Booking.com Rabattkoder

2 erbjudanden

Senaste Booking.com Rabattkod. Få upp till 60% rabatt på hundratusentals hotellrum när du bokar på Booking.com. Här på Gratislandet samlar vi de bästa rabatterna och erbjudandena. Att resa är att utvecklas och att få mer livsenergi så att man kan ta sig an dagarna på ett lite mer stimulerande sätt. Är du på jakt efter boende ute i den vida världen är det smart att använda dig av Bookings lockande utbud och bra erbjudanden. Men vad som är ännu bättre, är att även använda våra kampanjkoder här på Gratislandet för att få en lite bättre deal. Håll utkik! Vi har alltid nya rabattkoder och kampanjer på Gratislandet - allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och känna att du är på väg att göra ett kap!

Visa mer

Dölj

Aktuella Booking.com rabattkoder 2019

10%

10% extra rabatt hos Booking.com

Giltig tills vidare. Boka och genomför 5 bokningar hos Booking.com för att bli Genius-medlem. Därefter får du 10% extra rabatt på populära boenden över hela världen!
50%

Bli medlem och få rabatter på upp till 50%

Giltig tills vidare. Gäller tills vidare.

Om Booking.com

Marknadsledande inom hotell och semesterbostäder!
Booking är marknadsledande över hela världen när det kommer till hotell och de erbjuder ett stort utbud av bra boenden. Dagligen bokas över 700 000 hotellrumsnätter både av affärs- och fritidsresenärer och varje vecka bokas över 4,5 miljoner nätter! Med deras stora utbud erbjuder de ett boende för alla typer av personligheter och konstellationer: du finner små härliga pensionat, företagslägenheter och häpnadsväckande lyxsviter som en aldrig vill lämna. Vad som är bra med Booking är att du får en trygghet i att du gör en bra affär då de garanterar de bästa priserna, inte har någon bokningsavgift samt att de har säkra bokningssystem som krypterar kreditkorts- och personuppgifter. Bookings mål är att hjälpa alla semester- och affärsredande, oavsett plånbok, att få det bästa boendet som möjligt. Tillsammans med bra erbjudanden från oss på Gratislandet är du nu nära att göra ett oerhört bra köp.

Det som gör Booking så bra - förutom lägst möjliga pris - är alla gästrecensioner. Skriva av riktiga verifierade gäster. Så innan du bokar ditt hotell via Booking.com, läs igenom hotellets recensioner och känn dig trygg med ditt val.

Vill du prova en annan hotellsök rekommenderar vi branschkollegan Hotels rabattkoder, som likt Booking också erbjuder bra priser och hotell.

Mer än bara hotell - Booking har något för alla
Det är inte alltid man vill husera på ett hotell. Ibland passar en stuga bäst, ett vandrarhem eller varför inte en stor villa för flera sällskap samtidigt? Sök och boka precis det boende du är ute efter - världen över. Du kan t.o.m. hyra ut ditt eget boende likt Airbnb.

Gör så här för rabatt hos Booking.com

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Booking.com.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Vill du ha nya Booking.com rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.