Expedia Rabattkod

5 erbjudanden

När du ska ut och resa, och framför allt när du ska på semester, så vill du självklart att allting ska vara bra ordnat. Men att boka flyg, hotell och bil var för sig kan vara kostsamt och ta väldigt lång tid. Så det bästa vore ju om du kunde göra allt på samma ställe när du väl håller på, eller hur? Expedia är resebyrån på nätet som gör det enklare för dig att boka resa, hotell och hyrbil! Och för att kunna njuta av din resa ännu mer så ska du kolla in Gratislandets kampanjer och erbjudanden. Till exempel så kan du få 500 kr på paketresor eller 10% på din hotellbokning hos Expedia! Håll utkik! Vi har alltid nya kampanjkoder och kampanjer på Gratislandet - allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och känna att du är på god väg att göra ett riktigt kap! År 1996 startades företaget Expedia av Rich Barton och Lloyd Frink, som då jobbade på Microsoft. Idag är Expedia en av världens största internetbaserade resebyråer, med 400 flygbolag och över 260 000 boendealternativ. Du kan hitta mängder av aktiviteter och utflykter som gör din resa upplevelserik och spännande. Det är smart att köpa din resa hos Expedia, och ännu smartare är det att använda Gratislandets rabattkoder för ett billigare köp!

Visa mer

Dölj

Aktuella Expedia rabattkoder 2019

25%

Dagens hotellerbjudanden - minst 25% rabatt

Giltig tills vidare.
70%

Boka tidigt och spara minst 25% rabatt

Giltig tills vidare.
Kampanj

Hundratals hotellerbjudanden & billiga paketresor hos Expedia

Giltig tills vidare.
Kampanj

Sista-minuten-resor - restresor till riktiga kanonpriser!

Giltig tills vidare.
Kampanj

Expedia Prisgaranti - mellanskillnaden tillbaka om du hittar en billigare paketresa

Giltig tills vidare.

Om Expedia

Expedia är en resebyrå på nätet som erbjuder bokningar på tusentals billiga hotell. Här finns det ett stort utbud med något för alla, oavsett vad du har för behov eller budget. Sök bland över en miljon flyg och hotell för att välja och vraka mellan bed & breakfasts, hostels, vandrarhem eller femstjärniga hotell, och ta del av låga priser hos Expedia. Om du använder din aktuella Expedia rabattkod kan du få ännu lägre priser.


På förstasidan kan du med enkelhet fylla i vilken typ av resa du är intresserad av, med eller utan hotell, och även hitta spännande aktiviteter. Det här är en lätt och smidig webbplats, med användarvänlig och enkel navigering. Hitta din drömresa till ett bra pris med några få klick.


Boka semester med Expedia rabattkod

Du kan känna dig trygg när du gör dina bokningar på en av världens största resebyråer på nätet. De flesta hotellbokningar kan också ändras eller avbokas helt utan avgift. Med en aktuell Expedia erbjudandekod kan du navigera med smidighet i avdelningarna Hotell, Flyg, Flyg + hotell, Hyrbil, Semesterbostad, Aktiviteter, Erbjudanden, Sista minuten, Expedia+.


Ta dig en titt och utforska tusentals resmöjligheter för hitta din ultimata arbetsresa eller semester, med aktiviteter, hyrbilar och utflykter. Expedia har bra lösningar för dina behov, både i Sverige och världen runt. Dra nytta av din gällande Expedia rabattkod för att boka resor och rum på såväl familjevänliga hotell som billiga hotell, och lyxiga semesterresorter.


Köp flyg och hotell med rabatt

Varje dag kommer det nya erbjudanden som kallas Dagens Topperbjudanden, där man kan göra riktiga klipp, som till exempel 50% rabatt på hotell, paketresor för 1899 kronor eller mindre, och attraktiva sista minuten-resor. Här samlas de mest populära hotellen på en och samma plats och erbjuder ständigt låga priser. När du shoppar resor kan du också läsa verifierade gästrecensioner från tidigare kunder för tips och idéer.


Handla sista minuten-resa hos Expedia med aktuell rabattkod

Om du är intresserad av sista minuten-resor erbjuds det nya äventyr och upplevelser varje dag i den här resebyrån på nätet. Med en aktuell Expedia erbjudandekod kan du utforma din egen sökning eller utforska olika kollektioner som exempelvis Res denna vecka - Sista minuten-hotell från 1 448 kronor eller Res nästa vecka eller Sista minuten-hotell från 1 221 kronor.


Det finns mycket inspiration att hitta på Expedia, med olika destinationer som Last minute till Spanien, Last minute till Kanarieöarna, Last minute till Prag eller Last minute till Kroatien. Hitta en billig resa som passar dig och dina reskamrater och lägg till spännande aktiviteter, med en blandning av Dagsturer och utflykter, Turer och sightseeing, Hop-on/Hop-off, Vandrings- och cykelturer, Kryssningar och vattenturer och Privata turer.


Kundsupport alla dagar i veckan

Det finns en stor avdelning med svar på vanliga frågor och gott om annan hjälpsam information på hemsidan. Om du har några ytterligare frågor angående exempelvis bokningar, gällande rabattkoder, erbjudanden eller ditt konto, kan du kontakta kundtjänst via e-post eller telefon. De finns tillgängliga måndag – fredag klockan 08.00 - 18.00, och på lördagar, söndagar och helgdagar klockan 09.00 - 17.00.

Gör så här för rabatt hos Expedia

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Expedia.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Vill du ha nya Expedia rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.

Utgångna erbjudanden och rabattkoder

10% extra rabatt på din hotellbokning Slutade gälla 26 nov.
SPARANU10SE
4500 kr rabatt på paketresor (flyg+hotell) Slutade gälla 23 nov.
BLACKFRIDAYSE
10% extra rabatt på utvalda hotell Slutade gälla 5 maj.
MAY10CP
10% extra rabatt på utvalda hotell Slutade gälla 9 mars.
CP10MAR
50% rabatt på utvalda hotell Slutade gälla 27 nov.
SECYBER50
400 kr rabatt på din hotellbokning Slutade gälla 27 nov.
SEMONDAY400
800 kr rabatt på paketresor (flyg+hotell) Slutade gälla 27 nov.
SECYBERPKG
400 kr rabatt på din hotellbokning Slutade gälla 24 nov.
SEHOLIDAY400
75% rabatt på utvalda hotell Slutade gälla 24 nov.
SEBLACKFR75
6000 kr rabatt på paketresor (flyg+hotell) Slutade gälla 24 nov.
SEBLACKFR6000