MEDS Rabattkod Oktober 2020

  • 3 rabatter just nu

Ta hand om dig själv inifrån och ut genom att köpa billiga produkter med en rabattkod från Meds. Här nedanför hittar du alla Meds erbjudanden och kampanjkoder, få till exempel upp till 40% rabatt på utvalda varor eller fri frakt på din beställning. Att handla på Meds är inte bara snabbt och smidigt utan du kan även spara pengar med våra rabattkoder. Passa på att handla hem dina apoteksvaror billigt så att du har allt du behöver ifall du skulle bli sjuk.

Meds – Det mobila apoteket där du kan köpa både receptfria och receptbelagda läkemedel online. Meds startade sin verksamhet 2017 och har lång erfarenhet av apoteksbranschen. Tanken med företaget är att det alltid ska var där för dig och att det ska vara smidigt och säkert för dig att få hem dina mediciner. Deras vision är att paketen ska levereras hem till dig så snabbt som möjligt, ibland på endast en timme. Utöver läkemedel har Meds även ett brett utbud av produkter inom skönhet och hälsa. Spana in de aktuella rabattkoderna för Meds här på Gratislandet och handla produkter som gör att du mår bra.

Visa mer

Dölj

15%

15% rabatt på hela beställningen - vid köp över 299 kr hos MEDS

Giltig t.o.m. 31 okt. Villkor ▾
Gäller ej på receptbelagda läkemedel, modersmjölksersättning eller redan rabatterade produkter. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Kampanj

Veckans kampanjer - få upp till 50% rabatt på utvalda varor hos MEDS

Giltig tills vidare
Fri frakt

Få fri frakt hos MEDS på alla beställningar

Giltig tills vidare Villkor ▾
MEDS erbjuder alltid fraktfria leveransalternativ. Andra leveransalternativ varierar i åtkomlighet beroende på var i Sverige du bor. Fraktkostnaden på dessa avgörs av vilket leveranssätt du väljer.

Hur använder jag rabattkoder på MEDS?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill ha.
  2. Kopiera rabattkoden och gå vidare till MEDS hemsida.
  3. Lägg de varor du vill köpa i varukorgen och gå till kassan genom ikonen högst upp.
  4. För att lägga till rabattkoden till ditt köp klickar du på "Har du rabattkod/värdebevis?" och klistrar in koden från Gratislandet.
  5. Med rabatten avdragen så du kan nu slutföra köpet hos MEDS!

Omdöme

4.571428571428571
7
Antal rabatter 3
Rabattkoder 1
Kampanjer 2
Bästa rabatten 15% rabatt på hela beställningen - vid köp över 299 kr hos MEDS

Vill du ha nya MEDS rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.