Adlibris Rabattkod Maj 2024

  • 4 rabatter just nu

Senaste Adlibris rabattkod ger upp till 10% rabatt på beställningen. Få upp till 70% rabatt på böcker i Adlibris fyndhörna. Adlibris är bokhandeln för riktiga bokälskare. Här finns miljontals titlar samlade på en och samma plats, för att du ska kunna välja och vraka bland välkända författare och nykomlingar. Med andra ord är Adlibris en bokhandel som erbjuder dig läsupplevelser utöver det vanliga. Och glöm inte att besöka Gratislandet först för att hitta det erbjudande eller rabattkod från Adlibris som passar bäst för dig!

Visa mer

Dölj

5%

5% rabatt hos Adlibris för alla studenter

Giltig tills vidare Villkor ▾
Adlibris samarbetar med Mecenat. Logga in hos dom och hämta din rabattkod för minst 5% studentrabatt.
REA

Upp till 70% rabatt på böcker i Adlibris Outlet

Giltig tills vidare
Spara

Månadens pärlor - utvalda böcker till ett extra bra pris

Giltig tills vidare
Fri frakt

Fri frakt hos Adlibris när du handlar över 299 kr

Giltig tills vidare Villkor ▾
Gäller standardfrakt

Om Adlibris

Välkommen till Adlibris, Sveriges ledande nätbokhandel med ett imponerande sortiment på över 10 miljoner titlar. Dra nytta av din aktuella Adlibris rabattkod för attraktiva priser kombinerat med snabb leverans. Webbplatsens design är intuitiv och användarvänlig, vilket underlättar utforskningen av avdelningar som Böcker, Papper & kontor, Garn & pyssel, Leksaker & spel och Student.


Med en imponerande tillströmning av cirka 75 000 nya titlar varje månad, håller Adlibris dig ständigt uppdaterad. På startsidan kan du snabbt få överblick över aktuella bästsäljare, de senaste nyheterna, pågående kampanjer och toppsäljare. Kom ihåg att din Adlibris rabattkod inte bara gäller böcker, utan kan även användas för ett brett utbud av produkter, inklusive garn, kontorsmaterial och sällskapsspel.


Bättre pris på böcker med gällande Adlibris rabattkod

Så vad gör man när läshungern är stor men plånboken liten? Här kommer Gratislandets Adlibris rabattkoder till undsättning. Dessa rabattkoder ger bokentusiaster en möjlighet att utöka sina boksamlingar utan att tömma sina bankkonton.


Att använda en Adlibris rabattkod är enkelt. När du har valt ut dina önskade titlar och är redo att slutföra ditt köp, anger du bara din kod i kassan för att se priset sjunka. Oavsett om du är ute efter den senaste bästsäljaren, en lärobok för nästa kurs eller kanske en tidlös klassiker, kan dessa koder göra ditt köp mer överkomligt.


Utöver den ekonomiska fördelen, bidrar Adlibris rabattkoder också till att främja läsandet. När priserna blir mer tillgängliga, ökar möjligheten att sprida kunskap, fantasi och de emotionella resor som böcker erbjuder.


Så nästa gång du bläddrar genom Adlibris omfattande sortiment, kom ihåg att ha din rabattkod från Gratislandet till hands. Det är inte bara din plånbok som tackar dig, utan även din bokhylla som snart kommer att fyllas med fler berättelser att dyka in i.


Hitta populära nyheter med rabattkoder på Adlibris

Är du sugen på en ny bok du riktigt kan förlora dig i, som är så bra att du inte vill sluta läsa? Det är ett underbart sätt att spendera en lugn helg på. Navigera dig fram till populära nyheter genom att klicka på Böcker i huvudmenyn, och sedan Populära Nyheter i vänstra kolumnen. Du kan också välja en specifik kategori, till exempel Barnböcker, Pocket, Deckare eller Skönlitteratur. Om du hellre använder din gällande Adlibris rabattkod på populära e-böcker eller ljudböcker, är det också en möjlighet.


Köp rabatterat kontorsmaterial med aktuell Adlibris rabattkod

Det breda sortimentet på Adlibris inkluderar även kontorsmaterial, läsglasögon och till och med hemelektronik. Med väl organiserade sektioner som För Hemmakontoret, För Företagaren, För Studenten, Presentkort och Populära Varumärken kan man lätt finna det man söker, trots det stora utbudet. Om man vet vad man är ute efter kan man också använda sig av sökfältet, som alltid går att hitta högst upp på sidan, oavsett vilken avdelning man befinner sig i.


När man har en rabattkod kan det vara en god idé att passa på att köpa vardagsprylar som batterier, tejp och skrivblock, eftersom att det alltid går åt, både hemma och på jobbet.


Bra kundtjänst och miljövänlig frakt

Här får du gratis frakt när du gör beställningar, så länge beställningen har en total kostnad på minst 299 kronor. Standardfrakt tar 2–3 dagar, men det går också att välja expressleverans. Miljövänlig paketering och frakt prioriteras av Adlibris, som använder återvinningsbart emballage, tillverkat av återvunna fibrer. Allt fyllmaterial är också miljöanpassat och återvinningsbart.


Det finns ett FAQ där alla vanliga frågor och svar är samlade, men om du har några frågor eller funderingar utöver det, kan du kontakta kundtjänst via telefon eller e-post. Kundtjänst har öppet måndag-torsdag 08.00 – 19.00 och fredag 08.00 – 17.00. De strävar efter att besvara alla förfrågningar inom 24 timmar på vardagar.

Hur använder jag rabattkoder på Adlibris?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Adlibris.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4.150943396226415
53
Antal rabatter 4
Kampanjer 4
Bästa rabatten 5% rabatt hos Adlibris för alla studenter

Andra butiker du kanske gillar

Vill du ha nya Adlibris rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.