Werlabs Rabattkod Maj 2024

  • 2 rabatter just nu

  • Enkel hälsokontroll

  • Snabbt testsvar

Med Werlabs rabattkod får du upp till 10% rabatt på deras tester. Werlabs hälsokontroller och blodanalyser ger dig snabbt svar på hur din kropp mår. Välj bland kompletta tester eller enskilda prov och undersök dig för glutenintolerans, allergier mot husdjur och mycket annat. Fungerande rabattkoder eller kampanjer hittar du alltid på Gratislandet. Välj ut den rabatt som passar bäst för din beställning hos Werlabs.

Visa mer

Dölj

200 kr

200 kr rabatt på Hälsokontroll XL Plus - när du väljer årlig hälsokontroll hos Werlabs

Giltig tills vidare
10%

10% rabatt på kompletterande tester hos Werlabs - när du väljer en prenumeration

Giltig tills vidare Villkor ▾
Få 10% rabatt på 5 köp under året.

Om Werlabs

Werlabs är en webbutik där man kan köpa hälsoanalyser via blodprov. Företaget grundades i Sverige 2013 av Rickard Lagerqvist och William Stoddart, som ville hjälpa människor att förstå sin hälsa på ett smidigt, grundligt och professionellt sätt. Med en gällande Werlabs rabattkod kan man köpa olika tester och hälsoanalyser till rabatterade priser. Först köper man sin analys på nätet, och lämnar sedan ett blodprov via ett certifierat provtagningsställe i sitt område.


Idag samarbetar Werlabs med över 120 provtagningsställen runt om i Sverige, inom svenska sjuk- och hälsovården. När du får din analys inkluderar det en kommentar från den läkare som har granskat dina prover. Det här är ett smidigt och snabbt sätt att få provresultat på, och du väljer själv vilken typ av hälsokontroll som intresserar dig. Nu behöver du inte längre bli sjuk för att ta itu med din hälsa.


Hälsokontroll till nedsatt pris med Werlabs rabattkod

Som kund kan du välja mellan paketlösningar eller enskilda tester. Några exempel på vanliga tester är Hälsokontroll XL, Hälsokontroll Large, Hälsokontroll Bas, Folkhälsopaket, Kvartalpaketet, Colting-paketet, Karin Björkegren Jones-paketet, Binjurefunktion (DHEAS), Sköldkörteltest samt Sköldkörteltest XL. Med en aktuell rabattkod på Werlabs bestämmer du själv vilken analys som är mest relevant för din hälsa.


I webbutiken kan du filtrera hälsokontroller enligt Bästsäljare, Vitaminer/Mineraler, Hormoner eller Allergier, samt se de aktuella bästsäljarna. Hälsokontroll XL är en av de mest populära testerna bland konsumenter som har en gällande Werlabs rabattkod. Testet innehåller 32 hälsomarkörer, och ger information om bland annat blodfetter, lever- & njurfunktion, sköldkörteln, metabolism och eventuella inflammationer. Detta är ett test för folk som vill ha koll på sin hälsa, förbättra sin livskvalitet och kontrollera sin livsstil på ett proaktivt sätt.


Hur rabatterad hälsokontroll på nätet fungerar

Via samarbeten med offentliga och privata labnät i Sverige kan Werlabs erbjuda säker service av hög kvalitet. De har hittills hjälpt tusentals människor med hälsoanalyser av hög kvalitet, varav de flesta levereras inom 24 timmar. Det fungerar på det sättet att du använder en aktuell Werlabs rabattkod för att beställa en analys i webbutiken, sedan går du till provtagningen, och förses då med snabba svar.


När resultaten är redo blir du underrättad via SMS. Då kan du logga in på din profil på hemsidan, som kallas ”Min journal”, där dina provsvar finns tillgängliga. Vissa resultat kommer redan samma dag, och återföljs av analyser som tar längre tid, exempelvis hormoner. När alla resultat har kommit in, skriver läkaren sin kommentar.


Gör allergitest online med aktuell Werlabs rabattkod

Ta reda på vad du är allergisk eller intolerant emot, en gång för alla, med ett allergitest på Werlabs till rabatterat pris. Du kan välja mellan följande tester: Glutenintolerans, Allergitest XL, Allergitest – Mat eller Allergitest – Pälsdjur. I XL-paketet kan du testa allergier mot mat, björkpollen och pälsdjur i ett och samma paket. Det här testet mäter hur många antikroppar du har i blodet. Du kan ta det här testet även om du tar allergiläkemedel och det kräver heller inte att du utsätter dig för några allergener inför provtagningen.


Sänd e-post vid förfrågningar

Det finns svar på många vanliga frågor på Werlabs hemsida, men om du har några ytterligare frågor kan du kontakta kundtjänst via e-post. Här gäller 14 dagars ångerrätt, så länge du inte nyttjat tjänsten, och för att beställa analyser måste man vara över 18 år. 

Hur använder jag rabattkoder på Werlabs?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp och klicka dig vidare till Werlabs hemsida.
  3. Välj den hälsokontroll eller de tester som du vill köpa och klicka "Beställ".
  4. Gå till kassan och skapa ditt konto med BankID eller epost i två enkla steg.
  5. I fältet under "Rabattkod eller presentkortskod" klistrar du in rabattkoden som du hittade här, och klickar på "Använd koden" för att aktivera rabatten.
  6. Nu är allt klart och du har fått rabatt på ditt test från Werlabs!

Omdöme

4.29
100
Antal rabatter 2
Kampanjer 2
Bästa rabatten 200 kr rabatt på Hälsokontroll XL Plus - när du väljer årlig hälsokontroll hos Werlabs

Vill du ha nya Werlabs rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.