Matkomfort Rabattkod April 2020

  • 3 rabatter just nu

Denna Matkomfort rabattkod ger dig 600 kr rabatt på dina första beställningar. Hos Matkomfort beställer du matkassar med mat för fyra goda och näringsriktiga middagar. Smidigt får du hemkört alla de ingredienser som behövs, som dessutom redan är färdighackade och skalade för att enkelt färdigställa rätterna. Förutom att detta spar tid, så finns även miljöaspekten i form av att det resulterar i en minskning av matsvinn. Så välj Matkomfort för en bekvämare måltid och välj oss på Gratislandet för att med en rabattkod göra ett smartare och billigare köp.

Visa mer

Dölj

150 kr

150 kr rabatt/vecka för 4 leveranser (600 kr rabatt totalt) + Traktörpanna som gåva med 5e leveransen

Giltig t.o.m. 5 april. Villkor ▾
Erbjudandet gäller nya kunder (dvs inte befintliga Matkomfort kunder.) Erbjudandet gäller 150 kr rabatt per vecka, på valfri matkasse, i upp till fyra veckor. Oavsett vilken matkasse du väljer så har vi ingen uppsägningstid.
600 kr

600 kr rabatt totalt på valfri matkasse från Matkomfort (150 kr rabatt/vecka)

Giltig tills vidare Villkor ▾
Erbjudandet gäller nya kunder och 150 kr rabatt per vecka, på valfri matkasse, i upp till fyra veckor. Oavsett vilken matkasse du väljer så har vi ingen uppsägningstid. Du kan senast sju dagar innan leverans avboka eller ändra din beställning. Efter fyra veckor gäller ordinarie pris.
Gåva

Få 6 st iittala-glas på köpet (värde 570 kr) när du beställer matkasse

Giltig tills vidare Villkor ▾
Gäller vid köp av minst 2 leveranser.

Om Matkomfort

Matkomfort är en service som erbjuder kockförberedda middagar. Dessa middagar tar bara 5–20 minuter att färdigställa och de tillagas till allra störst del med närproducerade huvudråvaror. Använd en Matkomfort rabattkod och spar tid och energi under veckodagarna och njut samtidigt av riktigt god mat.

De måltider som levereras består av svenska och färska råvaror. Idag är det över 2’500 familjer i Stockholm och Uppsala som tar hjälp av Matkomfort med vardagsmaten. Just nu levererar de till nästan hela Storstockholm och Uppsala. Testa dessa kockförberedda måltider med en aktuell rabattkod och njut av middagar som lagas helt och hållet från grunden av professionella kockar, vilket resulterar i goda smaker och nyttig mat.


Kockförberedda middagar från Matkomfort

Med en sådan här tjänst har man möjlighet att spara mycket tid och energi under veckan, då man slipper undra vad man ska laga för mat, köra till affären, köpa råvaror, släpa hem kassar och laga middagar som skapar en massa disk och stök hemma i köket. Med en aktuell Matkomfort rabattkod kan du uppleva smidigheten av denna middagstjänst, med ett utbud på olika menyer.


Fördelar med en aktuell rabattkod hos Matkomfort

Dessa portionsanpassade måltider betyder minimalt svinn, vilket är positivt både för miljön och plånboken. Det går att avboka eller ändra på beställningar upp till sju dagar innan leverans, eftersom det är då de beställer råvarorna. Menyerna du köper med din rabattkod innehåller allt du behöver för att avnjuta kompletta middagar, och många menyer inkluderar även extra färska grönsaker. Du slipper därmed svänga förbi livsmedelsbutiken och skriva inköpslistor, och kan använda din nyvunna extratid hur du vill.


Rabatt på middagsmenyer med gällande kampanjkod

Som kund kan du välja om du vill ha leverans varannan vecka och byta meny när du själv känner för det. Välj mellan de olika menyerna Premium, Sthlmslådan, Familjefavoriter eller Vrooom. Sthlmslådan består av en tredagarsmeny för de som inte vill äta rött kött. Familjefavoriterna är en rullande 7-veckorsmeny med snabblagade favoriter, och Vrooom består av middagar som kan färdigställas på 5-10 minuter.


Bra pris på Premium kasse med extra rabatt

Vad sägs om Yoghurtbakad laxfilé med curry serveras med syrliga gurknudlar och basmatiris, Kycklingfilé från Bjärefågel med rostad zucchini, örtdressing och lökbakad potatis eller italiensk nötfärsgryta med pasta, grana padano och kryddig broccoli? Det är exempel på maträtter du kan förvänta dig med Premium menyn, som är populärast bland kunder.

Med en gällande Matkomfort rabattkod får du ett ännu bättre pris på Premium menyn, som kommer med fyra kompletta måltider med exklusiva, färska och svenska huvudråvaror. Allt du behöver ha hemma är salt, peppar och en stekpanna. Alla matkassar kommer med fräscha grönsaker, som varierar lite beroende på säsong. Dessa måltider förbereds utan onödiga tillsatser och med äkta smaksättare.


Professionell kundsupport

Kontakta kundtjänst via e-post eller telefon, eller besök FAQ-avdelningen för svar på vanliga frågor. Supportteamet är tillgängligt måndag - torsdag klockan 08.30-17.00, fredagar klockan 08.30-15.00, med lunchstängt klockan 12.00 – 13.00. För akuta frågor gällande söndagsleveranser har de även ett journummer mellan klockan 14.00 -22.00, samt mellan 17.00 – 22.00 på måndagar.

Hur använder jag rabattkoder på Matkomfort?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Matkomfort.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4.615384615384615
13
Antal rabatter 3
Rabattkoder 3
Bästa rabatten 150 kr rabatt/vecka för 4 leveranser (600 kr rabatt totalt) + Traktörpanna som gåva med 5e leveransen

Vill du ha nya Matkomfort rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.