Önskefoto Rabattkod December 2019

  • 4 rabatter just nu

Senaste Önskefoto rabattkod ger dig upp till 40% rabatt. Önskefoto har ett stort utbud av personliga fotoprodukter. Snabbt och enkelt kan alla trycka egna fotoböcker, kalendrar, fotokort och canvastavlor. Glöm heller inte att en bra rabattkod gör ditt köp hos Önskefoto ännu bättre!

Visa mer

Dölj

40%

Få 40% rabatt på alla fotokalendrar

Giltig t.o.m. 25 dec. Villkor ▾
40% rabatt på alla fotokalendrar samt 20% rabatt på alla fotoböcker, väggdekorationer, muggar samt framkallade bilder. Rabattkoden gäller även på tillägg. För leverans till jul beställ senast midnatt den 11 december 2019. Rabattkoden gäller inte på fraktkostnaden och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter.
20%

20% rabatt på fotoböcker, väggdekorationer & muggar

Giltig t.o.m. 25 dec. Villkor ▾
40% rabatt på alla fotokalendrar samt 20% rabatt på alla fotoböcker, väggdekorationer, muggar samt framkallade bilder. Rabattkoden gäller även på tillägg. För leverans till jul beställ senast midnatt den 11 december 2019. Rabattkoden gäller inte på fraktkostnaden och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter.
20%

Få 20% rabatt på alla fotoprodukter hos Önskefoto

Giltig t.o.m. 11 dec. Villkor ▾
Erbjudandet gäller inte på studentprodukter eller presentkort. Rabattkoden gäller inte på fraktkostnaden och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter.
50 kr

Få en Önskefoto rabattkod med 50 kr rabatt

Giltig tills vidare Gäller när du anmäler dig till butikens nyhetsbrev.

Om Önskefoto

I denna fotobutik på nätet kan du skapa personliga och vackra fotoprodukter. Använd en gällande Önskefoto rabattkod på unika fotoböcker, fotomuggar, canvastavlor, fotokalendrar och andra typer av väggdekorationer. Här kan du utforska avdelningarna Fotobok, Framkalla bilder, Väggdekoration, Fotokalender, Fotokort, Fler produkter och Blogg.


Alla beställningar levereras inom 5–7 arbetsdagar och om du behöver hjälp eller tips kan du alltid kontakta support via live chatt och sociala medier. Med en aktuell erbjudandekod kan du förvandla dina foton till långvariga minnen av hög kvalitet. Denna behagliga och smidiga hemsida gör det möjligt för dig att beställa bilder när som helst, via dator, mobil eller surfplatta.


Köp fotoböcker med gällande Önskefoto rabattkod

I avdelningen för fotoböcker kan man skapa en unik fotobok med enkelhet. Först får man välja om man vill ha en liggande, stående eller kvadratisk fotobok i small, medium, large eller xl. Hitta den storlek som passar dig bäst och få rabatt med en aktuell Önskefoto rabattkod. När man väljer bland de olika alternativen ser man automatiskt hur mycket det kommer att kosta och vilka dimensioner som gäller.


I nästa steg kan man välja om man vill ha ett läderomslag, fotoomslag, mjukt omslag eller linneomslag. Linne av hög kvalitet används som standard för omslag. Om du väljer fotoomslag får du placera ett foto på framsidan och på baksidan. Med en gällande erbjudandekod hos Önskefoto kan man även att beställa en spiralbunden fotobok med genomskinligt omslag. Sist men inte minst kan man välja speciella papper och tryck, som högglansigt papper och Panorama DeLuxe, vilket trycks på extra tjockt papper på ett sätt, så att vänster- & högersidorna flyter samman.


Aktuell Önskefoto rabattkod för personliga fotomuggar

I tillägg till fotoböcker kan man skapa unika tavlor med fototryck på olika material. Beroende på vad du själv föredrar kan du välja mellan Canvastavlor, Skumtavlor, Aluminiumtavlor, Plexiglastavlor, samt Bild på trä. Dra nytta av din gällande Önskefoto rabattkod för att få ett lägre pris på väggdekorationer som förevigar dina fina stunder.


Om du tycker om en rustik och naturlig look kan Foto på trä vara något för dig. Detta exklusiva koncept trycker foton på furuplankor från hållbara skogar, som vitkalkas för att skapa en yta för rena färger. Du kan välja mellan vågräta eller lodräta plankor. För ett elegant och sofistikerat utseende kan man också använda en aktuell rabattkod på en fototavla i Plexiglas, vilket skapar levande färger och vacker glans. När man trycker på plexiglas förbättras ljusstyrkan, djupet och detaljerna i foton, och detta är ett populärt material bland professionella fotografer.


100% nöjdhetsgaranti och dedikerad kundtjänst

Här erbjuds också 100% nöjdhetsgaranti, så om du inte är 100% nöjd med din tavla, trycks den upp igen och skickas utan extra kostnad. Kunder kan också välja att få pengarna tillbaka.


Alla beställningar levereras inom 5–7 arbetsdagar. Frakt kostar 59 kronor för första uppsättningen av 10 kort, med en extra kostnad på 9 kronor för varje ytterligare set av 10 kort. Om du behöver kontakta kundtjänst finns de tillgängliga via telefon, e-post eller live chatt, eller använd Facebook eller Twitter så får du svar inom ett dygn. Telefon och chatt är öppen måndag – fredag mellan klockan 08.00 – 16.30. 

Hur använder jag rabattkoder på Önskefoto?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Önskefoto.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4
2
Antal rabatter 4
Rabattkoder 3
Kampanjer 1
Bästa rabatten Få 40% rabatt på alla fotokalendrar

Vill du ha nya Önskefoto rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.