Supersavertravel Rabattkod September 2021

  • 3 rabatter just nu

Att resa är att samla på sig upplevelser och minnen för livet. Kanske vill du ut på ett stort äventyr och se nya, spännande platser? Eller kanske vill du åka bort för att få några veckors lugn och ro på en sandstrand? Oavsett vilken slags resa du planerar så vill du nog hitta de mest prisvärda alternativen när du ska boka flygbiljetter och hotell. Så om du börjar din resa på Gratislandet när du ska shoppa resor online kan du hitta riktigt fina rabatter och kupongkoder hos Supersavertravel. Vad sägs om 300 kronor rabatt på deras paketresor där det ingår flyg och hotell? Eller 50% rabatt på alla hotell när du köper en flygresa? Håll utkik! Vi har alltid nya kampanjer och rabattkoder på Gratislandet - allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och känna att du är på god väg att göra ett riktigt kap!

Visa mer

Dölj

200 kr

200 kr rabatt på alla paketresor

Giltig tills vidare Villkor ▾
Skapa ett gratis konto hos Supersaver och få 200 kr rabatt.
50%

Aktuella kampanjer - upp till 50% rabatt

Giltig tills vidare
40%

Upp till 40% rabatt på flyg och hotell hos Supersaver

Giltig tills vidare

Om Supersavertravel

Supersavertravel – för dig som älskar att resa!
Supersavertravel är din resebyrå på nätet som hjälper dig hitta resor bland över 650 flygbolag så att du ska få de mest prisvärda resorna. De erbjuder över 240 000 hotell över hela världen och sätter ihop schysta paketerbjudande, allt för att du ska kunna hitta hotell och flygbiljett smidigt och enkelt. Dessutom så kan Supersavertravel hjälpa dig med att hyra bil under din resa om det skulle behövas! Det finns med andra ord ingen anledning att stanna hemma längre. Ge dig ut på äventyr, och kom ihåg att allting börjar på Gratislandet med alla fina erbjudanden och rabattkoder!

Hur använder jag rabattkoder på Supersavertravel?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Supersavertravel.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4
1
Antal rabatter 3
Kampanjer 3
Bästa rabatten 200 kr rabatt på alla paketresor

Vill du ha nya Supersavertravel rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.