Bodystore Rabattkod Maj 2022

Senaste Bodystore rabattkod ger upp till 20% rabatt. På Bodystores REA får du 20-50% rabatt på utvalda produkter. Bodystore har allt inom hälsokost, naturläkemedel, kosttillskott, kropps och hudvård. Över 10 000 artiklar från många kända varumärken.

Visa mer

Dölj

Om Bodystore

Bodystore är en hälsokostbutik på nätet med ett brett sortiment av hälsokost, naturliga livsmedel, sport- och träningstillskott, träningskläder, ekologiska skönhetsprodukter såsom kosmetika, hud- och hårvård. De har också ett stort utbud av naturliga hemvårds- och hushållsprodukter. Här kan man använda en gällande Bodystore rabattkod på hälsosamma och ekologiska produkter inom många olika kategorier.

Butikens produkter är uppdelade i avdelningarna Hälsokost, Livsmedel, Skönhet, Sport, Home, Nyheter, Varumärken, Kampanjer, Inspiration och Rea. Kunder erbjuds fri frakt på alla beställningar, trygg e-handel, fria returer samt prisgaranti. Här kan man shoppa i lugn och ro med en aktuell Bodystore rabattkod och få rabatt på det senaste inom hälsa.


Köp hälsokost med gällande Bodystore rabattkod

Det här är en butik som gör sitt yttersta för att erbjuda ett sortiment med de bästa produkterna inom hälsa och välmående, till konkurrenskraftiga priser. Med en gällande rabattkod har man möjlighet att betala ännu mindre på produkter som kokosnötsbarer, probiotika-kapslar, ekologiskt vaniljpulver och andra varor som är bra att ha i skafferiet.

I hälsokostavdelningen kan man välja att navigera via kategori, kampanjer, funktioner eller populära varumärken. Just nu är det märken som Helhetshälsa, VitaPrana, Holistic, Great Earth och Star Nutrition som ligger på toppen bland butikens kunder. Sortimentet inkluderar även andra favoriter, som Anarchy, Attitude, Anae, Alpha Strong, Dcore, Dr. Hauschka, Eco-Vital, Fitnessbutter, Fit & Smart samt Isotech.


Handla ekologiskt med aktuell rabattkod hos Bodystore

Här kan man även göra klipp på ekologiska och fairtrade-märkta livsmedel. Om man vill ha lite inspiration kan man se vilka produkter som är storsäljare, eller så kan man klicka sig fram via kategorier som Bakning och matlagning, Bönor, ärtor och linser, Dryck, Fett och olja, Flingor och gröt, Frö- & nötsmör, Pålägg, Ris, pasta och nudlar, Snacks och godis, Smaksättning, Superfood, med mera. Med en gällande rabattkod hos Bodystore går det att köpa ekologiska livsmedel till lägre priser, utan att man behöver kompromissa på kvalitet.


Rabatt på superfood med aktuell erbjudandekod

Superfood är ett namn på livsmedel som har utmärkta näringsvärden eller på annat vis är extra fördelaktiga för vår hälsa och vårt välbefinnande. I den här kategorien kan man använda en aktuell erbjudandekod på livsmedel som är fullspäckade med vitaminer, mineraler och antioxidanter. Många mörkgröna grönsaker är superfoods, och även vissa bär, nötter, oljor och frön har dessa unika egenskaper.


Bodystore har ett stort sortiment med över 270 olika produkter i denna kategori, med en blandning av hälsosamma pulver, kapslar, oljor och frön. Här hittar du favoriter som chlorella, spirulina, moringa, acai, gurkmeja, nyponpulver och andra nyttiga superfoods.


Prisgaranti och snabba leveranser

Alla köp som görs med gällande Bodystore rabattkod kommer med en prisgaranti, vilket betyder att butiken matchar priset om du hittar ett bättre pris i någon annan butik, inom 10 dagar. Här erbjuds alla kunder också fri frakt och gratis returer. Leveranser dyker vanligtvis upp inom 1–3 dagar. Kunder väljer själva vilken fraktmetod de föredrar, samt vilket uthämtningsställe som passar bäst för de paket som levereras av PostNord och Bring. Denna webbutik har en avdelning med svar på vanliga frågor och det går även att kontakta kundtjänst via ett kontaktformulär om man har några ytterligare frågor.


Hur använder jag rabattkoder på Bodystore?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Bodystore.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4.5
4

Vill du ha nya Bodystore rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.