Kronans Apotek Rabattkod Augusti 2022

Ute efter nya och aktuella rabattkoder för 2021 från Kronans Apotek? Då är Gratislandet sajten för dig. Här samlar vi alla fungerande och giltiga rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från nätapoteket Kronans Apotek. Rabatt på 20%, fri frakt och reatips. Visst låter det bra? Scrolla ner och du hittar alla erbjudanden i rabattlistan.

Du gör ditt val av en Kronans Apotek kampanjkod genom att klicka upp ett erbjudande och kopiera koden. Det är allt du behöver. Vi har koll på koderna och uppdaterar ständigt listan med de senaste rabattkoderna för 2021 så du kan fokusera på shoppingen. Tipsa gärna en kompis som du tror kan gilla att spara pengar på apoteksvaror, som du är på väg att göra!

Gratislandets mål är enkelt: göra din shopping billigare utan att krångla till det. Vi gör inget annat än letar upp och testar nya rabattkoder som vi tror du kan gilla.

Visa mer

Dölj

Kampanj

Aktuella kampanjer - 20-50% rabatt hos Kronans Apotek eller gåvor på köpet

Giltig tills vidare

Om Kronans Apotek

På Kronans Apotek online kan du ta del av alla tjänster och produkter som finns i de fysiska butikerna, plus lite till. Här kan du köpa läkemedel, allergitabletter, ansiktsvård, intima produkter, samt hämta ut recept och få de hemskickade med gratis frakt. Det finns dessutom gott om information, tips och rådgivning som rör hälsa och livsstil.


Med en gällande rabattkod från Kronans Apotek kan du få rabatt på produkter som alltid är bra att ha hemma, i kategorier som Allergi, Ansiktsvård, Barn, Djur, Förkylning och Feber, Händer och Fötter, Hårvård, Mage, Kosttillskott, Makeup, Mun och Tänder, med mera. Om du behöver hjälp kan du kontakta kundtjänst. Alla beställningar kommer med gratis frakt och snabba leveranser på 1–3 arbetsdagar.


Köp receptfria produkter med rabattkod hos Kronans Apotek

I webbutiken finner du ett brett sortiment av produkter från populära varumärken som BaByliss, Bioderma, Alvedon, Antibac, Artrox, ACO, Clarins, Douxo, Burt’s Bees, Fitbit, ellen, Jordan, Idun Minerals, Isadora, iWhite, Lactiplus, Helosan, Gevita, Losec och Neutrogena. Med en Kronans Apotek rabattkod kan du få ett bättre pris på förnödenheter och skönhetsprodukter. Här kan man dessutom ta del av kampanjer som 30% rabatt, 3 för 2, 25% rabatt, och andra erbjudanden som bara finns i webbutiken.


Handla allergimedicin med aktuella Kronans Apotek rabattkoder

Här går det att köpa medicin för att lindra Pollenallergi, Matöverkänslighet, Kontaktallergi och Pälsdjursallergi & kvalsterallergi. Det går snabbt och enkelt att hitta rätt medicin, som sedan skickas hem till brevlådan. Med en giltig rabattkod från Kronans Apotek går det att få rabatt på favoriter som Lomudal, Tilavist, Altifex, Kestine, Flutikason Teva, Zaditen, Rhinocort Aqua, Lecrolyn, Mommox och Allegra. Det går också att filtrera sökträffarna enligt varumärke, substans, styrka, parabenfri, förpackingsstorlek och pris.


Få tips och råd av experterna

I avdelningen för hälsa och livsstil kan du läsa artiklar som Visste du att en typisk förkylning har fyra olika faser?, Röker du och vill sluta?, Emma Wiklund om torr och känslig hy samt ACO - Håll din hud vacker och återfuktad. Det går även att läsa om högkostnadsskyddet, läkemedelsutbyten, receptregistret och andra tjänster.


Hämta ut recept

Under Mina Recept kan du kolla dina recept och hämta ut recept när det passar dig. Det finns även en app som du kan använda dig av för att få automatiska påminnelser. Alla recept som hämtas ut i webbutiken skickas hem med gratis frakt. Detta är smidigt för de som inte har tid eller möjlighet att besöka apoteket.


Gratis frakt och trygg e-handel

Kronans Apotek på nätet är SSL-certifierad, vilket betyder att webbutiken är skyddad av en typ av elektronisk legitimation. Detta betyder att du är skyddad som kund och alla transaktioner är krypterade av den senaste teknologin.


Här går det att betala med VISA, Mastercard, Internetbank, Delbetalning eller Faktura. Alla beställningar kommer med fri frakt och snabb leverans på 1–3 arbetsdagar. När du använder en Kronans Apotek rabattkod på ditt köp i denna webbutik - så får du 14 dagars ångerrätt. Om du behöver support kan du alltid kontakta kundtjänst via a e-post eller telefon. De finns tillgängliga måndag – fredag mellan klockan 08.00 – 18.00, och på lördagar klockan 09.00 – 14.00. 

Hur använder jag rabattkoder på Kronans Apotek?

  1. När du har hittat ett erbjudande du gillar så klickar du på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande".
  2. Kopiera rabattkoden i rutan och gå vidare till Kronans Apoteks hemsida.
  3. Lägg alla varor du vill köpa i varukorgen och klicka på ikonen uppe till höger för nästa steg.
  4. Väl i kassan ska du ange rabattkoden från Gratislandet i fältet "Ange din rabattkod här", under listan med varor.
  5. Nu är rabatten avdragen och du kan slutföra ditt köp hos Kronans Apotek!

Omdöme

4.611111111111111
18
Antal rabatter 1
Kampanjer 1
Bästa rabatten Aktuella kampanjer - 20-50% rabatt hos Kronans Apotek eller gåvor på köpet

Vill du ha nya Kronans Apotek rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.