Hotels.com Rabattkod

8 erbjudanden

  • Väldigt bra rabatter

  • Samla 10 nätter få 1 gratis

  • Hotell i 40 länder

Med deras slogan ”Wake up happy” lovar Hotels.com att du kommer att finna det perfekta hotellet för just dig. Med rätt hotell kan du vakna med ett leende på läpparna och starta alla dagar på resan med glädje. Hotels.com är världsledande inom hotellbokning och har ett av världens största urval av boendealternativ. De erbjuder allt från små, pittoreska hotell till stora hotellkedjor, eller självhushåll för den som vill känna sig riktigt hemmastadd. Något som Hotels.com har specialiserat sig på är att finna logi under högsäsonger då det ofta brukar vara utsålt. Så om du vill boka ett hotell som får dig att vakna nöjd och glad så är Hotels.com ett bra val. Och genom att slutföra köpet med en rabattkod från Gratislandet får du mer fickpengar att ha på resan!

Visa mer

Dölj

Aktuella Hotels.com rabattkoder 2019

10%

10% extra rabatt på din hotellbokning

Giltig t.o.m. 6 maj 08:00. Vissa hotell exkluderade.
REA

SemesterRea - upp till 40% rabatt på hotell

Giltig t.o.m. 30 april. Fantastiska erbjudanden över hela världen.
Kampanj

Dagens Erbjudande - få upp till 50% rabatt

Giltig tills vidare. Utvalda hotell på toppdestinationer världen över.
Spara

Hotels.com Sista-Minuten-erbjudanden

Giltig tills vidare.
40%

Spara upp till 40% på hotell i London

Giltig tills vidare.
40%

Hotellerbjudanden i New York - 20-40% rabatt

Giltig tills vidare.
35%

Erbjudanden i Barcelona - upp till 35% rabatt

Giltig tills vidare.
30%

Paris - 30% rabatt hos Hotels.com på fler än hundra utvalda hotell

Giltig tills vidare.

Om Hotels.com

Hotels.com är ett av världens ledande företag inom hotellbokning och de erbjuder sina bokningstjänster på nätet och via callcentran. Här kan du utforska världens största utbud av boenden för resenärer. Välj och vraka bland välbekanta hotellkedjor och mindre hotell med bekvämlighet och få direkt tillgång till all nödvändig information. Använd din Hotels.com rabattkod på Hotellerbjudanden, Paketresor och flyg eller Gruppresor.


Med en närvaro i över 60 länder, får du direkt tillgång till hundratusentals hotell världen runt på Hotels.com. Det unika lojalitetsprogrammet ger dig dessutom en bonusnatt för var tionde natt du bokar och bor. Här använder de marknadsledande teknologi för att beskydda dina uppgifter, så du kan känna dig trygg när du gör dina bokningar. Du är även skyddad av deras prisgaranti. Om du har några frågor kan du alltid kontakta kundtjänst för support. De finns tillgängliga dygnet runt, sju dagar i veckan.


Boka rum med rabattkoder på Hotels.com

På Hotels.com har du en möjlighet att hitta hotellrum till rabatterade priser och deras team strävar efter att förse dig med de lägsta priserna på marknaden. Använd en Hotels.com kupongkod och få ännu mer för dina pengar. Här kan du hitta hotellrum världen runt och handla tryggt och behagligt, med bra köpvillkor och användarvänlig navigering. Läs andra gästers recensioner för att få en idé om hur det är att bo på hotellet och skriv dina egna recensioner.


Välj och vraka mellan weekendresor, romantiska äventyr, långa semestrar eller en-natts-turer runt om i norden. Här kan du se allt du behöver veta angående detaljer som gratis frukost, gym, spa, golfbanor och mycket annat som skapar en vistelse som är perfekt för just dig.


Köp paketresor och gruppturer

Om du vill boka en paketresa så kan du också göra det här. Välj om du vill boka Flyg, Flyg + Hotell eller Upplevelser. I upplevelse-sektionen kan du använda din rabattkod på spännande aktiviteter som till exempel Fototur på Djurgården i soluppgången med svensk frukost, Privat vandringstur med vikingahistoria i Gamla stan eller Helikoptertur över Stockholm och Stockholms skärgård. På varje aktivitet kan du läsa hjälpsam information, se kartor och relaterade upplevelser som kanske också intresserar dig och din resegrupp.


Full koll på dina resor och recensioner

När du gör dina bokningar sparas alla dina bokningar på ditt privata konto. Där kan du se Dina Bokningar, Reseplanerare och Recensera ett hotell. Genom att dela med dig av dina egna upplevelser med recensioner, hjälper du andra resenärer att hitta hotell som de kan njuta av. När du är inloggad kan du också se hur många nätter du har kvar tills du får din gratis hotellnatt med Hotels.com Rewards.


Kundtjänst dygnet runt, 7 dagar i veckan

Hotels.com erbjuder kundtjänst dygnet runt, sju dagar i veckan. Teamet kan nås via

e-post eller telefon. Det finns också mycket information på hemsidan, med en stor sektion för vanliga frågor gällande till exempel reservationer, bokningar, köp, rabattkoder, uppgraderingar eller erbjudandekoder. Där kan du också läsa deras användarvillkor och integritetspolicy. 


Hotels.com omdöme

Vad finns det att inte gilla? Med sina låga priser, enorma utbud och återkommande rabatter är Hotels.com en av de bästa bokningssajterna för hotell. Lägg därtill en snabb och överskådlig sajt (och app!), hotellrecensioner i överflöd, inspirerande bilder och vi kan inte annat än rekommendera Hotels.com till dig som letar hotell och andra boenden runtom världen.

Gör så här för rabatt hos Hotels.com

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Hotels.com.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Vill du ha nya Hotels.com rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.

Utgångna erbjudanden och rabattkoder

10% extra rabatt på din hotellbokning Slutade gälla 22 april.
AFFGENQ216SE
8% extra rabatt på din hotellbokning Slutade gälla 15 april.
AFFGENQ215SE
10% extra rabatt på din hotellbokning Slutade gälla 8 april.
AFFGENSEQ11319
10% extra rabatt på din hotellbokning Slutade gälla 25 mars.
AFFGENSEQ11119
60 kr rabatt på hotellbokningar över 600 kr Slutade gälla 1 feb.
60OFFSE
11% extra rabatt på din hotellbokning Slutade gälla 28 nov.
BLACKFRIDAY11
12% extra rabatt när du bokar i Hotels.com appen Slutade gälla 28 nov.
BLACKFRIDAY12
12% rabatt på hotell i Ryssland Slutade gälla 8 juli.
FOOTBALL12
500 kr rabatt på hotellbokningar över 3500 kr Slutade gälla 28 nov.
CM500SE
200 kr rabatt på hotellbokningar över 1500 kr Slutade gälla 1 nov.
SPOKFEST