Werlabs Rabattkod

3 erbjudanden

  • Bra rabatter

  • Enkel hälsokontroll

  • Snabbt testsvar

Med Werlabs rabattkod får du upp till 15% rabatt på deras tester. Werlabs hälsokontroller och blodanalyser ger dig snabbt svar på hur din kropp mår. Werlabs samarbetar med över 130 provtagningsställen i Sverige. Välj bland hälsokontroll XL och XL Plus och undersök dig för glutenintolerans, allergier mot husdjur och mycket annat. Fungerande rabattkoder och kampanjer hittar du alltid på Gratislandet och även svar på hur det funkar och hur lång tid det tar.

Visa mer

Dölj

Aktuella Werlabs rabattkoder i september 2019

10%

10% rabatt på alla tester/blodprov

Giltig tills vidare.
200 kr

200 kr rabatt på Hälsokontroll XL (när du väljer årlig kontroll)

Giltig tills vidare. Villkor ▾
Du binder dig för 2 st hälsokontroller. Rabatten aktiveras när du loggar in till ditt konto under köpprocessen.
Kampanj

Werlabs Hälsokontroll Bas - 18 olika hälsomarkörer för bara 495 kr

Giltig tills vidare.

Om Werlabs

Werlabs är en webbutik där man kan köpa hälsoanalyser via blodprov. Företaget grundades i Sverige 2013 av Rickard Lagerqvist och William Stoddart, som ville hjälpa människor att förstå sin hälsa på ett smidigt, grundligt och professionellt sätt. Med en gällande Werlabs rabattkod kan man köpa olika tester och hälsoanalyser till rabatterade priser. Först köper man sin analys på nätet, och lämnar sedan ett blodprov via ett certifierat provtagningsställe i sitt område.


Idag samarbetar Werlabs med över 120 provtagningsställen runt om i Sverige, inom svenska sjuk- och hälsovården. När du får din analys inkluderar det en kommentar från den läkare som har granskat dina prover. Det här är ett smidigt och snabbt sätt att få provresultat på, och du väljer själv vilken typ av hälsokontroll som intresserar dig. Nu behöver du inte längre bli sjuk för att ta itu med din hälsa.


Hälsokontroll till nedsatt pris med Werlabs rabattkod

Som kund kan du välja mellan paketlösningar eller enskilda tester. Några exempel på vanliga tester är Hälsokontroll XL, Hälsokontroll Large, Hälsokontroll Bas, Folkhälsopaket, Kvartalpaketet, Colting-paketet, Karin Björkegren Jones-paketet, Binjurefunktion (DHEAS), Sköldkörteltest samt Sköldkörteltest XL. Med en aktuell rabattkod på Werlabs bestämmer du själv vilken analys som är mest relevant för din hälsa.


I webbutiken kan du filtrera hälsokontroller enligt Bästsäljare, Vitaminer/Mineraler, Hormoner eller Allergier, samt se de aktuella bästsäljarna. Hälsokontroll XL är en av de mest populära testerna bland konsumenter som har en gällande Werlabs rabattkod. Testet innehåller 32 hälsomarkörer, och ger information om bland annat blodfetter, lever- & njurfunktion, sköldkörteln, metabolism och eventuella inflammationer. Detta är ett test för folk som vill ha koll på sin hälsa, förbättra sin livskvalitet och kontrollera sin livsstil på ett proaktivt sätt.


Hur rabatterad hälsokontroll på nätet fungerar

Via samarbeten med offentliga och privata labnät i Sverige kan Werlabs erbjuda säker service av hög kvalitet. De har hittills hjälpt tusentals människor med hälsoanalyser av hög kvalitet, varav de flesta levereras inom 24 timmar. Det fungerar på det sättet att du använder en aktuell Werlabs rabattkod för att beställa en analys i webbutiken, sedan går du till provtagningen, och förses då med snabba svar.


När resultaten är redo blir du underrättad via SMS. Då kan du logga in på din profil på hemsidan, som kallas ”Min journal”, där dina provsvar finns tillgängliga. Vissa resultat kommer redan samma dag, och återföljs av analyser som tar längre tid, exempelvis hormoner. När alla resultat har kommit in, skriver läkaren sin kommentar.


Gör allergitest online med aktuell Werlabs rabattkod

Ta reda på vad du är allergisk eller intolerant emot, en gång för alla, med ett allergitest på Werlabs till rabatterat pris. Du kan välja mellan följande tester: Glutenintolerans, Allergitest XL, Allergitest – Mat eller Allergitest – Pälsdjur. I XL-paketet kan du testa allergier mot mat, björkpollen och pälsdjur i ett och samma paket. Det här testet mäter hur många antikroppar du har i blodet. Du kan ta det här testet även om du tar allergiläkemedel och det kräver heller inte att du utsätter dig för några allergener inför provtagningen.


Sänd e-post vid förfrågningar

Det finns svar på många vanliga frågor på Werlabs hemsida, men om du har några ytterligare frågor kan du kontakta kundtjänst via e-post. Här gäller 14 dagars ångerrätt, så länge du inte nyttjat tjänsten, och för att beställa analyser måste man vara över 18 år. 

Gör så här för rabatt hos Werlabs

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Werlabs.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!
Antal rabatter 3
Rabattkoder 1
Kampanjer 2
Bästa rabatten 10% rabatt på alla tester/blodprov

Vill du ha nya Werlabs rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.