Däckonline Rabattkod Juni 2024

  • 2 rabatter just nu

Med en rabattkod från Däckonline kan du få upp till 10% rabatt på däck och hjul. Däckonline riktar sig till alla bilägare, från entusiasten till den vanliga bilföraren, och erbjuder kvalitetsdäck till en mängd olika bilmärken i en billigare prisklass. För att få de absolut bästa erbjudandena från Däckonline - använd våra rabattkoder och kampanjer!

Visa mer

Dölj

5%

5% rabatt på ditt första köp hos Däckonline - när du handlar över 999 kr

Giltig tills vidare Villkor ▾
Gäller för nya kunder.
Kampanj

Kampanjpriser på däck hos Däckonline

Giltig tills vidare

Om Däckonline

Däckonline.se är en populär webbplats i Sverige som specialiserar sig på försäljning av däck och fälgar. Deras sortiment inkluderar ett brett utbud av produkter som passar olika typer av fordon, inklusive personbilar, lastbilar, motorcyklar och till och med specialfordon.

De erbjuder däck från en mängd kända tillverkare, såsom Michelin, Continental, Goodyear, Pirelli, och Bridgestone, samt budgetalternativ och mindre kända märken. Däckonline.se säljer sommardäck, vinterdäck (både dubbdäck och friktionsdäck), och året-runt-däck, vilket ger kunderna möjlighet att välja däck som passar deras specifika behov och väderförhållanden.


Förutom däck erbjuder de också ett sortiment av fälgar, inklusive stål- och aluminiumfälgar i olika storlekar och stilar. Däckonline.se erbjuder även tillbehör som däcktryckssensorer och snökedjor.


En viktig aspekt av Däckonline.se är deras kundtjänst och användarvänliga webbplats, som gör det enkelt för kunder att hitta och köpa rätt däck och fälgar för sina fordon. De har även en tjänst där kunder kan välja att få sina däck levererade direkt till en lokal verkstad för montering, vilket gör processen smidig och bekväm.


Sammanfattningsvis erbjuder Däckonline.se ett omfattande sortiment av däck och fälgar från flera olika tillverkare, kombinerat med användarvänliga tjänster och god kundsupport, vilket gör dem till en populär destination för däckköp online i Sverige.


Köp däck med aktuell Däckonline rabattkod

Du kan använda din rabattkod för att köpa däck till familjebilen, limousinen, motorcykeln eller lastbilen, med kategorier som Sommardäck, Vinterdäck, Helårsdäck, Lätt lastbil C-däck, Offroad, Punkteringsfria, Miljödäck, Racerdäck, Veteransbildäck, Lastbilsdäck, Industridäck, Motorcykeldäck, Kompletta hjul, Motorolja, Snökedjor, samt Bildelar & tillbehör. Här är det bekvämt att placera beställningar, tack vare väl utformade sökverktyg, intuitiv navigering och detaljerad produktkategorisering.


Ett komplett sortiment och enkla köp

Sortimentet i webbutiken omfattar ett komplett utbud, och du kan välja och vraka mellan olika alternativ och bestämma själv hur du vill använda din Däckonline rabattkod för ett lägre pris. Hitta rätt däck med en sökning baserad på storlek, biluppgifter eller skriv helt enkelt in ditt registreringsnummer, så hittar systemet rätt däck automatiskt. Du kan också välja däcktyp, däckstorlek och priskategori. De däcktyper som finns tillgängliga är Sommardäck, Vinterdäck, Nordiska Vinterdäck, Vinterdäck (dubbade) eller Helårsdäck.

Om du inte har lust eller tid att montera dina däck själv, kan du även hitta den perfekta experten i ditt område med sökmotorn ”Montering av dina däck”, samt välja leverans direkt till närmsta monteringsstation.


Få hjälp av en speciell ordbok

Det finns gott om expertråd om däck på den här sidan, som hjälper dig att finna en lösning till dina däck-relaterade problem. Däck-ordboken består av 136 speciella termer och beskrivningar på ord och uttryck som StabiliGrip, Rockproof, ZR-däck, POR-däck, Smart Seal, Eco Stud System och Internal Sipe Locking Technology.


Köp rätt däck med rabatt med hjälp av Däckguiden

Med Däckguiden kan du hitta däck som passar ditt fordon. Välj tillverkare, modellserie, modellbeteckning och fordonstyp, så kommer det upp en lista på däck som matchar. När du klickar på ”Sök efter däck” får du upp dina träffar (och det kan röra sig om flera hundratals träffar), som du sedan kan filtrera och sortera enligt relevanta kriterier, som pris, kundrecensioner, hastighetsindex, belastningsindex, biltillverkare och så vidare.


Du kan också välja att bara se testvinnare eller däck med fälgskydd. Alla köp kommer med två års garanti, gratis frakt (på minst två däck) och 30 dagars returrätt.


Ett omfattande FAQ och bra kundtjänst

Här finns det ett omfattande FAQ med en samling av de vanligaste frågorna, men om du inte kan hitta dina svar här kan du alltid kontakta kundtjänsten. Välj om du vill sända ett e-postmeddelande, ringa själv eller beställa återuppringning. Kundtjänstens öppettider är måndag till fredag mellan klockan 7.00-22.00. Vi rekommenderar återuppringningsservicen, som är helt kostnadsfri.

Hur använder jag rabattkoder på Däckonline?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Däckonline.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4.388888888888889
18
Antal rabatter 2
Rabattkoder 1
Kampanjer 1
Bästa rabatten 5% rabatt på ditt första köp hos Däckonline - när du handlar över 999 kr

Vill du ha nya Däckonline rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.