Travelstart Rabattkod Juni 2022

  • 3 rabatter just nu

Med Travelstart rabattkod får du 300 kr rabatt på paketresor. Upp till 40% rabatt på flyg och hotell. Travelstart är en av Sveriges största resebyråer på nätet. Här hittar du hotell, flyg och hyrbil till bra pris. Företaget grundades år 1999 i Malmö av Stephan Ekberg och sedan dess har flera kontor öppnats världen över. Idag arbetar Travelstart för att ge sina kunder den bästa servicen, reseupplevelsen och framförallt att göra människor glada! För vem blir inte glad av en välplanerad resa? Hos Travelstart kan du boka allt på en gång – både flygresa, hotell, weekendresor och paketresor! Om du även är intresserad av att ha hyrbil när du kommer fram till din destination, så går det också att boka direkt online. Travelstart gör det alltså möjligt för dig att planera din resa i lugn och ro framför datorn utan att du behöver lämna hemmet. Men kom ihåg att först besöka Gratislandet och ta del av alla förmånliga rabattkoder som gör din resa ännu bättre!

Visa mer

Dölj

300 kr

300 kr rabatt på paketresor (flyg+hotell)

Giltig tills vidare
200 kr

Få 200 kr rabatt tillgodo när du registrerar din profil på Travelstart

Giltig tills vidare
40%

Upp till 40% rabatt på hotell

Giltig tills vidare

Om Travelstart

Travelstart är en resebyrå på nätet som är godkänd av IATA. De har 3,5 miljoner kunder varje år och erbjuder ett smidigt bokningssystem med säkra betalningar. Här hittar du ett

brett utbud av resor, med en sökmotor som jämför priser på över 650 flygbolag, 240 000 hotell, semesterbostäder i över 90 länder samt hyrbilar i alla storlekar och prisklasser. Få rabatt på din drömresa med en gällande rabattkod hos Travelstart och skapa en semester som är perfekt för just dina behov.


Denna resebyrå ingår i Svenska Resegruppen AB som ägs av Nordens ledande e-handelsbolag inom resor online. De har gott om erfarenhet inom branschen och har utfört resebyråverksamhet sedan år 1989 som en av de första e-handelsbolagen inom resor online i Norden. Här kan du känna dig trygg när du bokar din resa med en aktuell erbjudandekod.


Boka resa med gällande rabattkod hos Travelstart

När du kommer in på resebyråns hemsida kan du direkt se en lista över de billigaste flygen just nu, med destinationer som London, Paris, Malaga, Göteborg, Köpenhamn, Amsterdam, Rom, Alicante och Berlin. Det finns också lista över de billigaste flyg+hotell-priserna, som passar perfekt för de riktigt flexibla resenärerna. För de som vill åka någon annanstans finns det en vanlig sökmotor högst upp på sida, där man kan skriva in vart man ska åka ifrån, vart man ska åka, under vilka datum och hur många resenärer det gäller.


Hos Travelstart kan man använda sig av huvudmenyn för att välja vilken typ av resa man är ute efter. Menyn består av Flyg, Hotell, Flyg+Hotell, Hyrbil, Resebutiken, Vanliga frågor och Kontakta oss. Här har de en hjälpcentral med svar på vanliga frågor, men det går också att ringa kundtjänst eller sända e-post om man har några frågor.


Beställ flyg och hotell med aktuell Travelstart rabattkod

Travelstart erbjuder billiga resor med flyg och hotell vart du än ska åka i världen. Det går också att lägga till hyrbil i sin bokning, så slipper man tänka på det senare. Om man bokar både flyg och hotell i samma veva kan man få upp till 50% rabatt på hotellet, så det är värt att ha i åtanke. Med din gällande Travelstart rabattkod har du möjlighet att få ytterligare rabatt.


Här går det att lägga till en reseförsäkring också, och med Reseförsäkring PLUS får man ett utökat skydd på sin resa, även om man redan har en hem- eller kortförsäkring. Då kan man få ersättning om man till exempel blir försenad eller missar flyget av någon anledning. Travelstart har också en resebutik där man kan köpa resväskor, kabinväskor, resetillbehör, surfplattor och andra praktiska ting.


Kundtjänst

Här kan du betala med VISA, MasterCard, Eurocard, American Express, SEB, Swedbank och Sparbankerna, Nordea, Klarna och Handelsbanken. Om du har några frågor angående din bokning, betalning, gällande erbjudandekoder, resevillkor, avbokningsskydd eller liknande, kan du kontakta kundtjänst via e-post eller telefon. De är tillgängliga måndag – fredag klockan 09.00 – 20.00, samt lördag – söndag klockan 09.00 - 16.00. Det finns också en samling av kontaktuppgifter till flygbolag, som kan vara bra att ha. 

Hur använder jag rabattkoder på Travelstart?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Travelstart.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4
2
Antal rabatter 3
Rabattkoder 1
Kampanjer 2
Bästa rabatten 300 kr rabatt på paketresor (flyg+hotell)

Vill du ha nya Travelstart rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.