Bokus Rabattkod April 2024

  • 4 rabatter just nu

  • Bra priser och rabatter

  • Snabba leveranser

Senaste Bokus rabattkod ger rabatt på ditt köp. Lagerrensning med 30-70% rabatt på massor av böcker för alla smaker. Bokus erbjuder ett stort utbud av fängslande böcker som passar allt från finsmakare som gillar klassiker till den som vill kura in sig i ett hörn och läsa spännande deckare. Bokus har det största utbudet av alla svenska bokhandlare med över 6 miljoner titlar i sitt bagage. Men i all bokglädje är det viktigt att inte glömma bort rabattkoderna från Bokus för att få köpet att bli extra lyckat.

Visa mer

Dölj

5%

5% rabatt hos Bokus för alla studenter

Giltig tills vidare Villkor ▾
Bokus samarbetar med Mecenat. Logga in hos dom och hämta din rabattkod för minst 5% studentrabatt.
Kampanj

Aktuella erbjudanden hos Bokus - få upp till 70% rabatt

Giltig tills vidare
REA

Fyndhörnan - upp till 70% rabatt hos Bokus på mängder av böcker

Giltig tills vidare
Fri frakt

Fri frakt hos Bokus när du handlar över 249 kr

Giltig tills vidare

Om Bokus

Bokus är e-bokhandeln där nyheter dyker upp i samma sekund som de släpps, i gott sällskap av miljoner andra böcker. Det är lätt att utforska de olika avdelningarna och hitta nya och gamla favoriter med några klick. Tack vare smidig navigering och detaljerad katalogisering, är det en ren njutning att köpa böcker online med rabattkoder.


Denna webbutik startades år 1997 och har sedan dess etablerats som ett av svenskarnas favoritställen att köpa böcker på med Bokus rabattkoder. Här får du fri frakt på beställningar över 249 kronor och visionen är ”Läsglädje för alla, varje dag”, vilket passar perfekt för alla bokälskare där ute. Navigera dig fram via huvudkategorierna: Ämnen, Nyheter, Bokustoppen, Erbjudanden, Höstens pocketfavoriter eller andra kategorier, som Student, Pocket, Bokus 20 år, Ljudböcker och E-böcker.


Köp böcker med aktuell Bokus rabattkod

I nyhetssektionen kan du köpa nya böcker med din rabattkod inom kategorier som Släpptes igår, Nya pocketböcker, Nya deckare, Nya romaner, Nya barnböcker, Nya e-böcker, Nya ljudböcker, Nyheter på svenska, Nyheter på engelska, Årets nyheter, Förboka, Böcker att bevaka, Aktuellt just nu och Möt våra bokspecialister. Det finns så klart ett sökfält där du kan skriva in författarnamn eller boktitel också.


För att hitta det man söker kan man sortera och filtrera utbudet utefter kriterier som Språk, Ämne, Format, Läsålder, Utgivningsår, Inspiration, Pris, Leveranstid, Tidsperiod i boken samt Geografisk plats i boken – så här är det lättare att hitta en passande bok än i en fysisk bokaffär. När du ser en bok som du är intresserad av att köpa med din Bokus rabattkod, kan du klicka på boken för att komma till en sida med en mer detaljerad bokbeskrivning och recensioner. Där kan du även se fler böcker skrivna av samma författare och relaterade böcker som kanske också faller dig i smaken.


Använd Bokus rabattkod på ljudböcker och e-böcker

Alla produkter i både ljudboks- & e-boksavdelningen går också att sortera enligt ovanstående kriterier, och om du skapar ett konto kan du spara böcker av alla olika slag i din egen favoritlista, genom att klicka på ett hjärta. Om du tycker speciellt mycket om en uppläsare kan du också klicka på uppläsarens namn för att få upp en lista över de böcker som hen har läst in.


Gör riktiga kap i fyndhörnan

Om 86% rabatt låter bra i dina öron, då kommer du att trivas i Bokus fyndhörna, där det finns en stor blandning av rabatterade böcker till väldigt låga priser. Även här kan du lyckligtvis filtrera böckerna precis som i de andra avdelningarna, och sortera dem enligt popularitet, titel, kundbetyg, utgivelsedatum och enligt lägsta pris.


Kundtjänst & Leveranser

Här gäller som sagt fri frakt på beställningar över 249 kronor, och leveranstider varierar beroende på vad du köper för böcker med dina aktuella rabattkoder, men du kan alltid skynda på processen genom att betala för snabbfrakt om du vill.


Kundtjänst kan nås via e-post, kontaktformulär eller telefon på vardagar mellan 08.00 - 20.00. Alla meddelanden besvaras inom 24 timmar på vardagar. Det finns också ett FAQ med svar på de vanligaste frågorna.

Hur använder jag rabattkoder på Bokus?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Bokus.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4.95
20
Antal rabatter 4
Kampanjer 4
Bästa rabatten 5% rabatt hos Bokus för alla studenter

Andra butiker du kanske gillar

Vill du ha nya Bokus rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.