Lenson Rabattkod Oktober 2019

  • 2 rabatter just nu

  • Många bra rabatter

  • Prisgaranti

Använd Lenson rabattkod och få upp till 20% rabatt på linser och fri frakt - eller få 10% rabatt på glasögon. Lenson har ett brett sortiment, låga priser, snabba leveranser och personlig kundtjänst. Lenson är linser på nätet. Det är vad de själva säger och när du går in på deras hemsida för att se vad som erbjuds kommer du också att förstå vad de menar. Där finns det ett stort utbud av linser och glasögon att välja på, och med deras låga priser och snabba leveranser blir det kul att vara en glasögonorm. Ännu lite roligare blir det så klart om du kan pressa det redan låga priset till ännu lägre, exempelvis genom en rabattkod som trollar bort frakten. Alla rabattkoder som du behöver hittar du hos Gratislandet, så ta alltid en sväng förbi oss innan det är dags för nya linser.

Visa mer

Dölj

40%

Upp till 40% rabatt på linser

Giltig tills vidare
Kampanj

Fria returer, 90 dagars returrätt och prisgaranti

Giltig tills vidare

Om Lenson

På Lenson finns allt man kan tänkas behöva inom optik, med ett brett utbud av linser, glasögon och solglasögon. Fokusen ligger främst på att erbjuda riktigt låga priser från internationella tillverkare som Bausch&Lomb, Alcon och Johnson & Johnson. Här kan man också boka sin synundersökning, så sparas receptet automatiskt i ditt Lenson-konto, oavsett vilken stad du befinner dig i. Om behagliga linser, bra priser, smidig shopping och snygga glasögon är något som är viktigt för dig, då kan du få ut mycket av din Lenson rabattkod.


Tack vare den kompetenta personalen, som har både optikerkompetens och kontaktlinsbehörighet, är detta en plats där man kan handla kontaktlinser under trygga omständigheter. Lenson har dessutom blivit utsedda till Årets E-handlare av Pricerunner.se åtta år i rad, och jobbar aktivt för att alltid förbättra sina tjänster.


Handla kontaktlinser med rabattkod

På Lenson kan du köpa kontaktlinser av alla olika slag – Endagslinser, Månadslinser, Färgade linser, Toriska linser och Progressiva linser. För att göra shoppingupplevelsen riktigt smidig erbjuder de snabba leveranstider och gratis retur, och 95% av alla beställningar skickas samma dag. Här får du garanterat låga priser, och med din Lenson erbjudandekod kan

du spara ännu mer pengar.


Om du behöver lite hjälp för att hitta rätt typ av kontaktlins, kan du använda dig av recensioner och detaljerade beskrivningar. Vi vet alla hur viktigt det är att hitta kontaktlinser som sitter riktigt perfekt.


Navigera utan problem när du shoppar

Det råder inga tvivel om att Lensons högsta prioritet är att tillfredsställa sina kunders behov. Navigeringen är smidig och intuitiv, med hjälpsam sortering och filtrering. När du shoppar med din gällande Lenson rabattkod kan du sortera produkter utefter kriterier som Mest relevant, Senast inkommet, Högsta pris, Lägsta pris, Produktnamn A-Ö, Produktnamn Ö-A, Tillverkare/varumärke A-Ö eller Tillverkare/varumärke Ö-A.


Köp glasögon med rabattkod

Även om det kan verka svårt att hitta glasögon på nätet, är det fullt möjligt med Lensons system, som delar upp glasögonen i olika Bågformer, Bågfärger och Storlek. Du kan välja mellan bågformer som till exempel Aviator, Cat Eyes, Oval, Retro, Round, Butterfly eller Clubmaster.


Om du inte är säker på vilken bågform eller storlek som passar dig bäst kan du läsa Lensons hjälpsamma guider ”Hitta rätt glasögon till din ansiktsform”, ”Mät ditt pupillavstånd”, ”Solglasögon till din ansiktsform” och ”Hitta rätt glasögonstorlek”. Hela vitsen är att du ska hitta produkter som passar dig riktigt bra när du använder dina Lenson rabattkoder.


Bra kundtjänst och service

Om du gör en beställning på minst 350 kronor får du gratis frakt, annars tillkommer en fraktavgift på 39 kronor. Som vi nämnde tidigare, skickas 95% av alla beställningar samma dag. Om du skulle behöva skicka tillbaka en beställning du är missnöjd med, har du 90 dagar på dig från att du har mottagit varan. Lenson står också för frakten vid retur.

Kundtjänst är tillgänglig på vardagar och du kan välja om du vill kontakta dem via e-post eller telefon. Det finns också en hel del generell information på sidan, med svar på vanliga frågor, vilket är ett bra sätt att spara tid på.

Hur använder jag rabattkoder på Lenson?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Lenson.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

Antal rabatter 2
Kampanjer 2
Bästa rabatten Upp till 40% rabatt på linser

Vill du ha nya Lenson rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.