City Gross Rabattkod Maj 2024

  • 2 rabatter just nu

  • Många olika matkassar

Ute efter giltiga City Gross rabattkoder för 2024 med upp till 100 kr rabatt på matkassar? Välkommen till Gratislandet, nätets främsta rabattsajt. Beställ City Gross matkasse med färska råvaror direkt till dörren, eller välj dina egna matvaror och hämta upp i butik. Ännu bättre priser får du med rabattkoder och erbjudanden från City Gross som du hittar här i vår alltid lika uppdaterade lista.

Visa mer

Dölj

100 kr

100 kr rabatt på valfri matkasse från City Gross

Giltig tills vidare Villkor ▾
Gäller ej på Fruktkorgen. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Fri frakt

Fri frakt på valfri matkasse från City Gross

Giltig tills vidare Villkor ▾
Gäller ej på Fruktkorgen.

Om City Gross

City Gross är en stormarknad på nätet, som har funnits i branschen sedan 1993, och strävar efter att göra skillnad för konsumenter. De erbjuder bara svenskt kött, som är styckat och packat i butiken av kompetent personal, nybakat surdegsbröd från egna bagerier och det bredaste livsmedelssortimentet som finns i Sverige.

I denna webbutik är det helt enkelt smidigare att köpa mat. Välj mellan matkassar för goda och lättlagade måltider, handla med hjälp av ”köpbara recept”, eller använd din aktuella City Gross rabattkod till att handplocka dina produkter bland över 7’000 matvaror.


Köp färdiga matkassar med din gällande City Gross rabattkod

Om du vill använda din aktuella City Gross rabattkod för att köpa matkassar kan du välja mellan ett flertal olika färdigplanerade veckomenyer för hela familjen. Storleken på matkassarna varierar från 2–12 personer och 3–7 middagar, och det är lätt att prova på riskfritt, eftersom det inte finns någon bindningstid.


Matkassarna kommer alltid med svenskt kött och färsk fisk, med ett stort utbud av ekologiska och färska frukter och grönsaker. Om du strävar mot att ha en ekologisk livsstil, kan du spara tid, energi och pengar genom att aktivera din gällande City Gross rabattkod. Välj mellan Flexkassen, Bamses Barnkasse, Ekologisk Matkasse, Klassisk Matkasse, ViktVäktarnas Matkasse, ViktVäktarnas Vegetariska Matkasse, ViktVäktarnas Laktosfria Matkasse, Flexitarian Matkasse, Vegetarisk Matkasse, Glutenfri Matkasse eller Laktosfri Matkasse.


Smidigt att handla matvaror med City Gross rabattkoder

Det har aldrig varit så enkelt att handla matvaror förut. Idag kan vi sitta hemma i lugn och ro och göra våra beställningar med några klick. City Gross har gjort shoppingupplevelsen ännu smidigare, med sin recept-baserade funktion, som tillåter dig att använda dina rabattkoder till att köpa råvaror till hela recept med ett litet klick.


Steg ett är att hitta dina favoritrecept, vilket du kan göra via sökfunktionen eller via kategorier som Middag för 4 under 100-lappen, Schyssta Vardagsrecept och Gröna Recept. Du kan också applicera filter, som glutenfritt, laktosfritt och ekologiskt, samt specificera tillagningstid, från 20 minuter till 60+ minuter.


Med recept som Blomkålssoppa med dillig räktopp och Couscous med ost och mynta, som är ”köpbara recept”, kan man enkelt välja hur många portioner man vill köpa och bara klicka på ”lägg till”, så läggs alla ingredienser till varukorgen helt automatiskt. När du har skapat ditt eget City Gross konto kan du också spara recept i din privata favoritlista, när du köper matvaror med dina rabattkoder.


Fokus på kvalitet, hälsa & miljö

Miljö, klimat och hälsa är prioriteras på City Gross, som gör allt de kan för att minska sin miljöpåverkan. De lägger också stor vikt vid att märka alla kemiska produkter, och hjälper sina kunder att göra hälsosamma och miljömedvetna val.

Du kan använda din City Gross rabattkod med gott samvete och göra positiva förändringar till din kost redan idag. Vad sägs om Enchiladas med kyckling eller Grillad halloumi och rödbetor i pitabröd? Med hjälp av köpbara recept kan du laga spännande maträtter enklare än någonsin förut.


Leveranser sker på måndagar och söndagar. Hemleverans kostar 50 kronor, men man kan också välja butiksupphämtning helt kostnadsfritt, och få ner den totala kostnaden med rabattkoder. På City Gross tillkommer det också en expeditionsavgift på 95 kronor på beställningar under 400 kronor.

Hur använder jag rabattkoder på City Gross?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp och gå vidare till City Gross hemsida.
  3. Välj butik och leveranssätt innan du börjar shoppa. Du behöver också skapa ett konto.
  4. Handla antingen färdiga matvaror eller matkassar och gå till kassan. Här anger du också rabattkoden från Gratislandet.
  5. Med rabatten avdragen från din totalsumma så kan du nu slutföra köpet hos City Gross!

Omdöme

4.6
25
Antal rabatter 2
Rabattkoder 2
Bästa rabatten 100 kr rabatt på valfri matkasse från City Gross

Vill du ha nya City Gross rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.