Tidningskungen Rabattkod

3 erbjudanden

  • Bra rabatter och priser

  • Stort utbud av tidningar

  • Perfekta presenten

Tidningskungen har funnits sedan år 2001 och finns numera i hela Norden. De erbjuder tidningar för alla åldrar, alla intressen och i alla prisklasser. En tidningsprenumeration är perfekt att ge bort som present eftersom den varar i flera månader eller kanske till och med ett år. Därför bör du klicka dig in på Tidningskungens hemsida och beställa en prenumeration till både dig själv och till någon du tycker om. Men glöm inte att först hämta hem dina rabattkoder hos Gratislandet. Då blir tidningsprenumerationen ännu mer njutbar och din plånbok kommer att tacka dig!

Visa mer

Dölj

Aktuella Tidningskungen rabattkoder 2019

REA

Upp till 90% rabatt på prenumerationer

Giltig tills vidare.
REA

Upp till 70% rabatt på tidningar för barn

Giltig tills vidare.
Fri frakt

Fri frakt på tidningar hos Tidningskungen

Giltig tills vidare.

Om Tidningskungen

Med över en halv miljon prenumerationer årligen i Norden, har Tidningskungen etablerat sig starkt i Sverige, Norge och Finland sedan sin start år 2001. Något som är speciellt här är att alla prenumerationer är tidsbestämda. Det betyder att du inte behöver säga upp din prenumeration och krångla med påminnelser och dylikt – det sker automatiskt efter att du har fått det antal nummer som du har beställt. Tidningskungen erbjuder också fri frakt, ett väldigt brett urval och bra sökfunktioner.


Hitta rätt tidning för din rabattkod för Tidningskungen.se

Just nu finns det över 1200 olika titlar du kan välja mellan på Tidningskungen.se. Det är ett stort utbud, men det är lätt att hitta rätt med hjälp av kollektioner som Presenttips, Alla titlar, Topplista, Med premier, Till henne, Till honom och Till barnen.


När du går in på Topplista kan du sortera alla tidskrifter med sökfilter som Ursprungsland, Premie, Prisnivå och Omdöme, och på så vis utforska populära tidningar inom drygt 35 olika kategorier. Där kan du använda din Tidningskungen rabattkod på 70 tidskrifter inom Kultur & Litteratur, 48 olika tidningar i kategorin Djur & Natur och 86 tidningar som handlar om sport.


Köp fina gåvor med din Tidningskungen rabattkod

Vill du använda din Tidningskungen rabattkod för att köpa en gåva till din vän? Tidningskungen har en väldigt hjälpsam funktion för de som behöver presenttips. Allt du behöver göra är att välja Kön, Mental Ålder och Persontyp, så hjälper de dig att hitta rätt tidning. De mentala åldrarna är: Barn, Tonåring, Vuxen, Medelålder eller Erfaren. Sedan väljer du mellan persontyper som Djurtyp, Finansval, Fåfäng, Hemmafixare, Mästerkock, Serieälskaren, Skogsmulle, Husmoder, Hurtbulle, Geek, Livsnjutare, Skvallertant, Sportfåne, Mekaniker, Geni, Globetrotter, Modelejon eller Vetgirig.


Om din vän är en ”fåfäng” ”han” med en ”vuxen” mental ålder, då föreslår de att du använder din Tidningskungen rabattkod för att köpa Café, Esquire från USA eller King. Om din vän är en ”vetgirig” ”hon” med en ”erfaren” mental ålder, då föreslår Tidningskungen magasin som Illustrerad Vetenskap, Råd & Rön och Modern Psykologi.


Beställ tidningspaket till företaget med din erbjudandekod

Företag kan dra nytta av tidningspaket med 4–15 olika tidningar till halva priset, som betalas med en enda smidig faktura. Du kan välja tidningar själv, göra kostnadsfria uppehåll och byta tidskrifter så ofta du vill. Det är en perfekt lösning till väntrummet, och idag förser Tidningskungen 10’000 väntrum med kvalitativ underhållning.


Tidningskungen tar kundservice på allvar, och om du skulle ha svårt att välja vilka tidningar som passar just din verksamhet, kan du ringa Jakob Edlund, eller sända honom ditt telefonnummer så ringer han dig. Resten av teamet består av Andreas Selggren, Karl Otkull och Mattias Lindvall, och du kan välja vem du vill ringa eller sända e-post till för support, idéer och tips.


Ångerrätt och Kundservice

Om du som privatperson har några frågor eller funderingar kan du kontakta kundtjänst via e-post eller telefon. Supporten har öppet alla dagar i veckan och hjälper dig gärna med svar och lösningar. När du handlar tidningar med Tidningskungen rabattkoder gäller 14 dagars ångerrätt, så länge förpackningen inte är bruten. Leveranstider varierar beroende på vilken tidning du har beställt.

Gör så här för rabatt hos Tidningskungen

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Tidningskungen.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Vill du ha nya Tidningskungen rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.

Utgångna erbjudanden och rabattkoder

Få 2 filmer från SF Anytime på köpet Slutade gälla 21 april.
APRILFILM
20% rabatt på hela beställningen Slutade gälla 7 april.
20RABATT
Få ett presentkort på en prenumeration Slutade gälla 31 mars.
PRESENTKORT19
Få 1 film från SF Anytime på köpet Slutade gälla 14 feb.
LOVE
20% rabatt på hela beställningen Slutade gälla 31 jan.
20RABATT
Få ett presentkort på en prenumeration Slutade gälla 27 jan.
JANUARI19
Få ett presentkort på en prenumeration Slutade gälla 18 dec.
JULKORT18
30% rabatt på hela beställningen Slutade gälla 26 nov.
CYBER30
Få ett presentkort på en prenumeration värde upp till 207 kr Slutade gälla 22 nov.
BLACKPRESENTKORT
Få ett presentkort på en prenumeration värde upp till 165 kr Slutade gälla 10 okt.
VIPKUND