Matkomfort Rabattkod Maj 2024

  • 2 rabatter just nu

  • Erbjuder ofta bra rabatter

Beställ näringsrika och goda middagar till rabatterat pris med en Matkomfort rabattkod. Med våra fungerande rabatter för Matkomfort är det inte bara smidigt och tidsbesparande med matkasse utan även billigt. I listan nedanför hittar du alla aktuella kampanjer hos Matkomfort. Vi uppdaterar vår lista med rabatter hela tiden så glöm inte att titta förbi här innan du shoppar. Alla våra rabatter ska vara giltiga och vi rensar löpande ut sådana rabattkoder som har gått ut och inte är giltiga längre. För att vara säker på att du inte missar något kan du trycka på ”följ” så skickar vi nya erbjudanden hos Matkomfort till dig direkt med mejl.

Matkomfort – god och vällagad mat direkt hem till dig. Matkomfort började med idén om att alla människor har rätt till god och vällagad mat utan att behöva slava i köket i flera timmar. Matkomforts egna kockar lagar allt det jobbiga som såser, fonder och grytbaser från grunden och levererar sedan alla råvaror med recept hem till dig. Du kan snabbt och enkelt slänga ihop en lyxmåltid som passar hela familjen. Använd våra rabattkoder och kampanjkoder för Matkomfort för att få det billigaste priset.

Visa mer

Dölj

600 kr

Upp till 600 kr rabatt hos Matkomfort (150 kr rabatt på dina fyra första matkassar)

Giltig tills vidare Villkor ▾
Erbjudandet gäller endast nya kunder. Inga bindningstider. Du kan senast sju dagar innan leverans avboka eller ändra din beställning.
150 kr

150 kr rabatt på de 4 första leveranserna från Matkomfort (600 kr rabatt totalt)

Giltig tills vidare Villkor ▾
Gäller endast nya kunder. Inga bindningstider. Du kan senast sju dagar innan leverans avboka eller ändra din beställning.

Om Matkomfort

Matkomfort är en service som erbjuder kockförberedda middagar. Dessa middagar tar bara 5–20 minuter att färdigställa och de tillagas till allra störst del med närproducerade huvudråvaror. Använd en Matkomfort rabattkod och spar tid och energi under veckodagarna och njut samtidigt av riktigt god mat.

De måltider som levereras består av svenska och färska råvaror. Idag är det över 2 500 familjer i Stockholm och Uppsala som tar hjälp av Matkomfort med vardagsmaten. Just nu levererar de till nästan hela Storstockholm och Uppsala. Testa dessa kockförberedda måltider med en aktuell rabattkod och njut av middagar som lagas helt och hållet från grunden av professionella kockar, vilket resulterar i goda smaker och nyttig mat.


Kockförberedda middagar från Matkomfort

Med en sådan här tjänst har man möjlighet att spara mycket tid och energi under veckan, då man slipper undra vad man ska laga för mat, köra till affären, köpa råvaror, släpa hem kassar och laga middagar som skapar en massa disk och stök hemma i köket. Med en aktuell Matkomfort rabattkod kan du uppleva smidigheten av denna middagstjänst, med ett utbud på olika menyer.


Fördelar med en aktuell rabattkod hos Matkomfort

Dessa portionsanpassade måltider betyder minimalt svinn, vilket är positivt både för miljön och plånboken. Det går att avboka eller ändra på beställningar upp till sju dagar innan leverans, eftersom det är då de beställer råvarorna. Menyerna du köper med din rabattkod innehåller allt du behöver för att avnjuta kompletta middagar, och många menyer inkluderar även extra färska grönsaker. Du slipper därmed svänga förbi livsmedelsbutiken och skriva inköpslistor, och kan använda din nyvunna extratid hur du vill.


Rabatt på middagsmenyer med gällande kampanjkod

Som kund kan du välja om du vill ha leverans varannan vecka och byta meny när du själv känner för det. Välj mellan de olika menyerna Premium, Sthlmslådan, Familjefavoriter eller Vrooom. Sthlmslådan består av en tredagarsmeny för de som inte vill äta rött kött. Familjefavoriterna är en rullande 7-veckorsmeny med snabblagade favoriter, och Vrooom består av middagar som kan färdigställas på 5-10 minuter.


Bra pris på Premium kasse med extra rabatt

Vad sägs om Yoghurtbakad laxfilé med curry serveras med syrliga gurknudlar och basmatiris, Kycklingfilé från Bjärefågel med rostad zucchini, örtdressing och lökbakad potatis eller italiensk nötfärsgryta med pasta, grana padano och kryddig broccoli? Det är exempel på maträtter du kan förvänta dig med Premium menyn, som är populärast bland kunder.

Med en gällande Matkomfort rabattkod får du ett ännu bättre pris på Premium menyn, som kommer med fyra kompletta måltider med exklusiva, färska och svenska huvudråvaror. Allt du behöver ha hemma är salt, peppar och en stekpanna. Alla matkassar kommer med fräscha grönsaker, som varierar lite beroende på säsong. Dessa måltider förbereds utan onödiga tillsatser och med äkta smaksättare.


Professionell kundsupport

Kontakta kundtjänst via e-post eller telefon, eller besök FAQ-avdelningen för svar på vanliga frågor. Supportteamet är tillgängligt måndag - torsdag klockan 08.30-17.00, fredagar klockan 08.30-15.00, med lunchstängt klockan 12.00 – 13.00. För akuta frågor gällande söndagsleveranser har de även ett journummer mellan klockan 14.00 -22.00, samt mellan 17.00 – 22.00 på måndagar.

Hur använder jag rabattkoder på Matkomfort?

  1. Börja med att klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp och gå till Matkomforts hemsida.
  3. Gör ditt val av matkasse och antal personer. Här får du också välja leveransdag.
  4. I kassans tredje steg klistrar du in rabattkoden från Gratislandet i fältet "Ange kampanjkod".
  5. Nu kan du slutföra köpet hos Matkomfort med rabatt!

Omdöme

4.155172413793103
58
Antal rabatter 2
Rabattkoder 2
Bästa rabatten Upp till 600 kr rabatt hos Matkomfort (150 kr rabatt på dina fyra första matkassar)

Andra butiker du kanske gillar

Vill du ha nya Matkomfort rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.