TT-Line Rabattkod Maj 2022

  • 13 rabatter just nu

Senaste TT-Line rabattkod ger upp till 600 kr rabatt. Med en annan kampanjkod kan du få upp till 20% rabatt på hytt och överfart med TT-Line till Tyskland. Snabbt, smidigt och billigt till Europa. TT-Line är företaget som har en modern färjeflotta och är marknadsledande när det kommer till Sverigetrafik. Företaget har varit i branschen i mer än 50 år och vill vara tillförlitliga och miljömedvetna. TT-Line erbjuder förbindelser över Östersjön mellan Tyskland, Polen och Sverige. När man reser med TT-Line kan man vara säker på att få ett proffsigt bemötande. Företaget transporterar nämligen mer än 600 000 passagerare varje år. Med TT-Line kan man bland annat ta en kortresa där man får två övernattningar ombord och en hel dag på land. För den som vill ut på en lite längre resa finns shoppingresor där man kan boka TT-Lines hotellpaket. Detta ger en möjlighet att upptäcka staden i lugn och ro. Men innan du bestämmer dig för ett resmål klickar du väl in på Gratislandet för att ta del av en rabattkod?

Visa mer

Dölj

36%

Upp till 36% returrabatt till Trelleborg & Rostock - från 730 kr t/r + 25% rabatt på hytter

Giltig tills vidare Villkor ▾
Välj "TT-Line Retur Rabatt" vid onlinebokning. Gäller personbil (max 6 m), och 1 person. Går ej att kombinera med andra rabatter och erbjudanden.
0 kr

Travemünde t/r - rabatterat pris från 890 kr

Giltig tills vidare Villkor ▾
Gäller dag- och nattavgång, t/r med Premium/Comfort fartyg Trelleborg-Travemünde. Gäller för 5 personer inkl. personbil/husbil/bil/släp (max 9 meter).
Kampanj

Aktuella erbjudanden hos TT-Line - få rabatt på resor

Giltig tills vidare
%

Rundresa Swinoujscie & Rostock - med bil inkl. hytt och hotell - från 1195 kr/pers

Giltig tills vidare Villkor ▾
Färjeöverfart med utresa Trelleborg-Swinoujscie. Returresa Rostock-Trelleborg för 2 vuxna inklusive bil upp till 6 m. Obs, på tisdagar och söndagar sker utresan från Trelleborg- Rostock och hemresan från Swinoujscie-Trelleborg. 1 övernattning i dubbelrum på Hampton by Hilton in Swinoujscie inkl. frukost + 1 övernattning i dubbelrum på Penta Hotel i Rostock inkl. frukost.
%

Rundresa Travemünde & Rostock t/r - med bil inkl. hytt och hotell - från 1350 kr/pers

Giltig tills vidare Villkor ▾
Färjeöverfart med utresa Trelleborg-Travemünde nattavgång. Returresa Rostock-Trelleborg dagavgång för 2 vuxna inklusive bil (max 6 m). Dubbelhytt med havsutsikt ingår tur & retur. 1 övernattning i dubbelrum på Hotel Vier Jahreszeiten i Lübeck inkl. frukost + 1 övernattning i dubbelrum på Penta Hotel i Rostock inkl. frukost.
%

Hotell i Lübeck inkl. färjeöverfart med bil & hytt för 2 personer

Giltig tills vidare Villkor ▾
Färjeöverfart t/r kvällsavgång Trelleborg-Travemünde för två personer inklusive bil (max 6 m). Gäller 1 övernattning i dubbelrum på Hotel VierJahresZeiten i Lübeck inklusive frukost.
Kampanj

Swinoujscie t/r - upp till 5 personer och bil - rabatterat pris från 2250 kr

Giltig tills vidare Villkor ▾
Gäller för upp till 5 personer med bil.
Kampanj

Swinoujscie t/r - 4 personer och bil, inkl. hytt - rabatterat pris från 2850 kr

Giltig tills vidare Villkor ▾
Gäller för 4 personer med bil (max 6 meter) och hytt t/r.
0%

Trelleborg/Travemünde t/r - pris från 890 kr + 25% rabatt på hytter

Giltig tills vidare Villkor ▾
Tur och retur biljett med Premium/Comfort fartyg. Inklusive 5 personer med personbil/husbil/bil/släp max 9 meter.
Kampanj

Swinoujscie t/r - 2 personer och bil, inkl. hytt - rabatterat pris från 2155 kr

Giltig tills vidare Villkor ▾
Gäller för 2 personer med bil (max 6 meter) och hytt t/r.
Spara

2 för 1 på överfart för motorcyklar - rabatterat pris från 350 kr

Giltig tills vidare Villkor ▾
Gäller enkel resa för 2 MC och 1-2 vuxna per motorcykel, inkl. miljöskyddstillägget.
0 kr

Swinoujscie t/r - 1 person och bil - rabatterat pris från 1440 kr

Giltig tills vidare Villkor ▾
Gäller för 1 person med bil (max 6 meter) t/r.
0%

Se alla hotellerbjudanden hos TT-Line

Giltig tills vidare

Om TT-Line

Hos TT-Line kan du boka resor med färjor till olika länder. Från Trelleborg i södra Sverige kan du njuta av en resa till Travemünde och Rostock i norra Tyskland och Świnoujście i Polen. Detta rederi har skapat en förbindelse mellan hamnar i Polen och Sveriges viktigaste färjehamn Trelleborg, så med en gällande TT-Line rabattkod kan du få rabatt på resor och upptäcka nya delar av världen.


På denna sida kan du boka resor och hotell, ta del av erbjudanden och hitta en kort eller lång semester som passar dig perfekt. Navigera dig fram i avdelningarna Tider och Priser, Kortresor, Aktuella erbjudanden, Ombord, Praktiskt och Hotell. När du bokar online med en aktuell rabattkod sparar du också 140 kronor i serviceavgift.


Boka färja med gällande TT-Line rabattkod

Här pågår det ständigt erbjudanden, med paketpriser och rabatter på olika typer av upplevelser. Vad sägs om Femstjärnigt hotell vid den polska Östersjökusten inkl. halvpension eller En natt på 5-stjärnigt hotell för 2 samt färjeöverfart med hytt & bil? I hotellpaketen ingår det ofta färjeöverfart, hytt med havsutsikt, en voucher för en flaska champagne och hotellboende inklusive frukost. Dessa erbjudanden finns bara tillgängliga i några dagar så länge det finns biljetter kvar, så det gäller att man bokar i tid.


Det finns också shoppingresor till Travemünde och Lübeck, där den svenska kronan just nu ger mer för pengarna. Med detta paket tillbringar man två kvällar och nätter på ett fartyg i Östersjön, men det finns också en kortare ”lillshopping tur”, för de som bara vill resa över dagen. Med en aktuell erbjudandekod hos TT-Line har du möjlighet att få ett ännu bättre pris på din resa.


Res med färja till Tyskland och Polen

I tillägg till shoppingresor finns det också några andra kortresor att välja på med en aktuell TT-Line rabattkod. För de som vill njuta, koppla av, äta och dricka gott, finns alternativet ”Minisemester till havs”. Det finns också en familjekryssning, med uppträden ombord och tävlingar som engagerar hela familjen. Ombord finns det också ett hälsocenter, en biograf och möjligheter till både avkoppling och shopping.


Rederiets sex fartyg heter Peter Pan, Nils Holgerson, Robin Hood, Nils Dacke, Tom Sawyer och Huckleberry Finn. Varje år har de över 600’000 passagerare och är marknadsledande inom direkttrafik mellan Sverige, Tyskland och Polen. Här har de gott om erfarenhet inom branschen och passion för att erbjuda tillfredställande, underhållande och avkopplande resor.


Boka hotell med rabattkod hos TT-Line

På denna sida finns det en avdelning dedikerad åt hotell i Rostock, Berlin, Lubeck, Swinoujcie, Szczecin, Malmö, Stockholm, Lund, Trelleborg, med mera. Med en aktuell erbjudandekod kan du få rabatterat pris på både resor och hotellrum. Det är enkelt att skapa sökningar med några få klick när man bokar online, och när man bokar både hotell och resa på samma gång kan man ofta spara pengar.


Kundtjänst

Det finns gott om information på sidan gällande bokningar, resor, passagerarrättigheter, aktuella rabattkoder med mera. Om man behöver ytterligare hjälp finns det ett kontaktformulär som man kan använda för att kontakta kundtjänst. De hanterar förfrågningar måndag – fredag mellan klockan 08.00 – 18.00.

Hur använder jag rabattkoder på TT-Line?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos TT-Line.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

2.6666666666666665
3
Antal rabatter 13
Rabattkoder 9
Kampanjer 4
Bästa rabatten Upp till 36% returrabatt till Trelleborg & Rostock - från 730 kr t/r + 25% rabatt på hytter

Vill du ha nya TT-Line rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.