Apoteket Rabattkod

7 erbjudanden

  • Erbjuder ofta rabatter

  • Fri frakt

  • Leverans på 1-3 dagar

Senaste Apoteket rabattkod ger upp till 25% rabatt på beställningen. Exklusiva medlemspriser och erbjudanden på hälso- och skönhetsprodukter. Upp till 50% rabatt i Apotekets outlet. Apoteket erbjuder, på utvalda produkter, webbpriser som är lägre än de erbjuder på deras fysiska apotek.

Visa mer

Dölj

Aktuella Apoteket rabattkoder 2019

25%

25% rabatt på utvalda kategorier

Giltig t.o.m. 26 maj. Villkor ▾
Erbjudandet gäller endast online och kan inte kombineras med andra rabattkoder.
20%

20% rabatt vid köp över 300 kr

Giltig t.o.m. 30 sep. Gäller endast nya kunder. Villkor ▾
Gäller endast online och ej receptbelagda läkemedel.
Kampanj

Erbjudanden - förmånliga priser på mängder av produkter

Giltig tills vidare.
25 kr

Få en värdecheck med 25 kr för varje 1000 intjänade poäng

Giltig tills vidare. Villkor ▾
En krona ger en poäng.
REA

Outlet - 40-50% rabatt på utvalda produkter

Giltig tills vidare.
Spara

Medlemserbjudanden - upp till 40% rabatt

Giltig tills vidare.
Fri frakt

Få fri frakt & bonus på alla köp

Giltig tills vidare. Gäller för dig som är eller blir medlem i Apotekets kundklubb. Villkor ▾
Poäng på alla dina inköp, förutom på receptbelagda läkemedel, modersmjölksersättning eller andra varor som ingår i högkostnadsskyddet. En krona ger en poäng.

Om Apoteket

På Apoteket finns det ett brett sortiment av produkter inom hälsa och vård. Navigera via kategorier som Värk, Förkylning och Feber, Mage, Allergi, Sår, bett och stick, Handvård, Fotvård Ögon och öron, Mun och tänder, Kosttillskott och näring, samt Hälsa och levnadsvanor. Med en gällande Apoteket rabattkod kan man få lägre priser på tusentals produkter som får kroppen och sinnet att må bättre. Här är det snabbt, säkert och fraktfritt att handla.


I apotekets webbutik går det även att beställa receptbelagda mediciner, göra självtester, ta del av hälsotjänster och artiklar som Vitaminguiden, Magguiden och Hudguiden. Nu kan man även välja att förbeställa varor online och hämta ut dem redan efter två timmar på apoteket. Varor som beställs på nätet kan också levereras hem inom 1–2 dagar.


Köp värktabletter med gällande Apoteket rabattkod

På Apoteket kan man lätt hitta rätt produkter i det välorganiserade sortimentet, med hjälp av huvudmenyn och underkategorier. Värk-kategorien inkluderar receptfria läkemedel som kan hjälpa dig som har ont någonstans på kroppen. Här kan du använda din gällande Apoteket rabattkod på produkter som lindrar värk som Huvudvärk, Migrän, Rygg- & nackvärk, Ledbesvär och artros, Tennisarmbåge och musarm, Mensvärk och Tandvärk. Handla produkterna direkt och få dem smidigt hemskickade, ofta redan dagen efter att du har gjort din beställning.


Rabatt på läkemedel hos Apoteket med aktuell rabattkod

En förkylning tenderar att gå igenom fyra olika faser: Värk och feber, halsont, snuva med nästäppa och hosta. Hos apoteket hittar du allt du behöver för att lindra dina symptom. Använd en gällande Apoteket rabattkod på det breda sortimentet av receptfria läkemedel för förkylning, snuva och feber. Det finns också gott om tips och information på hemsidan.


Under Förkylning och feber finns det specifika kategorier med produkter för Feber, Ont i Halsen, Snuva och nästäppa, Hosta, Förkylning hos barn, Lindra förkylning, Bihåleinflammation och Influensa. Dra nytta av din gällande Apoteket rabattkod på receptfria läkemedel som till exempel Alvedon, Otrivin, Treo, Nasin, Panodil, Nasoferm Pamol eller Voltaren.


Handla kosttillskott med gällande Apoteket rabattkod

För de som vill förebygga framtida sjukdomar finns det en avdelning med kosttillskott och näring, där man kan få billigare priser med en aktuell Apoteket erbjudandekod. Här finns det populära produkter som MittVal Kvinna – Kosttillskott, Apoteket Järn Tablett – Järn och C-vitamin, MittVal 55+ Kosttillskott, Berocca Performance Kosttillskott och Hårkontroll med Biotin, Koppar, Zink och Zelen. Bläddra runt i din egen takt och hitta de vitaminer och mineraler som just din kropp behöver.


Dedikerad kundtjänst och snabba leveranser

Apoteket levererar vanligtvis beställningar inom 1–2 dagar.

En beställning som kommer in på vardagar innan klockan 12 skickas samma dag. Frakt är helt kostnadsfritt. Här kan man betala med VISA (ej Electron), MasterCard, American Express, Diners, Internetbankerna Nordea, Swedbank, Handelsbanken och SEB, Faktura eller Delbetalning.


Om du har frågor och funderingar angående sortimentet, e-legitimationer, frakt, leveranser, gällande erbjudandekod, betalningar eller något annat, så kan du finna mycket information i forumet på hemsidan. Där har de samlat ihop svar på de vanligaste frågorna. Det går även att kontakta kundtjänst via telefon eller live chatt, på vardagar mellan klockan 08.00 - 17.00. 


Gör så här för rabatt hos Apoteket

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Apoteket.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Vill du ha nya Apoteket rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.

Utgångna erbjudanden och rabattkoder

25% rabatt på hela beställningen Slutade gälla 28 april.
APO25
20% rabatt vid köp över 300 kr Slutade gälla 30 nov.
nykund20
30% rabatt på ACO Caring Shower Oil Slutade gälla 11 mars.
Bianca
15% rabatt på hela din beställning Slutade gälla 31 maj.
APO15