Matsmart Rabattkod

4 erbjudanden

  • Erbjuder ofta rabatter

Gillar du rabatter lika mycket som vi? Då har du kommit rätt. Här har vi samlat aktuella och fungerande rabattkoder till Matsmart som gäller för 2019. Alla erbjudandekoder som du kan se här nedanför är med andra ord helt giltiga och granskade av oss. Genom att hämta din rabatt via vår sida, ser du till att göra din shopping på Matsmart billigare.

Nedan hittar du alla aktuella rabattkoder för Matsmart som är giltiga just nu. Klicka in dig på den kampanj som tilltalar dig mest, så får du med dig en rabattkod som du kan ange vid kassan. Ibland kan du också slussas vidare direkt till erbjudandet som Matsmart utlovar, utan att behöva kopiera in själva koden. Vilket som gäller vid det specifika erbjudandet kommer enkelt att framgå när du aktiverar koden genom “Visa erbjudande”.

Filosofin är enkel: att ständigt vara på jakt efter rabattkoder är lite av ett heltidsjobb. Det är därför vi har valt att göra det åt dig. Vår tjänst är helt kostnadsfri och alla erbjudanden granskas noga av oss. Vi vill göra shoppingen roligare, genom att göra den billigare. Tänker du likadant? Sätt igång att fynda redan nu.

Visa mer

Dölj

Aktuella Matsmart rabattkoder i september 2019

50 kr

50 kr rabatt vid köp över 350 kr

Giltig tills vidare. Endast nya kunder. Villkor ▾
Gäller för nya kunder. Minsta ordervärde 350 kr exklusive frakt. Kan inte kombineras med andra rabattkoder.
REA

20-90% rabatt på mat & snacks

Giltig tills vidare.
Spara

Storpack - fynda hela lådor hos Matsmart

Giltig tills vidare.
Fri frakt

Fri frakt vid köp över 500 kr

Giltig tills vidare.

Om Matsmart

På Matsmart kan man köpa mat till 20% - 90% rabatt, med leverans över hela Sverige. Här ger de mat en andra chans genom att köpa in varor som annars skulle ha slängts, på grund av förpackningsbyten, kort livstid och överproduktion. Med en gällande Matsmart rabattkod kan man ta del av väldigt låga priser på skafferiprodukter, kryddor, såser, oljor, snacks, kakor, ekologisk mat, kaffe och mycket mer därtill.


Enligt statistiken slängs var femte matkasse i Sverige, och 56 kilo ätbar mat slängs per person varje år. Matsmart och dess kunder räddade 708 ton mat under år 2016 och då sparades det också många kronor. Med en aktuell rabattkod kan man utforska de olika avdelningarna och göra både sig själv och världen en tjänst.


Köp mat med gällande rabattkod hos Matsmart

I den här butiken har de delat upp alla varor i kategorierna Storpack: Fynda hela lådor, Skafferiet, Kryddor, Såser och oljor, Snacks, Bröd, kakor och kex, Ekologiskt, Glutenfritt, Träning och vikt, Te och kaffe, Drycker och Godis. I avdelningen med storpack kan man enkelt spara hundralappar genom att fynda hela lådor av produkter som till exempel Jolt Cola, Ramlösa Citrus, Mealbars och Proteinbars, Måltidsersättningar, Godis Sura Körsbär, Godis Lyckoägg, Bounce Energy Balls och Champis.


Men sortimentet sträcker sig utöver ätbara produkter. Här finns det även produkter inom kategorierna Hår, kropp och intim, Barn, Munvård, Apotek, Köksgeråd, Städ, tvätt och disk, Engångsartiklar och Husdjur. Med en gällande Matsmart rabattkod kan man få ännu bättre pris på vardagsartiklar till hemmet, så som tvättmedel, disktabletter, hundmat, kattmat, tandkräm, resorb, lotion och duschgel. Det är enkelt att bläddra sig fram genom olika kategorier i den användarvänliga och moderna webbutiken.


Handla ekologisk mat med aktuell Matsmart rabattkod

Här finns det också alternativ för de som tycker om att handla ekologiskt. Som de flesta vet kan det vara svårt att handla ekologiskt ibland, just för att det kostar mer, men med en aktuell erbjudandekod hos Matsmart kan man verkligen passa på att välja de ekologiska alternativen. Välj bland produkter som till exempel Bakmix ”Chiabröd”, Kaffekapslar ”The Proud One” Espresso, Basmatiris 500 gram, Pasta Penne 500 gram, Äpplejuice 1 L, Solrosbröd 500 gram, Björkvatten Citron 300 ml och Rostade Kokosflingor.


Rabatt på kryddor, te och kaffe

I kryddavdelningen hittar du allt från torkad lök, ekologisk basilika och lyxiga havssaltsflingor, till fonder, kryddmixers och buljongtärningar. Sortimentet uppdateras ständigt, och det förekommer ofta rabatt på 40% och 50%. Detta gäller också kaffe och te, som erbjuds i alla tänkbara varianter, med en blandning av kaffekapslar, kaffebönor, kaffebryggare, tepåsar, bryggkaffe samt även kaffefilter.


Dedikerad kundtjänst

Om du vill kontakta Matsmart finns deras kundtjänst tillgänglig via telefon, Facebook, e-post och live chatt. De är bemannade på helgfria vardagar mellan klockan 08.00 – 16.00. Supportteamet svarar så snart som möjligt, vilket oftast är inom 48 timmar. Här kan du betala med direktbetalning, kortbetalning, faktura, delbetalning, Klarna-konto och Klarna-autogiro.


Fraktkostnaden varierar beroende på hur mycket din beställning väger och den normala leveranstiden ligger på 2–5 arbetsdagar. Här kan du välja om du vill ha dina varor levererade till ett Postnord serviceställe, hem till dörren eller om du vill hämta upp de kostnadsfritt på Matsmarts lager.

Gör så här för rabatt hos Matsmart

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Matsmart.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!
Antal rabatter 4
Rabattkoder 1
Kampanjer 3
Bästa rabatten 50 kr rabatt vid köp över 350 kr

Vill du ha nya Matsmart rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.