams ODIGEO. Här hittar du en av de snabbaste och mest kraftfulla bokningssidorna på marknaden. Använd en gällande Travellink rabattkod för att få rabatt när du bokar din semester, affärsresa eller hotellvistelse.


Här finns det ett utbud av 450 flygbolag, 500 000 hotell och 40 000 destinationer världen runt. Denna resebyrå har en fokus på bra priser, hög kvalitet och bra service. Utforska möjligheterna i din egen takt och boka din resa med enkelhet med Travellink-appen. Denna resebyrå erbjuder snabba och enkla bokningar, hög säkerhet och generösa rabattkoder.


Köp semester med gällande rabattkod hos Travellink

Hos Travellink kan du boka Flyg, Hotell, Flyg + Hotell, Bilar och Flygplanstransfer. Det är upp till dig om du vill boka tur och retur eller bara en enkelresa, och det går också att göra mer komplicerade sökningar om man vill åka till flera olika platser. Använd di aktuella Travellink rabattkod på just din drömresa med några klick. Först skriver du skriver helt enkelt in dina datum och platser i sökmotorn, så hittar den de billigaste flygrutterna, skräddarsytt utefter dina önskemål.


Här finns det flygrecensioner som är skrivna av Travellinks egna kunder, vilket kommer väl till hands när man vill hitta bekväma flyg och serviceinriktade flygbolag. Alla flygbolag har ett betyg, som är baserat på de betyg som har delats ut från privata resenärer. Detta är något man kan ta hänsyn till när man bestämmer sig för vilken typ av semester man vill köpa med sin aktuella rabattkod.


Boka hotell och flyg med aktuell Travellink rabattkod

Här går det även att boka hotell och flyg i samma veva, vilket kan leda till ännu lägre priser. Först skriver man in vart man åker ifrån och vart man vill åka, sedan lägger man till sina datum, antal personer och klickar på ”sök”. Sökmotorn arbetar då i några sekunder för att få fram dina relevanta resultat. Sökträffarna på din hotellvistelse kan sedan sorteras enligt popularitet eller pris, och man kan även använda sig av sökfilter som betyg, plats, avstånd från centrum, pris, TripAdvisor betyg, rumstyp, faciliteter och betalningsmetoder. Flygresorna kan i sin tur filtreras enligt avgångstid, flygbolag, antal stopp, flygplatser och betalningsmetod.


Vi har alla olika prioriteter och vi är nyfikna på olika typer av upplevelser, och det märks att Travellink har gjort sitt bästa för att skapa en smidig, användarvänlig och relevant sökmotor. Med några klick kan du skapa en sökning som är skräddarsydd efter dina personliga behov och preferenser. Dina sökträffar är också väldigt detaljerade, med bilder, information, recensioner och betyg.


Bästa-pris-garanti och dedikerad kundtjänst

Travellink erbjuder en bästa-pris-garanti, så om du hittar samma resa till ett billigare pris någon annanstans, inom 24 timmar, så får du tillbaka mellanskillnaden. Det finns mycket information på hemsidans hjälpcenter, men du kan också kontakta Travellink via kontaktformulär eller e-post för individuell support. 

Hur använder jag rabattkoder på Travellink?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Travellink.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

Antal rabatter 1
Kampanjer 1
Bästa rabatten Alla aktuella kampanjer hos Travellink

Vill du ha nya Travellink rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.