Nordica Golf Rabattkod

1 erbjudande

Är golf din största passion i livet? Spelar du bara lite ibland på kul eller är du kanske till och med proffs? Oavsett vilken typ av golfare du är behöver du bra utrustning. Här på Gratislandet har vi många erbjudanden och kampanjkoder som du kan använda om du vill investera i din golfkarriär med nya prylar från Nordica Golf. Här kan du hitta rabatter som till exempel ger dig 200 kronor rabatt på en driver eller en gratis wedge när du handlar flera golfklubbor samtidigt. Håll utkik! Vi har alltid nya rabattkoder och kampanjer på Gratislandet - allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och känna att du är på god väg att göra ett riktigt kap. Nordica Golf erbjuder Europas största utbud av skräddarsydda golfklubbor och golfutrustning. I sitt utbud har de även kompontenter till klubbor som golfgrepp och golfskaft. Du kan själv välja längd, grepp och skaft så att klubborna passar för just din sving. Företaget erbjuder dessutom alla sina kunder att provspela med klubborna i 30 dagar, så om du inte är nöjd med ditt köp kan du lämna tillbaka klubborna och få en värdecheck. Nordica Golfs webbutik är Trygg E-handel-certifierad, vilket innebär att du som köpare kan lita på att du handlar tryggt och säkert i butiken. För att göra ett ännu tryggare köp kan du titta förbi oss på Gratislandet – då kan du känna dig säker på att du får din golfutrustning till ett extra bra pris!

Visa mer

Dölj

Aktuella Nordica Golf rabattkoder 2019

Fri frakt

Fri frakt hos Nordica Golf vid köp över 750 kr

Giltig tills vidare.

Om Nordica Golf

Det här är en golfbutik på nätet som erbjuder golfutrustning och golfklubbor med hög kvalitet till låga priser. Här kan du skräddarsy dina golfklubbor utefter dina önskemål och preferenser, helt utan någon extra kostnad. Använd din gällande Nordica Golf rabattkod på golfklubbor, golfbollar, golfbagar, golfvagnar och Sveriges största utbud av golfgrepp.


Under kategorin Golfkomponenter hittar du all utrustning som behövs för att reparera eller bygga dina egna golfklubbor. Här finns det även golfhandskar och övriga golftillbehör till låga priser. Utforska det breda utbudet i lugn och ro med din aktuella Nordica Golf rabattkod. Det välorganiserade sortimentet gör det smidigt och enkelt att handla i denna golfbutik på nätet.


Köp golfskaft med gällande Nordica Golf rabattkoder

Här hittar du ett stort utbud av golfskaft till låga priser för järnklubbor, drivers, fairway woods och putters. I sortimentet av stålskaft finns det alternativ från populära varumärken som True Temper, Project X, Apollo, FST och KSB. För de som vill ha golfskaft i grafit kan man använda en gällande Nordica Golf rabattkod på ett utbud från märken som till exempel Aldila, UST-Mamiya, Graphite Design, Grafalloy, SK Fiber, Fujikura eller Mitsubishi-Rayon.

Det man behöver göra om man vill byta golfskaft på sina golfklubbor, är att mäta tippstorleken på sina gamla golfskaft. Den vanligaste storleken för golfskaft i järn är 0,370" och 0,335" för woodskaft, men det kan variera mellan olika tillverkare. När du köper golfskaft med din gällande erbjudandekod hos Nordica Golf är det också viktigt att tänka på att skaften ska ha en matchande svinghastighet och skapa rätt bollbana. Ta kontakt med kundsupport om du behöver hjälp att hitta rätt utrustning.


Rabatt på golfklubbor med en aktuell Nordica Golf rabattkod

Hos Nordica Golf hittar du Europas största utbud av skräddarsydda golfklubbor. Du kan ändra längd, golfgrepp, lie och golfskaft som du vill. I den här butiken är kunder skyddade av en 100% kundnöjdhet på utvalda varumärken, som gör att man kan provspela sina klubbor med 30 dagars ångerrätt om de inte känns rätt. 100% nöjdhetsgarantin gäller även på begagnade klubbor.


Golfklubborna är uppdelade i sektionerna Drivers, Fairway Woods, Hybrider, Järnset, Lösa Järnklubbor, Lika långa järnklubbor (single length), Wedgar, Chipper, Putter, Kompletta Golfset, Junior, Typ av spelare Toggle och Begagnat.


Handla golftillbehör till lägre priser

I avdelningen med golftillbehör finns Golfhandskar, Golf Headcover, Träningsutrustning, Reseutrustning, On Course Tillbehör, GPS och Elektronik samt Kläder och Skor. Här kan du jämföra produkter, spara din egen önskelista och sortera produkter enligt placering, namn eller pris. Ta hjälp av filter för att förfina din sökning, som till exempel Märke, Klubba, Material eller Färg.


Trygga leveranser och dedikerad kundtjänst

Här får kunder gratis frakt på beställningar som görs med gällande Nordica Golf rabattkod på minst 750 kronor, annars kostar frakten mellan 29 – 129 kronor beroende på storlek, tyngd och fraktbolag. Alla beställningar skickas ut inom 48 timmar, eftersom att alla klubbor byggs från start, och frakt tar mellan 1–2 vardagar.


Om du har några frågor kan du alltid kontakta kundtjänst via e-post eller telefon. De finns tillgängliga på vardagar mellan klockan 10.00 – 12.00 och 14.00 - 16.00. E-postmeddelanden besvaras inom 24 timmar på vardagar.

Gör så här för rabatt hos Nordica Golf

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Nordica Golf.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Vill du ha nya Nordica Golf rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.