Smartbox Rabattkod

4 erbjudanden

Senaste Smartbox rabattkod ger upp till 10% rabatt. Hos Smartbox hittar du de bästa upplevelserna - unika och fantastiska upplevelseboxar för alla smaker. Fri frakt på alla beställningar över 500 kr.

Visa mer

Dölj

Aktuella Smartbox rabattkoder 2019

8%

8% rabatt på din beställning

Giltig t.o.m. 30 april. Villkor ▾
Gäller ej vid köp av presentkort. Gäller ej byten.
40%

Upp till 40% rabatt på utvalda upplevelser

Giltig tills vidare.
Fri frakt

Fri frakt hos Smartbox vid köp över 500 kr

Giltig tills vidare.
Kampanj

Bestseller - Smartbox mest populära paket

Giltig tills vidare.

Om Smartbox

På Smartbox kan du köpa upplevelsepresenter till dina nära och kära. Detta nya, smarta och trendiga sätt att köpa gåvor på gör det möjligt att ge meningsfulla presenter som visar att du har tänkt till ordentligt med din present. Här använder köparen sin aktuella Smartbox rabattkod för att välja ett tema, som till exempel Gastronomi, Wellness eller Action, och sedan kan mottagaren välja en upplevelse inom det temat.


Smartboxen skickas till den adress du har uppgett. Presentasken innehåller en bok full av de olika upplevelserna, så att den som får gåvan kan bläddra runt, läsa om de olika upplevelserna, och bestämma vilken som lockar allra mest. I presentasken levereras också värdebeviset. Idag kan du använda din gällande Smartbox rabattkod för att köpa en omtänksam present till ett rabatterat pris.


Köp fina presenter med aktuella Smartbox rabattkoder

Smartbox erbjuder ett stort utbud av intressanta teman, som passar alla typer av människor, oavsett vad det är som firas – en födelsedag, ett bröllop, en studentfest eller en förlovning. Välj bland teman som Weekendvistelser, Gastronomi, Wellness, Aktiviteter och Mix, och dra nytta av din erbjudandekod för att få ett lägre pris.


Via huvudmenyn kan du gå direkt till Topp 10 för att se vilka upplevelser som är mest populära. Det skadar aldrig att få lite tips om hur du bäst kan använda din gällande Smartbox rabattkod. Här hittar du till exempel favoriter som Middag med vin (2 personer), 3 dagars minisemester (2 personer), Min stund (skönhetsbehandlingar för en person), Romantisk weekend & middag (2 personer), samt Presenter till honom eller Presenter till henne.


Gastronomiska upplevelsepresenter med gällande Smartbox rabattkod

För mat- & dryckesälskarna finns det mycket att välja mellan på Smartbox. Vad sägs om en mumsig brunch på en mysig bistro, utforska spännande smaker från världens alla hörn eller ta det upp ett snäpp med en riktigt lyxig gourmetmiddag. Här kan du välja mellan flera hundra olika kulinariska upplevelser och ge nära och kära minnesvärda stunder med mat och dryck.


Vad sägs om en Romantisk Middag för två personer – En flerrätters middag i kärlekens tecken, med ett val på över 50 olika restauranger? Eller varför inte använda din gällande Smartbox rabattkod på en Lyxbrunch för 1–4 personer; en god och lyxig stund med över 40 olika restauranger att välja på? Här finns det också klassiska vin- och chokladprovningar, samt provningar av öl, whiskey, lakrits och olivolja.


Säker betalning och bra köpvillkor

Du kan känna dig trygg på Smartbox, med säkra betalningar, full sekretess, SSL-kryptering och bra köpvillkor. Din Smartbox har en giltighetstid på 2 år efter inköpsdatum och kan bytas ut eller förlängas på hemsidan under tidsperioden.


Om det köp du gör med din gällande Smartbox rabattkod överskrider 500 kronor, får du gratis frakt. Boxarna skickas från ett lager i Danmark med Posten AB (1 box) eller UPS (2 eller fler boxar). Beställningar som görs på vardagar innan klockan 12.00 skickas samma dag, och leveranstiden kan ta upp till tre arbetsdagar.


Om du har några frågor kan du kontakta kundtjänst via e-post, telefon eller kontaktformulär. Kundservice på Smartbox svarar alltid på frågor som rör beställningar inom 48 timmar på vardagar. De har öppet måndag - fredag klockan 09.00 - 17.00.

Gör så här för rabatt hos Smartbox

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Smartbox.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Vill du ha nya Smartbox rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.

Utgångna erbjudanden och rabattkoder

10% rabatt på din beställning Slutade gälla 31 mars.
SMARTBOX-10
12% rabatt på din beställning Slutade gälla 14 feb.
LOVE12SE
8% rabatt på din beställning Slutade gälla 31 jan.
GOTT2019
15% rabatt på din beställning Slutade gälla 31 dec.
XMAS15-SE
10% rabatt vid köp över 1000 kr Slutade gälla 26 nov.
SKYNDA10
15% rabatt vid köp över 1500 kr Slutade gälla 26 nov.
SKYNDA15
8% rabatt på din beställning + Fri frakt Slutade gälla 11 nov.
NOVEMBER8
10% rabatt på din beställning + Fri frakt Slutade gälla 6 nov.
PAPPA10
14% rabatt på specialbox Pure Love Slutade gälla 14 feb.
LOVEBOXSE14
10% rabatt vid köp över 500 kr Slutade gälla 31 dec.
SMARTSE-10