Boxer Rabattkod

1 erbjudande

Skapa tv efter ditt eget tycke med Boxers abonnemang. Med Boxer kan du själv välja vilka kanaler du vill titta på! Oavsett om du gillar vanlig tv, sport eller dokumentärer så kan Boxer erbjuda det du vill ha. Att shoppa online och utnyttja Gratislandets rabattkoder är att handla på ett lite smartare sätt. Här finner du många bra värdekoder från Boxer. Du kan till exempel få rabatt på ditt abonnemang eller bra erbjudanden på dagens populäraste kanaler. Håll utkik! Vi har alltid nya rabattkoder och kampanjer på Gratislandet - allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och känna att du är på god väg att göra ett riktigt kap. För den som älskar tv är ett bra abonnemang A och O. Därför levererar Boxer endast det bästa utbudet som kan skräddarsys för just dig. Med Boxer kan du vara säker på att du får den service du vill ha. Företaget startades 1999 och har sedan dess dominerat marknaden vad gäller digitala marknät. Redan i april 2011 började Boxer som första nordiska TV-leverantör att sända 3DTV via marknät. Boxer har under sina 15 år på banan ökat från 500 hushåll till nästan en miljon medlemmar. Hos Boxer får du det bästa utbudet, och sedan 2010 kan man även beställa HDTV-kanaler som SVT1 och SVT2. Självklart har Boxer fri frakt! Detta är ett erbjudande som du inte får missa, och använder du dessutom några av de rabattkoder som finns hos oss på Gratislandet blir det ännu billigare.

Visa mer

Dölj

Aktuella Boxer rabattkoder 2019

Kampanj

Aktuella kampanjer hos Boxer just nu

Giltig tills vidare.

Om Boxer

På Boxer kan man köpa bredband och TV-abonnemang. De har cirka 70 kodade kanaler i sitt utbud, plus okodade kanaler som tillkommer utan extra kostnad. Här erbjuds bredband via fiber för familjer som vill ha riktigt snabbt internet. En sådan snabb uppkoppling gör det möjligt för flera personer att spela spel, ladda ner filmer och se på TV-serier på samma gång. Om just ditt hushåll har ett behov av snabbt internet kan du dra nytta av en gällande rabattkod på Boxer.


Med ett TV-abonnemang hos Boxer kan man välja mellan olika kanalpaket. När man köper TV-abonnemang med rabattkod hos Boxer kan man också få upp till tre extrakort med samma utbud som på ditt vanliga kort, vilket är en perfekt lösning för de som har flera TV-apparater i hemmet, på landstället eller i husvagnen.


Rabatt på bredband med rabattkod på Boxer

För familjer som behöver ha snabbt internet är det en bra lösning att välja fiber hos Boxer. Med Bredband100 får man en hastighet på 100/10 Mbit/s, som finns tillgängligt i 12 månader för nya kunder. Använd din gällande Boxer rabattkod för att få ett bättre pris på de tjänster som passar dig bäst. Som kund du välja själv om du vill ha med eller utan bindningstid. Du behöver inte betala någon startavgift och det är enkelt att komma igång.


Boxer rabattkod till TV-abonnemang och kanalpaket

På Boxer finns det ett brett utbud av TV med kanalpaket som passar alla smaker. Här kan man välja Mix eller Max med sin gällande Boxer rabattkod om man vill ha en skön blandning av de mest populära kanalerna. Eller vad sägs om Flex8, som ger dig möjligheten att välja åtta favoritkanaler. Med Boxer Flex 8 kan man också byta kanaler varje månad om man vill göra det.

Som kund hos Boxer har du även alltid gratis tillgång till Boxer Play, som du kan använda för att se på live TV när du vill och vart du vill. Allt du behöver göra är att ladda ner appen. På Boxer kan du använda din aktuella Boxer rabattkod på det paket som passar dig bäst. Utforska kategorierna Boxer Flex8, Boxer Flex16, Boxer Mix, Boxer Max, Tillval, Extrakort, Kontantkort, Boxers TV-Tablå, TV-Kanaler och Roberts Tips & Trix.


Rabatt på extrakort med TV-abonnemang hos boxer

Du som har ett TV-abonnemang hos Boxer kan ha upp till tre extrakort med samma utbud som på ditt vanliga kort. Läs detaljerna på din gällande rabattkod hos Boxer för att ta reda på om du kan få rabatt på extrakort. Med normalpris kostar ett extrakort till Boxer Flex 8 99 kronor i månaden. Ett extrakort till Boxer Flex 16 med Boxer Mix kostar 129 kronor i månaden. Extrakort 2 ligger på 10 kronor i månaden och extrakort 3 är gratis, men kommer med en aktiveringsavgift på 495 kronor.


Teknisk support dygnet runt med live chatt

På Boxers sida finns det en stor FAQ-avdelning där man lätt kan hitta svar inom sektioner angående hårdvara, felsökning, Flex-kanaler, driftinformation, fakturor, kanalsökning och sitt konto. Här erbjuds också teknisk support dygnet runt. Du kan kontakta kundtjänst via telefon, live chatt, sociala medier eller e-post.

Gör så här för rabatt hos Boxer

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Boxer.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Vill du ha nya Boxer rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.