Teknikdelar Rabattkod

1 erbjudande

Senaste Teknikdelar rabattkod ger dig 10% rabatt på hela beställningen. Fynda teknikprylar hos Teknikdelar med upp till 90% rabatt. Här hittar du mobilreservdelar, batterier, tillbehör, lagring och verktyg.

Visa mer

Dölj

Aktuella Teknikdelar rabattkoder 2019

10%

10% rabatt på hela beställningen

Giltig tills vidare. Villkor ▾
Vissa produkter och reavaror undantagna från rabatt.

Om Teknikdelar

Teknikdelar är en av Sveriges ledande återförsäljare av reservdelar och tillbehör för mobiltelefoner och surfplattor. Här kan man hitta reservdelar till alla stora varumärken, som iPhone, Samsung, Sony Xperia, HTC, Huawei och Lumia till låga priser. Använd din rabattkod på Teknikdelar för att köpa reservdelar som batterier, skärmar och baksidor, eller varför inte investera i ett nytt fodral, skal eller skärmskydd för att se till att din mobil håller sig i gott skick.

 

I denna webbutik hittar du nästan varenda reservdel som finns till dagens populära enheter, och här kan du känna dig trygg när du shoppar med din aktuella Teknikdelar rabattkod, eftersom du är i sällskap med över 300’000 andra nöjda kunder. Ta del av öppet köp i 30 dagar och dedikerad kundtjänst via både e-post och live chatt.


Shoppa mobilreservdelar med din Teknikdelar rabattkod

Här kan du shoppa reservdelar till ett brett utbud av modeller från varumärken som Apple, Sony Xperia, Huawei, Nokia, Sony Ericsson, Samsung, LG, Microsoft Lumia, HTC, OnePlus och Lenovo. Navigera enkelt via varumärke i en vänsterställd undermeny, där du kan välja din modell. Här kan du till och med hitta reservdelar till iPhone 4, som kom ut för över sju år sedan, så det går även att använda sig av rabattkoder för att piffa till gamla mobiler.


Köp reservdelar till iPad

Om du behöver reservdelar till din surfplatta, kan du enkelt ersätta repade, slitna och trasiga delar på din surfplatta med nya delar. Om du har en iPad till exempel, kan du använda din aktuella Teknikdelar rabattkod för att köpa en ny LCD display, digitizer, ett nytt batteri eller en ny batterilucka. Det är enkelt att byta ut iPadens olika delar, som batterier, skärmar och baksidor, hemma på egen hand. Med lite nya delar kan iPaden kännas som ny.


Rabatterade mobilbatterier & billiga mobilladdare

Denna webbutik har även ett stort utbud av batterier till bärbara datorer, notebooks, mobiler och smartphones som iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia, och så vidare. I det breda sortimentet finns det också batterier till leksaker, spelkontroller, brandvarnare och vanliga alkaliska batterier. Med den smidiga navigeringen kan du leta dig fram med hjälp av kategorier som Mobilbatterier, Batterier till surfplattor, Powerbank, Datorbatterier, Batterier till spelkonsoler samt övriga Batterier.


Om du vill passa på att köpa en ny laddare eller andra kablar på Teknikdelar, kan du välja mellan allt från ljudkablar och mobilladdare, till TV-kablar och dockstationer.


Bra köpvillkor och snabb leverans

Du kan känna dig trygg när du handlar eftersom webbutiken erbjuder säker betalning, öppet köp i 30 dagar och snabb kundtjänst om du har några frågor. Här har de tjänat över 300 000 nöjda kunder genom åren, så du är i gott sällskap.


Frakt kostar 29 kronor och Teknikdelar erbjuder snabb leverans från sitt Sverige-baserade lager. Om du skulle behöva kontakta kundtjänst kan du välja mellan chatt eller e-post. Supportteamet finns tillgängligt på vardagar mellan 09.00 och 17.00, och även om de vanligtvis besvarar e-post inom några timmar på vardagar, kan du alltid lita på att få ett svar inom 24 timmar. 

Gör så här för rabatt hos Teknikdelar

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Teknikdelar.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Vill du ha nya Teknikdelar rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.

Utgångna erbjudanden och rabattkoder

50 kr rabatt vid köp över 249 kr Slutade gälla 7 april.
TEKNIK50
20% rabatt på mobilbatterier Slutade gälla 30 mars.
NYENERGI
Fri frakt vid köp över 99 kr Slutade gälla 24 mars.
FRIFRAKT19
Fri frakt vid köp över 99 kr Slutade gälla 24 feb.
FRIFRAKT19
Fri frakt på alla beställningar Slutade gälla 23 nov.
BLACK
Fri frakt vid köp över 500 kr Slutade gälla 1 nov.
landet-tdfri
5% rabatt på hela beställningen Slutade gälla 1 nov.
landet17
13% rabatt på hela din beställning Slutade gälla 28 okt.
HALLOWEEN
100 kr rabatt vid köp över 500 kr Slutade gälla 16 sep.
WOW100