Apotek365 Rabattkod Oktober 2019

  • 5 rabatter just nu

Senaste Apotek365 rabattkod ger dig upp till 10% rabatt på beställningen. Få upp till 50% rabatt på receptfria läkemedel, vitaminer, hälsokost och kosttillskott. Hos Apotek365 hittar du allt inom hälsa, träning och hygien.

Visa mer

Dölj

6%

6% rabatt på hela din beställning

Giltig tills vidare
10%

10% rabatt på alla vitaminer

Giltig tills vidare
10%

10% rabatt på allt från Prozis

Giltig tills vidare
10%

10% rabatt på Matters proteinpulver & kosttillskott

Giltig tills vidare
REA

Kampanjer hos Apotek365 - upp till 50% rabatt på mängder av produkter

Giltig tills vidare

Om Apotek365

Apotek 365 är en webbutik som erbjuder ett brett sortiment av produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. Apotek 365 ingår i ett företag som äger flera olika och framgångsrika nätbutiker inom olika e-handelskoncept. I denna webbutik kan man använda en gällande Apotek 365 rabattkod på över 6000 produkter till bra priser från kända varumärken inom området kropp och hälsa. Frakt kostar inte mer än 19 kronor och alla beställningar levereras inom 1–3 arbetsdagar.


Utforska sortimentet i de olika avdelningarna Hälsa, Självtester, Hygien och Skönhet, Träning, Intim och Sex, Hem och Fritid och Receptfria Läkemedel. Här finns varumärken som Burt’s Bees, Ledins, Bringwell, Svenska Örtmedicinska Institutet, Trind, Naturens Apotek, ACO, Mademoiselle Cacao, Ferrosan, LELO, Life Port, Utrekram och Silicea. Sortimentet inkluderar även många ekologiska produkter och varor.


Handla hälsoprodukter med aktuella Apotek365 rabattkoder

I hälsoavdelningen har de delat upp produkterna i kategorier som Vitaminer, Mineraler, Hälsokost, Kosttillskott och Hälsa. Dra nytta av en gällande Apotek365 rabattkod för att få rabatt på några av webbutikens bästsäljare, som exempelvis Apotek365 Omega-3, Apotek365 Multivitamin, LipoCell C-vitamin apelsin, Krillolja, Women’s Balance Te, Organic Peppermint Infusion och Otosan öronkon. Här kan man enkelt utforska utbudet via kategorier, sortering, sökord och sökfilter som produkttyp, varumärken och taggar.


På produktsidorna finns det information om de olika preparaten och annan relevant information, till exempel innehållsförteckning och kundomdömen. Här kan man också besöka kampanjsidan för att se om de produkter man vill köpa finns tillgängliga till ett rabatterat pris.


Köp läkemedel med gällande Apotek365 rabattkod

Bland de receptfria läkemedlen finns det bland annat akuta p-piller, allergimedicin, preparat som lindrar förkylning och stärker immunförsvar, hudvård, intimvård, produkter för mun och tänder, hjälp mot oro och sömnstörningar, värktabletter, febernedsättande, med mera. Alla produkter kommer från etablerade leverantörer som kan garantera kvalité och säkerhet.


Här kan man även dra nytta av en gällande erbjudandekod på självtester, som Graviditetestester, Ägglossningstester, Fertilitetsglidmedel, Graviditet och Amning, Allergitester, Klamydiatest, och Drogtester för Cannabis, Bensodiazepin, Kokain, Opiater, och så vidare. I avdelningen för intima produkter finns det ett välsorterat utbud av glidmedel, kondomer, intimhygien, tamponger och bindor, samt sexhjälpmedel och sexleksaker.


Rabatt på kosttillskott, bars och sportdrycker

För de som tränar mycket är det extra viktigt att se till att man får i sig rätt mängd näring och energi, för att kroppen ska kunna hantera denna nivå av påfrestning. I avdelningen som är dedikerad åt träning och sport finns det kategorier som Protein, Aminosyror, Kreatin, Bars, Sportdryck och Viktkontroll.


Snabba leveranser och bra kundtjänst

I denna webbutik kan man handla tryggt och säkert via Klarna, och du väljer själv om du vill betala med kort, som VISA och Mastercard, eller om du föredrar Klarna faktura. Alla transaktioner är skyddade av den senaste krypterings teknologin, vilket betyder att din information är säker.


När du shoppar med din gällande rabattkod hos Apotek365 får du 14 dagars ångerrätt, snabb leverans och billig frakt. Om du behöver hjälp kan du kontakta kundservice via telefon mellan klockan 10.00 – 16.00. Det går också att sända e-post, som besvaras av supportteamet inom 24 timmar. De kan svara på frågor angående leverans, priser, e-handel, produktfrågor, med mera.

Hur använder jag rabattkoder på Apotek365?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Apotek365.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

Antal rabatter 5
Rabattkoder 4
Kampanjer 1
Bästa rabatten 6% rabatt på hela din beställning

Vill du ha nya Apotek365 rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.