Interflora Rabattkod Februari 2023

Senaste Interflora rabattkod ger rabatt på beställningen. Få rabatt på Interflora blommogram när du går med i The Flower Club. På Interflora hittar du födelsedagsblommor, romantiska buketter och mycket mer! Dessutom kan du skicka med lyxig choklad eller mysiga nallar tillsammans med buketter och blommor för att skapa en ännu härligare känsla med blombudet! Så gå in och shoppa online på Interflora, men glöm inte att först kolla in alla bra rabattkoder och erbjudanden här!

Visa mer

Dölj

Kampanj

Populäraste buketterna hos Interflora just nu - från 300 kr

Giltig tills vidare

Om Interflora

Interflora är en blombutik på nätet, där man kan köpa enskilda blommor, färdiga buketter eller skapa egna buketter. Med hjälp av smidig navigering kan man lätt hitta passande blomster till specifika evenemang och tillfällen, och få de levererade direkt till rätt adress. Använd din aktuella Interflora rabattkod för att skicka Blommogram® till nära och kära.


Shoppa blommor med gällande Interflora rabattkod

I Interfloras webbutik kan du navigera via kategorier eller tillfällen. Kategorier inkluderar Buketter, Krukväxter, Rosor, Låt oss Skapa, Färdiga Paket, Företagsblommor och Begravningsblommor. Om du vill använda din gällande Interflora rabattkod för att shoppa till ett speciellt tillfälle, kan du välja mellan Höstens Blommor, Födelsedag, Nyfödda, Krya på dig, Bara därför att, Tack för hjälpen, Romantiska blommor och Kondoleans blommor.


Det går även att kombinera kategorier och tillfällen, som till exempel ”krukväxter” + ”födelsedag”, så får man upp de produkter som finns inom båda kategorierna. Om man vill använda sin Interflora erbjudandekod för att köpa en krukväxt till en födelsedag, passar det bra med en Vit Phalaenopsis eller en Rosa Phalaenopsis i keramikkruka. På produktsidan kan man också lägga till en nalle, choklad eller presentinslagning med ett klick.


Köp rosor med rabattkod på Interflora

På Interflora kan du så klart köpa rosor av olika slag med din rabattkod. Välj från ett utbud av Höst-rosor, Orange rosor, Röda rosor – större, Röda rosor – långa, Vita rosor, Vita rosor med choklad, Rosa rosor, och så vidare. Du kan köpa enskilda rosor eller buketter med din gällande Interflora rabattkod, och med bara några klick kan du lägga en beställning som skickas direkt hem till den lyckliga mottagaren. Aldrig har det varit så enkelt att uppvakta någon med rosor!


Få inspiration & köp små kaktusar med Interflora rabattkoder

Här finns det en hel sektion dedikerad åt inspiration, med artiklar i kategorier som Högtid och Ceremoni, Blomstertrender, Blomsterspråket, Senaste Nytt, Möt våra florister, Blomfakta och Tips & Inspiration. Om du är lite osäker på hur du vill använda din gällande Interflora rabattkod, kan du till exempel besöka Blomstertrender och läsa en artikel om kaktusens framfart i Kaktusen som trend sticker fast. Där får du tips om hur man inreder med kaktus, var man ska placera den och hur ofta den ska vattnas.


Fullborda gåvan med en chokladask

Vad är bättre än en vacker blomsterbukett? En vacker blomsterbukett och en chokladask, så klart. I webbutiken kan du använda dina aktuella Interflora rabattkoder på chokladaskar med 81 bitar, 49 bitar, 36 bitar eller 16 bitar. Alla askar kommer med en blandning av ljus, vit och mörk choklad, så det finns något för alla även i de små askarna. Interflora tillverkar sin egen choklad, som är ”komponerade för en varierad och smakfull upplevelse”.


Flera olika sätt att kontakta kundtjänst på

Längst ner på sidan finns det länkar till olika hjälpavsnitt, så som villkor, kundservice och kontakt-sektionen. Där finner du svar på många vanliga frågor, vilket kan vara till stor hjälp om du har några funderingar. Om din fråga inte är besvarad där kan du använda kontaktformuläret, sända e-post eller ringa kundtjänst, som har öppet måndag - fredag 09.00 - 20.00 och lördag 09.00 - 13.00. 

Hur använder jag rabattkoder på Interflora?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Interflora.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4.538461538461538
26
Antal rabatter 1
Kampanjer 1
Bästa rabatten Populäraste buketterna hos Interflora just nu - från 300 kr

Vill du ha nya Interflora rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.