Tailor Store Rabattkod

4 erbjudanden

Senaste Tailor Store rabattkod ger 40% rabatt på ditt köp. Designa skräddarsydda kläder och accessoarer för den perfekta passformen. Tailor Store erbjuder även färdiga kollektioner. Att klä sig i en stilig skjorta är aldrig fel och alltid snyggt. Men någonting som gör det ännu snyggare är en skräddarsydd skjorta. Det är vad Tailor Store har att erbjuda, och om du gör ett besök här på Gratislandet innan du klickar dig vidare för att handla hos Tailor Store så kommer du att hitta bra kampanjerbjudanden och rabattkoder. Exempelvis kan du ha turen att få fri frakt, hitta nedsatta varor eller hitta koder med 100 kronor rabatt på din beställning. Det är alltid smart att besöka Gratislandet innan du handlar. Och om du söker efter skräddasydda kläder, accessoarer eller färdiga kollektioner från Tailor store så blir shoppingen ännu roligare med en kampanjkod. Håll utkik! Vi har alltid nya rabattkoder och kampanjer på Gratislandet - allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och känna att du är på god väg att göra ett riktigt kap!

Visa mer

Dölj

Aktuella Tailor Store rabattkoder i June 2019

400 kr

400 kr rabatt på utvalda skjortor

Giltig tills vidare. Endast nya kunder. Villkor ▾
Gäller skjortor märkta med Prova På-Pris - 399 kr. Går ej att kombinera rabattkoden med andra rabatter. Gäller 1 skjorta per ny kund.
Spara

3 för 2 på alla accessoarer

Giltig tills vidare. Villkor ▾
Rabatten dras på den billigaste varan.
Kampanj

Fler erbjudandanden hos Tailor Store

Giltig tills vidare.
Fri frakt

Fri frakt hos Tailor Store vid köp över 999 kr

Giltig tills vidare.

Om Tailor Store

Tailor Store – gör din garderob lite finare!
Tailor Store skräddarsyr kläder för att de ska ha lite extra bra passform. En skräddarsydd skjorta är ett måste under kavajen, till kostymbyxorna eller till pennkjolen. Tailor Store har också accessoarer och färdiga kollektioner som kan anpassas utefter tycke och smak. Det är shopping online för dig som gillar det välgjorda, och du kommer säkerligen att hitta kläder som passar fint och som lyfter din garderob. Ta med dig en rabattkod eller ett kampanjerbjudande från oss på Gratislandet och klicka dig in på Tailor Store. Du kan förvänta dig en härlig och trevlig shopping och mängder av bra deals.

Gör så här för rabatt hos Tailor Store

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Tailor Store.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!
Antal rabatter 4
Rabattkoder 2
Kampanjer 2
Bästa rabatten 400 kr rabatt på utvalda skjortor

Vill du ha nya Tailor Store rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.