Live It Rabattkod Maj 2022

  • 3 rabatter just nu

Senaste Live It rabattkod ger upp till 20% rabatt på upplevelser. Alla vill vi nog någon gång i livet uppleva lite spänning. Kanske vill vi hoppa fallskärm, köra en dyr drömbil eller gå en guidad tur på taken i Stockholm? Vad du än vill uppleva kan du säkerligen hitta någon upplevelse som faller dig i smaken hos Live it. Innan du klickar dig vidare dit bör du kolla in alla kampanjer och rabattkoder från Live It! Här kan du hitta allt från rabatt på romantiska upplevelser till rabatt på presentkort som ger upplevelser utöver det vanliga.

Visa mer

Dölj

20%

20% rabatt på veckans upplevelse hos Live It

Giltig tills vidare Villkor ▾
Kan inte kombineras med andra erbjudanden.
Kampanj

Spännande upplevelser hos Live It - från endast 245 kr!

Giltig tills vidare
Kampanj

Kör Ferrari eller Lamborghini från 995 kr

Giltig tills vidare

Om Live It

På Live It kan man köpa upplevelser och upplevelsepresenter, med ett utbud av minnesvärda stunder på över 1000 olika platser runt om i Sverige. Här kan man hitta upplevelser för alla tillfällen, budgetar och preferenser. Använd din gällande Live It rabattkod på flera hundra olika upplevelsepresenter inom kategorier som passar de äventyrliga, de sportiga, livsnjutarna och friluftsmänniskorna.

I det stora sortimentet kan man välja bland allt från spabehandlingar och vinprovningar till fallskärmshopp och sportbilskörningar. När man har köpt en upplevelse levereras presenten i en vacker röd ask. Live It startade 2005 och blir större varje år, med fler upplevelser, platser och presenttips.


Köp upplevelsepresenter med gällande Live It rabattkod

Det är inte alltid lätt att hitta rätt present, men då ska man komma ihåg att det går att ge bort upplevelser också. Här kan man ge bort roliga, spännande, lärorika, avkopplande och minnesrika stunder med en upplevelsepresent från Live it. På hemsidan kan man använda en gällande Live It rabattkod många olika typer av upplevelser. Det finns något för alla. Välj mellan Äventyr och Action, Fritid och Hobby, Motorsport, Mat och Dryck, Weekend och Övernattning, Underhållning och Middag, Djur och Natur, Spa och Relax samt Gruppupplevelser.

Dessa presenter köps i form av värdebevis som presenteras i en fin presentask, eller ett presentkort. På det här sättet kan man smidigt och enkelt ge vänner och familj unika och speciella presenter, som de aldrig kommer att glömma.


Unika presenter med aktuella rabattkoder på Live It

Om du behöver lite inspiration kan du gå till avledningen för ”Presenttips” och få tips och idéer på Födelsedagspresenter, Bröllopspresenter, Förlovningspresenter, Alla hjärtans dag, Familj, Högtider, Julklappstips, Till par & partner, Till barn & ungdom och Tips till större födelsedagar. Om man väljer exempelvis ”Julklappstips”, så får man välja om det är en julklapp till en flickvän, pojkvän, ett par, eller till mamma, pappa, syster eller bror, och så vidare. Vad sägs om att få rabatt på en Kryssningsupplevelse för två till mamma eller kanske en Ost- & ölprovning till brorsan med en aktuell Live It rabattkod?


Här finns det som sagt något för alla och det är lätt att hitta härliga och unika presenter till alla viktiga människor i våra liv. När du har bestämt dig för vad du vill ge bort kan du köpa upplevelsen via hemsidan, ringa kundtjänst eller gå till en av Live Its butiker runt om i landet. Läs om din rabattkod så att du vet hur du kan dra nytta av den på bästa sätt.


Många olika äventyr på Live It

Vi rekommenderar att du besöker deras webbplats för att bläddra runt och få en bättre förståelse av hur många olika upplevelser man kan välja mellan. Varje upplevelse-sida har gott om information och även en video, vilket ger en bra beskrivning om vad som ingår i upplevelsen.


Kontakt

Om du har några frågor kan du kontakta kundtjänst via e-post eller telefon. Det går att ringa måndag – fredag klockan 09.00 - 17.00. Live It-askar levereras inom 1–3 dagar, men det går också att betala extra för expressleverans eller budleverans om man har bråttom.

Hur använder jag rabattkoder på Live It?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Live It.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4.5
2
Antal rabatter 3
Kampanjer 3
Bästa rabatten 20% rabatt på veckans upplevelse hos Live It

Andra butiker du kanske gillar

Vill du ha nya Live It rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.