LensWay Rabattkod

3 erbjudanden

Senaste Lensway rabattkod ger dig upp till 25% rabatt på linser och tillbehör. Hos Lensway kan du handla glasögon & solglasögon med upp till 70% rabatt. Visst är det bra för ögonen att det finns linser och glasögon, men för plånboken känns det ofta ganska surt! Om du är smart köper du därför dina linser och glasögon på Lensway - för där är priserna lite snällare. Och ännu bättre priser får du med rabattkoder och kampanjer som du hittar hos oss på Gratislandet!

Visa mer

Dölj

Aktuella Lensway rabattkoder i september 2019

20%

20% rabatt på alla linser

Giltig t.o.m. 30 sep.
25%

25% rabatt på utvalda solglasögon

Giltig tills vidare.
REA

Outlet - 30-70% rabatt på glasögon & solglasögon

Giltig tills vidare.

Om Lensway

Det här är en butik där du kan köpa prisvärda optikprodukter av högsta kvalitet. Ta del av snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och personlig kundservice hos denna optiker online med din LensWay rabattkod. Deras kundservice är mångfaldigt prisbelönt, så om du har några frågor eller funderingar kan du kontakta dem för att få effektiv och professionell hjälp.


LensWay har funnits sedan år 2000 och har hittills hjälpt över en miljon kunder till bättre syn och synhälsa. Utforska deras breda sortiment av kontaktlinser, med enbart originalprodukter, från kända tillverkare som Alcon, Bausch & Lomb, CIBA Vision, Johnson & Johnson och CooperVision. Du kan även få nedsatt pris på glasögon och solglasögon när du handlar med din aktuella LensWay erbjudandekod.


Köp linser med LensWay rabattkod

Oavsett om du är närsynt, översynt, astigmatisk eller ålderssynt, så finns det kontaktlinser i den här butiken som kan korrigera ditt synfel. När du handlar med din LensWay rabattkod är du skyddad av prisgaranti på alla kontaktlinser. Välj bland Endagslinser, Månadslinser, Dygnetruntlinser eller Veckolinser, och navigera det stora sortimentet med enkelhet tack vare den moderna och välorganiserade designen.


Idag tycker alla nät-shoppare om att få snabba leveranser och det är de medvetna om här, vilket är varför 95% av alla beställningar skickas samma dag. Du kan alltså räkna med att få dina linser i brevlådan redan följande dag, när du shoppar med din aktuella LensWay rabattkod. Utforska kollektioner som Topp-4 Månadslinser eller Populära Produkter, och se betyg från andra konsumenter på produktsidorna.


Handla glasögon med aktuell rabattkod på LensWay

Hos LensWay kan du även hitta glasögon och solglasögon från välkända varumärken, med kvalitetsglas och trendriktiga modeller. Om du behöver inspiration kan du kolla in kollektioner som Bästsäljare eller Våra favoriter. Dra nytta av din erbjudandekod för att få ett bättre pris på populära varumärken som till exempel RayBan, Ralph Lauren, C/Jacobsen, Marshall, Michael Kors, Persol eller Oakley.


I avdelningen med solglasögon finns det något för alla smaker, så du kan göra klipp oavsett om du föredrar sportiga Oakley, tuffa RayBan eller lyxiga Gucci. Beställningar på solglasögon levereras redan nästa dag och optiska glasögon dyker upp i brevlådan inom en vecka. Även här gäller prisgaranti när du shoppar med en LensWay rabattkod, vilket innebär att du kan handla i lugn och ro, utan att behöva oroa dig över om det går att få ett bättre pris någon annanstans.


Prisbelönad kundservice och snabba leveranser

Kundservicen på LensWay är prisbelönt flera gånger om, så om du behöver tips, idéer, svar på frågor eller funderingar, rekommenderar vi att du kontaktar deras supportteam. De kan även hjälpa till med stilråd och förklaringar gällande olika typer av linser och slipade glas. Kundtjänst är tillgänglig via telefon, e-post eller live chatt, måndag –torsdag klockan 08.00-20.00, fredagar 08.00-18.00 och på helger klockan 10.00-14.00. Det finns även en stor FAQ-avdelning med svar på vanliga frågor.


LensWay är också certifierad av Trygg E-handel, vilket innebär att du kan känna dig trygg och säker när du handlar i deras butik. Trygg E-handel har som uppgift att skydda dig som konsument och det är endast pålitliga butiker som utdelas denna typ av certifikat.

Gör så här för rabatt hos Lensway

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Lensway.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!
Antal rabatter 3
Rabattkoder 0
Kampanjer 3
Bästa rabatten 20% rabatt på alla linser

Vill du ha nya Lensway rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.