MrJet Rabattkod

3 erbjudanden

Senaste MrJet rabattkod ger upp till 15% extra rabatt på hotell. MrJet är en av Skandinaviens ledande nätresebyråer, och erbjuder ett stort utbud av flygbiljetter, hyrbilar, hotell och paketresor. Innan du bokar din resa på MrJet - kika in hos oss på Gratislandet och ta del av alla rabatter och kampanjkoder, och din resa kan bli ännu roligare!

Visa mer

Dölj

Aktuella MrJet rabattkoder 2019

10%

10% extra rabatt på hotell

Giltig tills vidare. Vissa hotell exkluderade.
300 kr

300 kr rabatt på paketresor (flyg+hotell)

Giltig tills vidare. Gäller när du bokar minst 2 nätter. Villkor ▾
Vissa hotell exkluderade.
Kampanj

Specialerbjudanden på resor hos MrJet

Giltig tills vidare.

Om MrJet

MrJet är en av Skandinaviens största resebyråer online, med ett stort utbud av flyg, hotell, paketresor, upplevelser och hyrbilar. Bolaget grundades år 1997 och var ett av Sveriges första internetbaserade resebyråer. Här kan du söka bland över en miljon olika flyg, hotell, semesterpaket och erbjudanden. Navigera via huvudmenyn med sektioner som Flyg, Hotell, Flyg + Hotell, Hyrbil, Erbjudanden, Inspiration, Upplevelser, MrJet Rewards, Sista Minuten eller Mobil. Du kan också hitta dagens topperbjudanden på framsidan, med rabatterade kampanjer, populära sista minuten-resor och de trendigaste resmålen för cityresenärer.


Om du är intresserad av aktuella rabattkoder på flyg- och hotellerbjudanden, samt vill få tillgång till några av de lägsta priserna på spännande resor, då är MrJet en webbplats för dig. Du kan välja själv om du bara vill boka flyg, eller ett helt semesterpaket. Här strävar de efter att erbjuda sina kunder mer resa för pengarna, med hjälp av bra service, härliga erbjudanden och smidiga lösningar.


Boka billiga resor med rabattkoder på MrJet

Denna resebyrå har ovanligt många valmöjligheter att erbjuda sina kunder, tack vare ett utbud av över 400 flygbolag och mer än 270’000 hotell. Enligt MrJet går det att spara 15% när man bokar både flyg och hotell på samma gång, och de erbjuder en prisgaranti för att försäkra dig om att du får din resa till det bästa priset.

Här finns det också ett bonusprogram man kan ta del av, som kallas MrJet Rewards, som ger dig upp till 5% rabatt, gratis uppgraderingar, gratis internet, frukost och andra förmåner. Använd din MrJet rabattkod för att boka din nästa resa eller upplevelse. Det är enkelt att hitta sin ultimata resa med hjälp av de välutformade sökmotorerna. Skriv bara in dina preferenser så får du upp en sökning som är skapad för dina resebehov. Du kan också välja bland dagens topperbjudanden, som Erbjudanden under 1000 kronor eller Strandhäng – Hitta din favoritplats på stranden, om du är öppen för förslag.


Köp rabatterade upplevelsepresenter

Det är inte alltid man behöver resa så långt för att skapa minnesvärda stunder. Med MrJets Upplevelse-avdelning kan man hitta spännande upplevelser och aktiviteter av olika slag. Här kan du använda din gällande MrJet rabattkod på upplevelser som Turer och Sightseeing, Kryssningar och vattenturer, Hop-on/Hop-off, Luftballonger, Helikopterturer, Privata turer, Vandringar eller Cykelturer. Vad sägs om en båttur på de kungliga kanalerna eller en kulinarisk sightseeing och provsmakning på Stockholms berömda saluhallar och gatumarknader?


Få inspiration med Where Next Finder

På MrJet kan du också hitta bra reseinspiration, med hjälp av det unika verktyget Where Next Finder. Där kan du ställa in hur din drömresa ser ut genom att välja mellan stad eller semesterort, lyx eller budget, nära eller fjärran, avslappnat eller aktivt, och så vidare, så får du en lista över matchande destinationer. Where Next Finder är ett inspirerande verktyg som kan ge dig idéer, tips och information.


Ring resespecialisterna

Kontakta det svensktalande supportteamet som består av resespecialister om du har några frågor angående din rabattkod, planering eller bokning av din resa. Kundservice har öppet måndag – fredag klockan 8.00-18:00 samt lördag – söndag klockan 9:00-17:00. De kan nås via telefon, e-post eller kontaktformulär.

Gör så här för rabatt hos MrJet

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos MrJet.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Vill du ha nya MrJet rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.

Utgångna erbjudanden och rabattkoder

12% extra rabatt på hotell Slutade gälla 19 maj.
GETAWAY12
14% extra rabatt på hotell Slutade gälla 14 april.
ESCAPE14
15% extra rabatt på hotell Slutade gälla 21 mars.
SAVE15
600 kr rabatt på paketresor (flyg+hotell) Slutade gälla 7 jan.
JANREA60
15% extra rabatt på hotell Slutade gälla 26 nov.
BLKFRIDAY15
13% extra rabatt på hotell Slutade gälla 20 maj.
GETAWAY13
13% extra rabatt på hotell Slutade gälla 25 feb.
LETSGO13
600 kr rabatt på paketresor (flyg+hotell) Slutade gälla 31 jan.
LASTCHANCE60
600 kr rabatt på paketresor (flyg+hotell) Slutade gälla 8 jan.
NEWYEAR60
15% rabatt på hotell när du bokar i MrJet appen Slutade gälla 28 dec.
APPYXMAS