Adlibris Rabattkod Juni 2023

  • 4 rabatter just nu

Senaste Adlibris rabattkod ger upp till 10% rabatt på beställningen. Få upp till 70% rabatt på böcker i Adlibris fyndhörna. Adlibris är bokhandeln för riktiga bokälskare. Här finns miljontals titlar samlade på en och samma plats, för att du ska kunna välja och vraka bland välkända författare och nykomlingar. Med andra ord är Adlibris en bokhandel som erbjuder dig läsupplevelser utöver det vanliga. Och glöm inte att besöka Gratislandet först för att hitta det erbjudande eller rabattkod från Adlibris som passar bäst för dig!

Visa mer

Dölj

5%

5% rabatt hos Adlibris för alla studenter

Giltig tills vidare Villkor ▾
Adlibris samarbetar med Mecenat. Logga in hos dom och hämta din rabattkod för minst 5% studentrabatt.
REA

Upp till 70% rabatt på böcker i Adlibris Outlet

Giltig tills vidare
Spara

Månadens pärlor - utvalda böcker till ett extra bra pris

Giltig tills vidare
Fri frakt

Fri frakt hos Adlibris när du handlar över 299 kr

Giltig tills vidare Villkor ▾
Gäller standardfrakrt

Om Adlibris

Det här är Sveriges största nätbokhandlare, med över 10 miljoner titlar i sortimentet. Här kan du använda din aktuella Adlibris rabattkod och få snabba leveranser. Navigeringen är enkel och smidig, vilket gör det behagligt att utforska de olika avdelningarna för Böcker, Papper & kontor, Garn & pyssel, Leksaker & spel och Student.


Varje månad dyker det upp i snitt 75’000 nya titlar och på webbutikens förstasida kan man se vilka böcker som är mest populära just nu, samt gällande nyheter, kampanjer och topplistan. Det går även att använda sin gällande Adlibris rabattkod på ett stort sortiment av garner, kontorstillbehör, sällskapsspel, med mera.


Bättre pris på böcker med gällande Adlibris rabattkod

Använd din aktuella rabattkod på böcker inom kategorier som Barnböcker, Biografier & Memoarer, Deckare, Djur & Natur, Ekonomi & Juridik, Familj & Hälsa, Filosofi & Religion, Konst & Musik, Kokböcker, Medicin eller Litteraturvetenskap. Här finns det mycket att välja på oavsett vilken typ av litteratur du är ute efter.


För de som behöver lite tips eller hjälp på traven, kan det vara en god idé att utforska sektionerna Aktuellt i Media, Redaktionen Tipsar, Utvalda Prisvinnande Böcker, English Bestsellers och Fyndhörnan.


Hitta populära nyheter med rabattkoder på Adlibris

Är du sugen på en ny bok du riktigt kan förlora dig i, som är så bra att du inte vill sluta läsa? Det är ett underbart sätt att spendera en lugn helg på. Navigera dig fram till populära nyheter genom att klicka på Böcker i huvudmenyn, och sedan Populära Nyheter i vänstra kolumnen. Du kan också välja en specifik kategori, till exempel Barnböcker, Pocket, Deckare eller Skönlitteratur. Om du hellre använder din gällande Adlibris rabattkod på populära e-böcker eller ljudböcker, är det också en möjlighet.


Köp rabatterat kontorsmaterial med aktuell Adlibris rabattkod

Det breda sortimentet på Adlibris inkluderar även kontorsmaterial, läsglasögon och till och med hemelektronik. Med väl organiserade sektioner som För Hemmakontoret, För Företagaren, För Studenten, Presentkort och Populära Varumärken kan man lätt finna det man söker, trots det stora utbudet. Om man vet vad man är ute efter kan man också använda sig av sökfältet, som alltid går att hitta högst upp på sidan, oavsett vilken avdelning man befinner sig i.


När man har en rabattkod kan det vara en god idé att passa på att köpa vardagsprylar som batterier, tejp och skrivblock, eftersom att det alltid går åt, både hemma och på jobbet.


Bra kundtjänst och miljövänlig frakt

Här får du gratis frakt när du gör beställningar, så länge beställningen har en total kostnad på minst 299 kronor. Standardfrakt tar 2–3 dagar, men det går också att välja expressleverans. Miljövänlig paketering och frakt prioriteras av Adlibris, som använder återvinningsbart emballage, tillverkat av återvunna fibrer. Allt fyllmaterial är också miljöanpassat och återvinningsbart.


Det finns ett FAQ där alla vanliga frågor och svar är samlade, men om du har några frågor eller funderingar utöver det, kan du kontakta kundtjänst via telefon eller e-post. Kundtjänst har öppet måndag-torsdag 08.00 – 19.00 och fredag 08.00 – 17.00. De strävar efter att besvara alla förfrågningar inom 24 timmar på vardagar.

Hur använder jag rabattkoder på Adlibris?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Adlibris.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4.150943396226415
53
Antal rabatter 4
Kampanjer 4
Bästa rabatten 5% rabatt hos Adlibris för alla studenter

Andra butiker du kanske gillar

Vill du ha nya Adlibris rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.