Telenor Rabattkod Maj 2022

Telenor är operatören som inte bara erbjuder fina abonnemangslösningar utan som även säljer originaltillbehör till de flesta telefoner och surfplattor. Du kan också hitta smarta lösningar för både mobila bredband och hemma lösningar. Men hur vore det om du kunde få dessa produkter ännu mer förmånligt? Det kan du när du tar med dig en rabattkod eller kampanj från oss på Gratislandet innan du besöker Telenor! Hur låter till exempel ett erbjudande om en telefon från Samsung för 199 kronor i månaden? Eller du kanske föredrar en saftig rabatt på mobiltillbehör? Håll utkik! Vi har alltid nya rabattkoder och kampanjer på Gratislandet - allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och känna att du är på god väg att göra ett riktigt kap.

Visa mer

Dölj

Kampanj

Lagerrensning hos Telenor - få en mobil när du tecknar abonnemang

Giltig tills vidare

Om Telenor

Telenor – en av världens största mobiloperatörer!
Telenor Sverige ingår i den världstäckande koncernen Telenor Group som har omkring 180 miljoner mobilkunder och är ett av världens högst rankade telekomföretag på Dow Jones Sustainability Index. Så det är inte så konstigt att det finns omkring 2 miljoner Telenorkunder här i Sverige! Telenornätet täcker hela 99 procent av landets befolkning med allt från 2G och 3G till 4G. Förutom mobiltjänster erbjuder Telenor även tjänster som TV, telefonväxlar för företag och fast och mobilt bredband. Och för dig som privatperson kan Telenors utbud täcka hela hemmet! Men innan du klickar dig vidare till deras sajt bör du först ta med dig en smart rabattkod från oss på Gratislandet, så blir din shopping ännu bättre!

Hur använder jag rabattkoder på Telenor?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Telenor.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

3.5
2
Antal rabatter 1
Kampanjer 1
Bästa rabatten Lagerrensning hos Telenor - få en mobil när du tecknar abonnemang

Vill du ha nya Telenor rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.