Matkomfort Rabattkod Januari 2020

  • 2 rabatter just nu

Denna Matkomfort rabattkod ger dig 600 kr rabatt på dina första beställningar. Hos Matkomfort beställer du matkassar med mat för fyra goda och näringsriktiga middagar. Genom att smidigt och enkelt få hem alla de ingredienser som behövs, och som dessutom redan är färdighackade och skalade, behöver man endast färdigställa rätterna och placera ut maten på bordet. Förutom att detta spar tid, så finns även miljöaspekten i form av att det resulterar i en minskning av matsvinn. Så välj Matkomfort för en bekvämare måltid och välj oss på Gratislandet för att med en rabattkod göra ett smartare köp.

Visa mer

Dölj

600 kr

600 kr rabatt totalt på valfri matkasse från Matkomfort (150 kr rabatt/vecka)

Giltig tills vidare Villkor ▾
Erbjudandet gäller nya kunder och 150 kr rabatt per vecka, på valfri matkasse, i upp till fyra veckor. Oavsett vilken matkasse du väljer så har vi ingen uppsägningstid. Du kan senast sju dagar innan leverans avboka eller ändra din beställning. Efter fyra veckor gäller ordinarie pris.
Gåva

Få 6 st iittala-glas på köpet (värde 570 kr) när du beställer matkasse

Giltig tills vidare Villkor ▾
Gäller vid köp av minst 2 leveranser.

Om Matkomfort

Matkomfort är en service som erbjuder kockförberedda middagar. Dessa middagar tar bara 5–20 minuter att färdigställa och de tillagas till allra störst del med närproducerade huvudråvaror. Använd en gällande Matkomfort rabattkod och spar tid och energi under veckodagarna och njut samtidigt av riktigt god mat.

De måltider som levereras består av svenska och färska råvaror. Idag är det över 2’500 familjer i Stockholm och Uppsala som tar hjälp av Matkomfort med vardagsmaten. Just nu levererar de till nästan hela Storstockholm och Uppsala. Testa dessa kockförberedda måltider med en aktuell Matkomfort rabattkod och njut av middagar som lagas helt och hållet från grunden av professionella kockar, vilket resulterar i goda smaker och nyttig mat.


Kockförberedda middagar med gällande Matkomfort rabattkod

Med en sådan här tjänst har man möjlighet att spara mycket tid och energi under veckan, då man slipper undra vad man ska laga för mat, köra till affären, köpa råvaror, släpa hem kassar och laga middagar som skapar en massa disk och stök hemma i köket. Med en aktuell Matkomfort rabattkod kan du uppleva smidigheten av denna middagstjänst, med ett utbud på olika menyer.


Fördelar med aktuell rabattkod hos Matkomfort

Dessa portionsanpassade måltider betyder minimalt svinn, vilket är positivt både för miljön och plånboken. Det går att avboka eller ändra på beställningar upp till sju dagar innan leverans, eftersom det är då de beställer råvarorna. Menyerna du köper med din aktuella Matkomfort rabattkod innehåller allt du behöver för att avnjuta kompletta middagar, och många menyer inkluderar även extra färska grönsaker. Du slipper därmed svänga förbi livsmedelsbutiken och skriva inköpslistor, och kan använda din nyvunna extratid hur du vill.


Rabatt på middagsmenyer med gällande erbjudandkod

Som kund kan du välja om du vill ha leverans varannan vecka och byta meny när du själv känner för det. Välj mellan de olika menyerna Premium, Sthlmslådan, Familjefavoriter eller Vrooom. Sthlmslådan består av en tredagarsmeny för de som inte vill äta rött kött. Familjefavoriterna är en rullande 7-veckorsmeny med snabblagade favoriter, och Vrooom består av middagar som kan färdigställas på 5-10 minuter.


Bra pris på Premium meny med rabattkoder

Vad sägs om Yoghurtbakad laxfilé med curry serveras med syrliga gurknudlar och basmatiris, Kycklingfilé från Bjärefågel med rostad zucchini, örtdressing och lökbakad potatis eller italiensk nötfärsgryta med pasta, grana padano och kryddig broccoli? Det är exempel på maträtter du kan förvänta dig med Premium menyn, som är populärast bland kunder.

Med en gällande Matkomfort rabattkod får du ett ännu bättre pris på Premium menyn, som kommer med fyra kompletta måltider med exklusiva, färska och svenska huvudråvaror. Allt du behöver ha hemma är salt, peppar och en stekpanna. Alla matkassar kommer med fräscha grönsaker, som varierar lite beroende på säsong. Dessa måltider förbereds utan onödiga tillsatser och med äkta smaksättare.


Professionell kundsupport

Kontakta kundtjänst via e-post eller telefon, eller besök FAQ-avdelningen för svar på vanliga frågor. Supportteamet är tillgängligt måndag - torsdag klockan 08.30-17.00, fredagar klockan 08.30-15.00, med lunchstängt klockan 12.00 – 13.00. För akuta frågor gällande söndagsleveranser har de även ett journummer mellan klockan 14.00 -22.00, samt mellan 17.00 – 22.00 på måndagar.

Hur använder jag rabattkoder på Matkomfort?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Matkomfort.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4.444444444444445
9
Antal rabatter 2
Rabattkoder 2
Bästa rabatten 600 kr rabatt totalt på valfri matkasse från Matkomfort (150 kr rabatt/vecka)

Vill du ha nya Matkomfort rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.