WhiteAway Rabattkod

1 erbjudande

Senaste WhiteAway rabattkod ger upp till 30% rabatt på din beställning. WhiteAways paketerbjudanden ger dig extra rabatt. WhiteAway erbjuder ett brett sortiment av vitvaror och hushållsprodukter från kända producenter. Alltid fri frakt på din beställning. WhiteAway grundades 2003 i Danmark och har med tiden vuxit till att bli en av Skandinaviens största vitvarubutiker på nätet. Butikens koncept och grundtanke är att sälja vitvaror från välkända märken till fasta, låga priser och att erbjuda sina kunder fri frakt i hela Sverige. WhiteAway samarbetar med marknadens alla ledande leverantörer och kan därför erbjuda ett brett sortiment av hårda vitvaror och hushållsapparater för både små och stora hem. Hemligheten bakom WhiteAways låga priser vilar på att de inte har en enda fysisk butik, utan har egna välfyllda lager runt om i Skandinavien. På så vis kan de pressa priserna i sina onlinebutiker. Dessutom arbetar WhiteAway kontinuerligt med att förbättra och utveckla sin butik för att nå det slutgiltiga målet att bli Sveriges ledande försäljare av vitvaror på nätet. Men innan du klickar dig vidare till WhiteAway är ett bra tips att klick dig in på Gratislandet först och välja den rabattkod som passar bäst för ditt köp!

Visa mer

Dölj

Aktuella WhiteAway rabattkoder i June 2019

30%

30% rabatt på utvalda varor

Giltig tills vidare. Villkor ▾
Gäller på alla produkter som visas när du öppnar denna länk. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, tilläggstjänster eller prismatchningar.

Om WhiteAway

WhiteAway är Nordens störta vitvarubutik på nätet och de erbjuder produkter från populära och etablerade tillverkare till låga priser. I den här webbutiken hittar du ett brett sortiment av vitvaror, dammsugare och andra hushållsapparater av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Du kan använda din gällande WhiteAway rabattkod för att göra riktiga kap i avdelningar som Disk, Tvätt & Tork, Kyl & Frys, Spisar & Ugnar, Hushåll, Skönhetsvård, Hem & Trädgård, Märken och Erbjudanden.


Navigeringen här är lätt och smidig, så det är enkelt att röra sig runt i butikens olika avdelningar och se på deras utbud av Diskmaskiner, Tvättmaskiner, Torktumlare, Kylskåp, Frysar, Spisar, Ugnar, Kaffemaskiner, Köksapparater, Juicepressar, Hårvård, Tandvård, och mycket mer därtill.


Köp diskmaskin eller tvättmaskin med aktuella WhiteAway rabattkoder

Om du är sugen på en ny diskmaskin eller tvättmaskin kan du göra ett kap med din rabattkod på WhiteAway. Här finns det varor från Bosch, AEG, Electrolux, Whirlpool, Siemens och Blomberg. Fri frakt och leveranstid på 2–3 vardagar gör det smidigt och enkelt att handla vitvaror till rabatterade priser.


Hitta det du söker inom kategorier som Inbyggda diskmaskiner, Integrerade diskmaskiner, Fristående diskmaskiner, Bänkdiskmaskiner, Smala diskmaskiner, Frontmatade tvättmaskiner, Toppmatade tvättmaskiner, Kombinerad tvätt/tork, Paketerbjudanden, Kondenstorktumlare, Frånluftstorktumlare och Torkskåp.


Rabatterade köksmaskiner med gällande rabattkod från WhiteAway

WhiteAway har också ett stort utbud av Köksassistenter, Matberedare, Stavmixers, Elvispar, Minihackare, Blenders, Köttkvarnar, Skärmaskiner, med mera. Filtrera enligt pris, varumärke, färg/material, motoreffekt, kapacitet eller specifika egenskaper, och sortera utefter popularitet, betyg, pris eller varumärke.


Här kan du utforska utbudet från Kenwood, Bosch, Electrolux, Royal, Bjørn, OBH, Melissa, KitchenAid Classic, GEAR och Scandomestic, och ta del av dagens erbjudanden och kampanjkoder.


Ett stort urval av kaffebryggare och kaffemaskiner

På WhiteAway finns det även ett brett sortiment av kaffebryggare, med något för alla kaffeälskare som vill investera i en ny maskin eller bryggare. Om du vill använda din gällande WhiteAway rabattkod på en populär espressomaskin kanske du är intresserad av bästsäljarna Siemens EQ.6 series 300 Sølv, Philips HD8821/01 eller Delonghis EC685.M.


Rabatterad skönhetsvård och hygien hos WhiteAway

I avdelningen för skönhetsvård finns det apparater och maskiner man kan använda sig av för olika hygieniska och skönhetssyften. Det erbjuds många alternativ för de som vill utöka sitt hemma-spa, som hårklippare, epilatorer, fotbad, flaskvärmare, elektriska tandborstar, maskiner för ljusterapi och liknande, som man kan köpa med rabatt. Vad sägs om produkter för massage och välbefinnande, från tillverkare som Beurer, MyStyle, OBH, Bosch, Tristar och Wilfa?


Använd din WhiteAway rabattkod på maskiner för fotmassage, kroppsmassage, samt axel- & nackmassage. Just nu kan man också lägga vantarna på ett massagebälte från Beurer, för djupt masserande shiatsumassage med värme för nacke, skuldror och rygg. Det låter inte tokigt alls.


Fri frakt och kundtjänst alla dagar i veckan

Här erbjuder de fri frakt till din tomtgräns/port, med en leveranstid på 2–5 vardagar på de flesta varorna. Du kan alltid kontakta kundtjänst om du behöver hjälp eller om du har några speciella frågor. De finns tillgängliga via telefon, live chatt eller e-post. Kundtjänsten har öppet mån-tors klockan 08.30-19.00, fredagar 08.30-16.00 och lör-sön 12.00 – 17.00.

Gör så här för rabatt hos WhiteAway

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos WhiteAway.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!
Antal rabatter 1
Rabattkoder 1
Kampanjer 0
Bästa rabatten 30% rabatt på utvalda varor

Vill du ha nya WhiteAway rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.