ABS Wheels Rabattkod Juni 2022

Använd ABS Wheels rabattkod och få upp till 40% rabatt på hjul och fälgar. ABS Wheels erbjuder ett brett sortiment av däck och fälgar. Låga priser och snabba leveranser!

Visa mer

Dölj

REA

Outlet - upp till 40% rabatt hos ABS Wheels på däck & fälg (kompletta hjul)

Giltig tills vidare

Om ABS Wheels

På ABS Wheels kan du hitta billiga paketpriser på kompletta däck, köpa fäljar och andra biltillbehör. Det här är en av Sveriges ledande fälgleverantörer, och här hittar du ett brett sortiment av både bildäck och fälgar som passar de flesta märken och dimensioner. Utbudet inkluderar även däck till motorcyklar. När du väljer att köpa kompletta sett av fälgar och hjul med din gällande rabattkod på ABS Wheels, så får du gratis frakt oavsett vart du bor, vilket du sparar mellan 500 – 800 kronor på.


Använd din rabattkod hos ABS Wheels för att köpa sommardäck, friktionsdäck, dubbdäck, eller boka tid i verkstaden för byte av däck, förvaring av däck, hjulinställning eller annan typ av service relaterad till däck och fälgar. Det är enkelt att boka tid på hemsidan i avdelningen ”Boka Tid”, där du direkt kan se vilka tider som finns tillgängliga.


Köp nya bildäck med gällande ABS Wheels rabattkoder

I den här webbutiken är det lätt att hitta det man söker, tack vare smidig navigering, bra katalogisering och intuitiv design. Välj de fälgar och bildäck som passar dig allra bäst i lugn och ro. För kompletta hjul, kan du använda dig av sökning på registreringsnummer eller sökning på bilmodell. När du har fått upp din bil-profil kan du göra en sökning på passande produkter.


För köp av kompletta hjul med gällande ABS Wheels rabattkoder får man först välja fälgar, sedan däck. Det finns ett väldigt stort utbud av fälgar och de är sorterade enligt pris, i stigande ordning, så du ser de billigaste fälgarna först. Här kan man välja om man vill lyxa till det med skönheter från TSW, som Nurburgring, Interlagos, Mirabeau eller Valencia, eller gå lite mer basic med pålitliga alternativ som ABS, Barzetta eller ETABETA. På produktsidorna hittar du relevant och detaljerad information, vilket inkluderar storlek på bultar och muttrar.


Köp navringar till bra pris med rabatt på ABS Wheels

För bilägare som tycker om att göra mycket jobb själva, går det att köpa det som behövs för att få jobbet gjort, som navringar i plast, aluminium, muttrar, låsbultar och monteringskitt. Om du vet vad du behöver kan du enkelt placera din beställning med din gällande ABS rabattkod och få allt levererat på kort tid. Om du har några frågor kan du alltid slå en signal eller sända ett e-postmeddelande för expertråd och hjälp.


Hitta rätt däck för din erbjudandekod med ABS däckväljare

Gör ett test med ABS däckväljare om du behöver hjälp att välja rätt däck. Det består av några enkla frågor gällande din körmiljö, körsätt, däckbyte, körförhållanden och din bilutrustning. Du får en omedelbar rekommendation och i det följande steget kan du söka din bilmodell för att hitta rätt däck för just din bil. Med expert-hjälp kan du använda din gällande ABS Wheels rabattkod på däck som är perfekta för just din bil.


Här kan du också lära dig om olika typer av däck, hur de är uppbyggda, vilka typer av däckmönster det finns, däcktryck, hur man återvinner däck, vilka de olika däckmärkena är, hur man väljer rätt fäljar, och mycket mer, i ABS Wheels däckskola. Det finns också sektion som är dedikerad åt Däcktester, full av hjälpsam information.


Dedikerad kundtjänst

ABS Wheels har en FAQ-sektion med svar på generella frågor. Det går också att kontakta kundtjänst via telefon, e-post, sociala medier eller live chatt. De har öppet mån-fre klockan 08:00-17:00, med lunchstängt klockan 12:00-13:00. Om du har några frågor angående din gällande ABS Wheels rabattkod kan du vända dig till deras kundtjänst för vänlig, effektiv och dedikerad support.


Beställningar levereras av PostNord Logistics eller Budbil. Leveranstid beräknas när kundens beställning bekräftas, eftersom leveranstid kan påverkas av lager-status och liknande. Normalt levereras produkter köpta med aktuell rabattkod inom 3–5 arbetsdagar.

Hur använder jag rabattkoder på ABS Wheels?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos ABS Wheels.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4.75
4
Antal rabatter 1
Kampanjer 1
Bästa rabatten Outlet - upp till 40% rabatt hos ABS Wheels på däck & fälg (kompletta hjul)

Vill du ha nya ABS Wheels rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.