Presenter.se Rabattkod

1 erbjudande

Senaste Presenter.se rabattkod ger upp till 25% rabatt. Erbjudanden på presenter och upplevelser. Hos Presenter.se hittar du unika, roliga och personliga upplevelser och presenter för alla tillfällen och högtider. Fina gåvor att ge bort - teknikprylar, inredning, designprodukter, presentkorgar och mycket mer.

Visa mer

Dölj

Aktuella Presenter.se rabattkoder i June 2019

10%

Få en rabattkod med 10% rabatt

Giltig tills vidare. Villkor ▾
Gäller ej presentkort.

Om Presenter.se

Detta är Sveriges största presentbutik på nätet och här hittar du över 200 produkter som passar till alla tänkbara tillfällen. Utforska det stora sortimentet i avdelningarna Presenttips, Upplevelsepresenter, Tillfällen och Mottagare, och använd en gällande rabattkod på Presenter.se för att få ett lägre pris på dina favoriter.


Liksom menyn föreslår, kan man navigera denna webbutik på lite olika sätt. Välj själv om du vill utforska produktkategorier eller shoppa enligt tillfälle eller mottagare. Oavsett om du är ute efter en gåva till mamma, pappa, farfar, en kollega, bästa vännen, syster, ett par eller en bebis, så har du mycket att väja på med en aktuell rabattkod hos Presenter.se. Bläddra runt i din egen takt och navigera den smidiga sidan med enkelhet.


Köp födelsedagspresenter med gällande rabattkod hos Presenter.se

Direkt på förstasidan kommer det upp en ruta där du kan svara på tre enkla frågor för att hitta presenter som passar dina behov. Definiera anledning, mottagare och prisintervall, så kommer det automatiskt upp en lista. För att förfina din sökning kan du sortera träffarna enligt popularitet eller pris. Om du letar efter en födelsedagspresent till en tjej, mellan 300 – 500 kronor, kan du använda din gällande rabattkod på gåvor som till exempel smycken, VR-glasögon, grillverktyg med gravyr, överkast att måla på, hjärtformad sparbössa eller en Esmeralda-vas från Philippi.


I en sökning på födelsedagspresenter till mamma för 500 – 1000 kronor kan man välja bland favoriter som badrock med eget namn, guldros med 24 karat, trådlösa hörlurar, smycken, ljusstakar och köksredskap. Det går också att utforska sortimentet via kategorier om man föredrar det. Vad sägs om upplevelsepresenten ”Spela in en låt i Stockholm” eller ”Spökvandring i Gamla Stan? Här finns det en salig blandning av produkter och upplevelser att välja på.


Handla inflyttningspresent med aktuell rabattkod

Ibland kan det vara svårt att komma på en fin och intressant inflyttningspresent, men det kan de hjälpa till med här. Om det är ett par som har flyttat till ett nytt hem passar det bra med ett ostkniv set, en foto-väggklocka med ram, ost- & vinlåda med egen gravyr, ett överkast att måla på eller kanske en chokladfontän. Med en aktuell Presenter.se rabattkod kan du få ett bättre pris på just dina favoriter.


Rabatt på farsdagpresent och morsdagpresent

Hur vore det att fira farsdag eller morsdag med en upplevelsepresent detta år? Ost- & vinprovning, Ost- & ölprovning, Parporträtt i Stockholm, Choklad- & vinprovning, Djupgående massage, och Whiskeyprovning är några intressanta exempel, och de kostar alla under 500 kronor. För de våghalsade föräldrarna finns det också fartfyllda och äventyrliga upplevelserpresenter, som provkörning av kraftfulla bilar, terrängkörning, flygturer och forsränning.


Snabba leveranser och dedikerad kundtjänst

Det går att kontakta kundtjänst via e-post, kontaktformulär eller telefon. De finns tillgängliga

måndag till fredag mellan klockan 10.00 - 13:00 och 14.30 – 17.30. Här förekommer trygg e-handel och betalningar kan göras med direktbetalning via Internetbank, efterskottsbetalning med Klarna faktura, kortbetalning med Visa eller MasterCard, samt delbetalning via Klarna. Leveranstiden ligger vanligtvis på 2–5 vardagar, och levereras med DHL eller Postnord.

Gör så här för rabatt hos Presenter.se

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Presenter.se.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!
Antal rabatter 1
Rabattkoder 0
Kampanjer 1
Bästa rabatten Få en rabattkod med 10% rabatt

Vill du ha nya Presenter.se rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.