Tidningskungen Rabattkod December 2023

  • 5 rabatter just nu

  • Bra rabatter och priser

  • Perfekt present

Med Tidningskungen rabattkod får du upp till 15% rabatt eller fina gåvor på köpet. Tidningskungen erbjuder tidningar för alla åldrar, alla intressen och i alla prisklasser. Du kan få upp till 90% rabatt på prenumerationer, alltid fri frakt och inga bindningstider. Därför bör du klicka dig in på Tidningskungens hemsida och beställa en prenumeration till dig själv eller till någon du tycker om. Men glöm inte att hämta hem en aktuell rabattkod från Tidningskungen för att pressa priset på ditt köp.

Visa mer

Dölj

10%

10% rabatt på beställningen hos Tidningskungen

Giltig tills vidare Villkor ▾
Rabattkoden gäller vid betalning via Klarna. Gäller inte på Tidningskungen Presentkort eller lösnummer.
Gåva

Få gåvor på köpet - tidningar med premie hos Tidningskungen

Giltig tills vidare Villkor ▾
Gäller vid köp av utvalda tidningsprenumerationer. Se varje produkt för mer information.
REA

Upp till 90% rabatt på prenumerationer hos Tidningskungen

Giltig tills vidare
Spara

Upp till 70% rabatt på tidningar för barn och ungdom

Giltig tills vidare
Fri frakt

Fri frakt på tidningar hos Tidningskungen

Giltig tills vidare

Om Tidningskungen

Med över en halv miljon prenumerationer årligen i Norden, har Tidningskungen etablerat sig starkt i Sverige, Norge och Finland sedan sin start år 2001. Något som är speciellt här är att alla prenumerationer är tidsbestämda. Det betyder att du inte behöver säga upp din prenumeration och krångla med påminnelser och dylikt – det sker automatiskt efter att du har fått det antal nummer som du har beställt. Tidningskungen erbjuder också fri frakt, ett väldigt brett urval och bra sökfunktioner.


Hitta rätt tidning för din rabattkod från Tidningskungen

Just nu finns det över 1200 olika titlar du kan välja mellan på Tidningskungen.se. Det är ett stort utbud, men det är lätt att hitta rätt med hjälp av kollektioner som Presenttips, Alla titlar, Topplista, Med premier, Till henne, Till honom och Till barnen.


När du går in på Topplista kan du sortera alla tidskrifter med sökfilter som Ursprungsland, Premie, Prisnivå och Omdöme, och på så vis utforska populära tidningar inom drygt 35 olika kategorier. Där kan du använda din rabattkod på 70 tidskrifter inom Kultur & Litteratur, 48 olika tidningar i kategorin Djur & Natur och 86 tidningar som handlar om sport.


Köp fina gåvor med aktuell Tidningskungen rabattkod

Vill du använda din Tidningskungen rabattkod för att köpa en gåva till din vän? Tidningskungen har en väldigt hjälpsam funktion för de som behöver presenttips. Allt du behöver göra är att välja Kön, Mental Ålder och Persontyp, så hjälper de dig att hitta rätt tidning. De mentala åldrarna är: Barn, Tonåring, Vuxen, Medelålder eller Erfaren. Sedan väljer du mellan persontyper som Djurtyp, Finansval, Fåfäng, Hemmafixare, Mästerkock, Serieälskaren, Skogsmulle, Husmoder, Hurtbulle, Geek, Livsnjutare, Skvallertant, Sportfåne, Mekaniker, Geni, Globetrotter, Modelejon eller Vetgirig.


Om din vän är en ”fåfäng” ”han” med en ”vuxen” mental ålder, då föreslår de att du använder en giltig Tidningskungen rabattkod för att köpa Café, Esquire från USA eller King. Om din vän är en ”vetgirig” ”hon” med en ”erfaren” mental ålder, då föreslår Tidningskungen magasin som Illustrerad Vetenskap, Råd & Rön och Modern Psykologi.


Beställ tidningspaket till företaget med rabatt från Tidningskungen

Företag kan dra nytta av tidningspaket med 4–15 olika tidningar till halva priset, som betalas med en enda smidig faktura. Du kan välja tidningar själv, göra kostnadsfria uppehåll och byta tidskrifter så ofta du vill. Det är en perfekt lösning till väntrummet, och idag förser Tidningskungen 10’000 väntrum med kvalitativ underhållning.


Tidningskungen tar kundservice på allvar, och om du skulle ha svårt att välja vilka tidningar som passar just din verksamhet, kan du ringa Jakob Edlund, eller sända honom ditt telefonnummer så ringer han dig. Resten av teamet består av Andreas Selggren, Karl Otkull och Mattias Lindvall, och du kan välja vem du vill ringa eller sända e-post till för support, idéer och tips.


Ångerrätt och Kundservice

Om du som privatperson har några frågor eller funderingar kan du kontakta kundtjänst via e-post eller telefon. Supporten har öppet alla dagar i veckan och hjälper dig gärna med svar och lösningar. När du handlar tidningar med Tidningskungen rabattkoder gäller 14 dagars ångerrätt, så länge förpackningen inte är bruten. Leveranstider varierar beroende på vilken tidning du har beställt.

Hur använder jag rabattkoder på Tidningskungen?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Tidningskungen.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4.421052631578948
38
Antal rabatter 5
Rabattkoder 1
Kampanjer 4
Bästa rabatten 10% rabatt på beställningen hos Tidningskungen

Andra butiker du kanske gillar

Vill du ha nya Tidningskungen rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.