Comviq Rabattkod Maj 2022

  • 3 rabatter just nu

Senaste Comviq rabattkod. Köp de senaste mobiltelefonerna från iPhone och Samsung. Comviq erbjuder billiga abonnemang, bredband och mobiltelefoner. Vill du kunna ringa dina nära och kära utan att bli ruinerad? Vill du dessutom göra det med en av de nyaste mobiltelefonerna på marknaden? Att veta vilken mobiltelefon man vill ha kan vara svårt och när man väl har köpt en behövs ett abonnemang eller kontantkort. Det är verkligen en djungel därute när det kommer till mobiltelefoni. Väljer du att shoppa online på Comviq och använder Gratislandets rabattkoder vet du i alla fall att du får en riktigt bra deal. På den här sidan hittar du några erbjudanden och rabattkoder från Comviq. Bland annat kan du få rabatt på iPhone 6 och ett gratis kontantkort. Håll utkik! Vi har alltid nya kampanjkoder och kampanjer på Gratislandet - allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och känna att du är på god väg att göra ett riktigt kap!

Visa mer

Dölj

95 kr

100GB för 95 kr/mån dina två första månader

Giltig tills vidare Villkor ▾
Efter två månader får du det mobilabonnemang (3 GB – 100 GB) som matchar ditt genomsnittliga surfande bäst. Självklart kan du välja ett helt annat abonnemang om du vill - eller avsluta när du vill.
Kampanj

iPhone XR från 515 kr/mån

Giltig tills vidare
Kampanj

Galaxy S10 från 395 kr/mån

Giltig tills vidare

Om Comviq

Comviq – om du vill ringa billigt!
Låga priser på mobilt bredband och mobiltelefoni är Comviqs melodi. När Comviq lanserade kontaktkortet 1997 var de först med kontantkort i Sverige. Man kan alltså säga att Comviq är en återförsäljare med många år i branschen. För att göra produkterna så billiga som möjligt har Comviq valt att sälja sina produkter mestadels på nätet. Företaget erbjuder bland annat de populära paketen Kompis och Amigo, både i abonnemang-och kontantkortsform. Dessutom säljer Comviq de senaste mobilerna av kända märken. Klicka in på Comviq och gör ditt nästa köp men glöm inte att använda Gratislandets rabattkoder så att du kan ringa mer för pengarna!

Hur använder jag rabattkoder på Comviq?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Comviq.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4
1
Antal rabatter 3
Kampanjer 3
Bästa rabatten 100GB för 95 kr/mån dina två första månader

Vill du ha nya Comviq rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.