ZARA Rabattkod

1 erbjudande

Senaste ZARA rabattkod. Få upp till 30% rabatt hos ZARA - mängder av kläder, skor och accessoarer! ZARA är ett världsledande företag inom mode för kvinnor, män och barn.

Visa mer

Dölj

Aktuella ZARA rabattkoder 2019

Fri frakt

Fri frakt hos ZARA vid köp över 400 kr

Giltig tills vidare.

Om ZARA

När du vill handla mode till rätt pris, är det Zara du ska vända dig till. Butiken har funnits sedan år 1975 och är en av flaggbutikerna i koncernen Inditex. Koncernens butiker har funnits enda sedan 1963, då de började sin verksamhet som klädtillverkare. Zara har blivit ett världsledande företag när det kommer till internationellt mode och finns i närmare 30 länder världen över – men de strävar alltid efter att expandera! Något som kan vara intressant att veta om modejätten är att Zaras affärsmodell är utformad för att bidra till en hållbar utveckling av både samhället och i omgivningen där butiken finns. Det innebär att de spar energi, återvinner och inkorporerar organiska material i sina kollektioner med mera. Så när du shoppar hos dem, så vet du att du gör ett bra val! Men innan du klickar dig dit, kom ihåg att ta med dig en rabattkod från Gratislandet!


Ett chic sortiment med något för alla

Moderiktigt och trendskapande är passande ord för Zaras sortiment av kläder och accessoarer för dam, herr och barn. TRF är en lite mer vågad kollektion tänkt för kvinnor mellan 13 och 25 år. Färg, utsvävat och mönster i massor. För inredningsintresserade erbjuds dessutom populära Zara Home med sitt prisvärda utbud.

Gör så här för rabatt hos ZARA

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos ZARA.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Vill du ha nya ZARA rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.