Kronans Apotek Rabattkod Januari 2020

  • 5 rabatter just nu

Senaste Kronans Apotek rabattkod ger upp till 25% rabatt på beställningen. Få upp till 50% rabatt på apoteksvaror hos Kronans Apotek. Få gåvor på köpet när du handlar utvalda produkter.

Visa mer

Dölj

25%

25% rabatt på all ansiktsvård - vid köp över 500 kr

Giltig tills vidare Villkor ▾
Gäller allt inom ansiktsvård. Gäller även på redan nedsatta priser.
Kampanj

Aktuella kampanjer - 20-40% rabatt och gåvor på köpet

Giltig tills vidare
Spara

Få bonuspoäng på alla köp med Klubben Kronans Apotek

Giltig tills vidare Villkor ▾
Gäller ej receptbelagda varor. Bli medlem gratis!
REA

Outlet - upp till 50% rabatt på mängder av produkter

Giltig tills vidare
Fri frakt

Fri frakt hos Kronans Apotek på alla beställningar

Giltig tills vidare

Om Kronans Apotek

På Kronans Apotek online kan du ta del av alla tjänster och produkter som finns i de fysiska butikerna, plus lite till. Här kan du köpa läkemedel, allergitabletter, ansiktsvård, intima produkter, samt hämta ut recept och få de hemskickade med gratis frakt. Det finns dessutom gott om information, tips och rådgivning som rör hälsa och livsstil.


Med en gällande rabattkod hos Kronans Apotek kan du få rabatt på produkter som alltid är bra att ha hemma, i kategorier som Allergi, Ansiktsvård, Barn, Djur, Förkylning och Feber, Händer och Fötter, Hårvård, Mage, Kosttillskott, Makeup, Mun och Tänder, med mera. Om du behöver hjälp kan du kontakta kundtjänst. Alla beställningar kommer med gratis frakt och snabba leveranser på 1–3 arbetsdagar.


Köp läkemedel med gällande rabattkod hos Kronans Apotek

I webbutiken finner du ett brett sortiment av läkemedel och andra produkter från populära varumärken som BaByliss, Bioderma, Alvedon, Antibac, Artrox, ACO, Clarins, Douxo, Burt’s Bees, Fitbit, ellen, Jordan, Idun Minerals, Isadora, iWhite, Lactiplus, Helosan, Gevita, Losec och Neutrogena. Med en aktuell rabattkod hos Kronans Apotek kan du få ett bättre pris på förnödenheter och skönhetsprodukter. Här kan man dessutom ta del av kampanjer som 30% rabatt, 3 för 2, 25% rabatt, och andra erbjudanden som bara finns i webbutiken.


Handla allergimedicin med aktuell rabattkod hos Kronans Apotek

Här går det att köpa medicin för att lindra Pollenallergi, Matöverkänslighet, Kontaktallergi och Pälsdjursallergi & kvalsterallergi. Det går snabbt och enkelt att hitta rätt medicin, som sedan skickas hem till brevlådan. Med en gällande rabattkod hos Kronans Apotek går det att få rabatt på favoriter som Lomudal, Tilavist, Altifex, Kestine, Flutikason Teva, Zaditen, Rhinocort Aqua, Lecrolyn, Mommox och Allegra. Det går också att filtrera sökträffarna enligt varumärke, substans, styrka, parabenfri, förpackingsstorlek och pris.


Få tips och råd av experterna

I avdelningen för hälsa och livsstil kan du läsa artiklar som Visste du att en typisk förkylning har fyra olika faser?, Röker du och vill sluta?, Emma Wiklund om torr och känslig hy samt ACO - Håll din hud vacker och återfuktad. Det går även att läsa om högkostnadsskyddet, läkemedelsutbyten, receptregistret och andra tjänster.


Hämta ut recept

Under Mina Recept kan du kolla dina recept och hämta ut recept när det passar dig. Det finns även en app som du kan använda dig av för att få automatiska påminnelser. Alla recept som hämtas ut i webbutiken skickas hem med gratis frakt. Detta är smidigt för de som inte har tid eller möjlighet att besöka apoteket.


Gratis frakt och trygg e-handel

Kronans Apotek på nätet är SSL-certifierad, vilket betyder att webbutiken är skyddad av en typ av elektronisk legitimation. Detta betyder att du är skyddad som kund och alla transaktioner är krypterade av den senaste teknologin.


Här går det att betala med VISA, Mastercard, Internetbank, Delbetalning eller Faktura. Alla beställningar kommer med gratis frakt och snabb leverans på 1–3 arbetsdagar. När du handlar i denna webbutik får du 14 dagars ångerrätt. Om du behöver support kan du alltid kontakta kundtjänst via a e-post eller telefon. De finns tillgängliga måndag – fredag mellan klockan 08.00 – 18.00, och på lördagar klockan 09.00 – 14.00. 

Hur använder jag rabattkoder på Kronans Apotek?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Kronans Apotek.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4.75
4
Antal rabatter 5
Rabattkoder 1
Kampanjer 4
Bästa rabatten 25% rabatt på all ansiktsvård - vid köp över 500 kr

Vill du ha nya Kronans Apotek rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.