Lantbutiken Rabattkod

1 erbjudande

Senaste Lantbutiken rabattkod. Lantbutiken erbjuder upp till 60% rabatt på mängder av varor. Samla poäng som kan omvandlas till rabattkoder. Hos Lantbutiken hittar du ett brett sortiment av produkter för lantbruk, djur, verkstad och bygg.

Visa mer

Dölj

Aktuella Lantbutiken rabattkoder i June 2019

60%

Lantbutiken Kampanjvaror - upp till 60% rabatt

Giltig tills vidare.

Om Lantbutiken

Det här är en av Sveriges största nätbutiker för lantbruksprodukter och produkter för de som bor på landet. Här kan du använda en gällande Lantbutiken rabattkod på produkter som djurtillbehör, hönsprodukter, trädgårdsredskap, skogsmaskiner, elstängsel och mycket mer därtill. Denna webbutik öppnade 2009 och erbjuder idag över 11’000 produkter i avdelningarna Bygg och Verkstad, Landbruk och Skog, Djur, Trädgård, Hem och Fritid och Kampanjer.


Lantbutiken erbjuder bekväm shopping, med snabba leveranstider på 1–5 dagar, frakt från 69 kronor och öppet köp i 30 dagar. Här kan man njuta av trygg e-handel och dra nytta av rabatter och nedsatta priser med en gällande Lantbutiken erbjudandekod. Bläddra runt i din egen takt och utforska utbudet av produkter till höns, får, gris, hästar, kor, kreatur och andra lantbruksdjur.


Köp lantbruksprodukter med aktuell rabattkod hos Lantbutiken

I djuravdelning finns det ett brett utbud av produkter för både lantbruksdjur och husdjur. Lantbutiken är ett ledande företag när det gäller försäljning av äggkläckningsmaskiner och har allt man behöver för att skapa en funktionell och hållbar hönsgård. Använd en gällande Lantbutiken rabattkod på hönsreden, vattenautomater, foderautomater till dina hönor, ankor och vaktlar. Här finns det mycket att välja på oavsett om du är en professionell hönsuppfödare eller en stolt ägare av några få hobbyhönor.


Dessa produkter är uppdelade i kategorier som Höns och Fjäderfä, Häst, Nötkreatur, Får och Lamm, Gris, Hund och Katt, Kanin, Kräftfiske, Värmelampor och Grislampor. Fjäderfätillbehör, som exempelvis äggkläckningsmaskiner, är väldigt populärt är väldigt populärt bland butikens kunder. Hundgårdar är också en stor favorit. Oavsett om du har får, häst, nötkreatur, gris eller husdjur som kanin, katt och hund, så kan du dra nytta av en gällande Lantbutiken rabattkod.


Handla lantbruksmaskiner med gällande Lantbutiken rabattkod

Under Lantbruk och Skog finns det svensktillverkade vedmaskiner från varumärken som Faxes, Per Wikstrand och Bala Agri, som levereras med korta leveranstider. Både Faxes och Bala Agri är välkända märken som står för kvalitet och hållbarhet. Här kan man även använda en gällande Lantbutiken rabattkod på andra typer av lantbruksmaskiner, som vedklyvar, svetsar, batteriladdare, högtryckstvättar, luftkompressorer, samt elstängseltillbehör, som elaggregat, eltråd och stängselstolpar.


Köp stalltillbehör med aktuell Lantbutiken rabattkod

För hästägarna finns det ett brett sortiment med hästtillbehör & hästutrustning att välja på. Hitta det du är ute efter med hjälp av det smidiga navigeringssystemet och upptäck klippmaskiner för hästar från Heiniger och Moser, hästtäcken för alla årstider, samt grimor, transportskydd, grimset, wojlockar, vattenkar, värmebaljor och sadelhängar, med mera.


Utforska utbudet och använd din aktuella Lantbutiken rabattkod på produkter av hög kvalitet från tillverkare som Y-TE, Hexocil, Knarrhults, Glendale och Kellfri. Här kan du ta hjälp av olika filter och sorteringsalternativ för en smidig och behaglig shoppingupplevelse.


Snabba leveranser och vänlig kundsupport

Lantbutiken har snabba leveranstider på 1–5 dagar, frakt från 69 kronor och öppet köp i 30 dagar. Om du har några frågor angående en beställning, din gällande erbjudandekod, garanti eller något liknande, kan du kontakta kundtjänst via telefon eller e-post. De har öppet helgfria vardagar klockan 08.00 – 16.00. Det finns också en sida med några vanliga frågor och svar som kan komma väl tillhands.

Gör så här för rabatt hos Lantbutiken

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Lantbutiken.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!
Antal rabatter 1
Rabattkoder 0
Kampanjer 1
Bästa rabatten Lantbutiken Kampanjvaror - upp till 60% rabatt

Vill du ha nya Lantbutiken rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.