Horze Rabattkod Juni 2023

  • 3 rabatter just nu

Shoppa med Horze rabattkod och få upp till 20% rabatt på beställningen. Stor REA hos Horze med upp till 50% rabatt på rid- och hästartiklar från välkända varumärken. Här hittar du allt för häst, ryttare, stall och husdjur.

Visa mer

Dölj

100 kr

Få en rabattkod med 100 kr rabatt hos Horze

Giltig tills vidare Gäller när du anmäler dig till Horze nyhetsbrev. Villkor ▾
Erbjudandet gäller endast nya kunder. Minsta ordervärde 600 kr. Gäller inte på uteslutna produkter.
REA

REA - 20-50% rabatt hos Horze på mängder av produkter

Giltig tills vidare
Fri frakt

Fri frakt hos Horze när du handlar för minst 690 kr

Giltig tills vidare

Om Horze

Horze är en hästbutik med 27 butiker runt om i Europa och en välsorterad webbutik. Här arbetar de för att ge hästar och hästägare mer för pengarna, med en blandning egen produktion och distribution av välkända varumärken. Använd en Horze rabattkod på det du behöver till din häst, i kategorier som Häst, Ryttare, Hälsovård, Stall, Trav, Husdjur, Varumärken, Brodyr och Rea.


Välj och vraka i det stora sortimentet av hästutrustning från populära märken. Med en aktuell rabattkod kan du få rabatt på produkter från Horze, B Vertigo, Finn-Track, Pharmacare, Absorbine, Accuhorsemat, Aigle, AIKO, Arioneo, Beeztees, Beris, Bucas, Cavalliera, Cavallo, Chukka, Diopet, Effol, Equinail, Eskadro, Eyenimal, Horslyx, Jacson, K9 Horse, och många fler.


Köp hästprodukter med gällande Horze rabattkod

I denna hästbutik finns allt du behöver till ditt hästliv, oavsett om du behöver något till hästen, till ryttaren eller till stallet. Till hästen hittar du bland annat Täcken, Träns, Benskydd, Insektsskydd, Sadelunderlag, Grimma och Grimmskaft, Ridhuva, Reflexer, Sadlar och Stigbyglar. Dra nytta av en Horze kupongkod för att köpa dina produkter till ett lägre pris.


Trots att denna butik har ett sådant stort utbud, erbjuds en bekväm och enkel shoppingupplevelse, tack vare det välsorterade sortimentet. Filtrera din sökning enligt märken, färg, storlek eller prisklass för att lätt få upp produkter som är relevanta för dig.


Handla ridprodukter med aktuell rabattkod från Horze

Avdelningen med ridprodukter har över 3000 artiklar i kategorierna Ridprodukter för herrar, Junior, Ridbyxor, Ridhjälmar, Stövlar och skor, Säkerhetsvästar, Ytterkläder, Skjortor, Handskar, Strumpor, och så vidare. Här kan man använda en rabattkod på en elegant outfit. Butiken har också olika guider om man behöver hjälp och inspiration, som till exempel Hur du ser till att du och din häst syns under ridturen, 3-stegsguide när du ska köpa ridstövlar och 10 tips för vinterridning.


Förutom eleganta ridkläder och andra tillbehör, finns det också en avdelning för hälsovård i butiken. Där finner du allt från hästfoder och tillskott, till liniment, lera, produkter för ryktning, hovvård och insektsmedel. Vissa favoriter är redan rabatterade, och en giltig Horze kupongkod ger dig ett lägre pris i alla kategorier.


Rabatt på broderade jackor och täcken

Denna butik har gjort det lätt för hästälskare att skapa unika produkter, med personlig brodyr på jackor, täcken, sadelunderlag och överdelar. När man har valt sin produkt och klickat på ”Lägg till en brodering”, så får man välja vart texten ska placeras, vad det ska stå, vilken font man vill ha, samt färg och storlek. Med några klick har man skapat något unikt och extra speciellt.


Snabba leveranser och trygg e-handel

Horze erbjuder trygg e-handel och alla transaktioner skyddas av ett SSL-certifikat från DigiCert. Det betyder att din personliga information krypteras så att den inte kan läsas av utifrån. Det finns en FAQ-avdelning med svar på vanliga frågor, men om du har några speciella funderingar kan du kontakta kundtjänst via kontaktformulär.


Alla beställningar sänds inom 2–3 arbetsdagar efter det att ordern är slutförd, förutom beställningar med broderi, som tar 1–3 extra dagar att behandla. Leveranser sker med PostNord, som säkerställer snabba och säkra leveranser.

Hur använder jag rabattkoder på Horze?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Horze.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4.666666666666667
9
Antal rabatter 3
Kampanjer 3
Bästa rabatten Få en rabattkod med 100 kr rabatt hos Horze

Vill du ha nya Horze rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.