Lenson Rabattkod Augusti 2022

Använd Lenson rabattkod och få upp till 20% rabatt på linser. Du hittar ett stort utbud av linser och linstillbehör att välja på hos Lenson. Ännu roligare blir det om du kan pressa de redan låga priserna till ännu lägre, med hjälp av en rabattkod eller kampanj som sänker priset eller tar bort frakten. Alla rabattkoder hittar du hos Gratislandet - så ta en sväng förbi oss innan det är dags för nya linser.

Visa mer

Dölj

20%

Upp till 20% rabatt på linser hos Lenson

Giltig tills vidare

Om Lenson

På Lenson finns allt man kan tänkas behöva inom optik, med ett brett utbud av linser och tillbehör. Fokusen ligger främst på att erbjuda riktigt låga priser från internationella tillverkare som Bausch&Lomb, Alcon och Johnson & Johnson. Här kan man också boka sin synundersökning, så sparas receptet automatiskt i ditt Lenson-konto, oavsett vilken stad du befinner dig i. Om behagliga linser, bra priser, smidig shopping är något som är viktigt för dig, då kan du få ut mycket av din Lenson rabattkod.


Tack vare den kompetenta personalen, som har både optikerkompetens och kontaktlinsbehörighet, är detta en plats där man kan handla kontaktlinser under trygga omständigheter. Lenson har dessutom blivit utsedda till Årets E-handlare av Pricerunner.se åtta år i rad, och jobbar aktivt för att alltid förbättra sina tjänster.


Handla linser med Lenson rabattkoder

På Lenson kan du köpa kontaktlinser av alla olika slag – Endagslinser, Månadslinser, Färgade linser, Toriska linser och Progressiva linser. För att göra shoppingupplevelsen riktigt smidig erbjuder de snabba leveranstider och gratis retur, och 95% av alla beställningar skickas samma dag. Här får du garanterat låga priser, och med din Lenson erbjudandekod kan

du spara ännu mer pengar.


Om du behöver lite hjälp för att hitta rätt typ av kontaktlins, kan du använda dig av recensioner och detaljerade beskrivningar. Vi vet alla hur viktigt det är att hitta kontaktlinser som sitter riktigt perfekt.


Navigera utan problem när du shoppar

Det råder inga tvivel om att Lensons högsta prioritet är att tillfredsställa sina kunders behov. Navigeringen är smidig och intuitiv, med hjälpsam sortering och filtrering. När du shoppar med din aktuell Lenson rabattkod kan du sortera produkter utefter kriterier som Mest relevant, Senast inkommet, Högsta pris, Lägsta pris, Produktnamn A-Ö, Produktnamn Ö-A, Tillverkare/varumärke A-Ö eller Tillverkare/varumärke Ö-A.


Bra kundtjänst och service

Om du gör en beställning på minst 350 kronor får du gratis frakt, annars tillkommer en fraktavgift på 39 kronor. Som vi nämnde tidigare, skickas 95% av alla beställningar samma dag. Om du skulle behöva skicka tillbaka en beställning du är missnöjd med, har du 90 dagar på dig från att du har mottagit varan. Lenson står också för frakten vid retur.

Kundtjänst är tillgänglig på vardagar och du kan välja om du vill kontakta dem via e-post eller telefon. Det finns också en hel del generell information på sidan, med svar på vanliga frågor, vilket är ett bra sätt att spara tid på.

Hur använder jag rabattkoder på Lenson?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Lenson.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4.705882352941177
17
Antal rabatter 1
Kampanjer 1
Bästa rabatten Upp till 20% rabatt på linser hos Lenson

Vill du ha nya Lenson rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.