River Island Rabattkod

1 erbjudande

REA hos River Island med upp till 70% rabatt. River Island erbjuder trendiga kläder, skor och accessoarer för kvinnor, män och barn.

Visa mer

Dölj

Aktuella River Island rabattkoder 2019

Om River Island

River Island är klädesbutik som erbjuder trendigt och spännande mode till kvinnor, män, tjejer och pojkar. Med 350 butiker runt om i världen och en webbutik, är detta ett etablerat märke som har tillfredsställt kunder i över 60 år. Här kan man använda en gällande River Island rabattkod i avdelningarna Women, Men, Girls och Boys. Ta del av en smidig och inspirerande shoppingupplevelse, med modern design och smidig navigering.


Här kan man hålla koll på det senaste med en kategori som heter New In, som sträcker sig över alla avdelningarna. Du kan enkelt shoppa trendigt mode med din aktuella rabattkod hos River Island för att få bättre priser på deras sortiment. Navigera via kollektioner, produktkategorier eller fria sökningar för att hitta plagg som är perfekta för dig. Det finns också en separat sektion för inspiration om du behöver lite hjälp på traven.


Handla damkläder med gällande River Island rabattkod

Damavdelningen går att upplevas på några olika vis, med ett stort utbud av produktkategorier och kollektioner. Utforska kollektionerna Lets Warm Up, Bags of Style, Start the Party, One & Only – Party Dresses eller Pump the Glam – Sequin. Här kan man använda en aktuell River Island erbjudandekod på ett brett sortiment av trendiga toppar och klänningar som passar alla festliga tillfällen.


Det finns också en så kallad ”fast track” med direktlänkar till Just Arrived, Footwear, Shop Tops, Shop Dresses, Bags and Purses och Shop All. River Island är ett varumärke som erbjuder både avslappnat mode till vardags och sköna myskläder, liksom sexiga partyplagg och eleganta outfits till jobbet, så det finns något för alla tillfällen.


Köp herrkläder med aktuell rabattkod hos River Island

Här finns det en stor avdelning med herrkläder, där man kan hitta alla olika typer av plagg, i många olika storlekar. Även i denna avdelning förekommer det ständigt olika erbjudanden och rabatter som man lätt kan navigera sig fram till.


På produktsidorna finns all information man behöver, med materialkomposition, tvättråd, storleksguide, produktdetaljer, med mera. Där kan man också se några exempel på andra matchande produkter, till exempel ett par skor och ett par byxor som matchar en tröja, vilket kan underlätta när man vill shoppa hela outfits.


Rabatt på accessoarer med erbjudandekod

I den här butiken finns det accessoarer till både kvinnor och män, och även till tjejer och killar. Med en gällande River Island rabattkod kan man få rabatt på accessoarer som Väskor, Plånböcker, Skärp, Hattar, Handskar, Smycken, Håraccessoarer, Kroppssmycken, Nyckelringar, Mobilfodral, Solglasögon, Scarves och Halsdukar. Hitta det du söker med hjälp av sökfilter som storlek, färg, varumärke och pris. Även här finns det något för alla.


Dedikerad kundtjänst och snabba leveranser

Denna butik hanterar sin kundsupport via e-post, kontaktformulär och telefon. Kundtjänst besvarar frågor alla dagar i veckan, mellan klockan 10.00 – 19.00. Alla telefonsamtal utförs på engelska. Leveranser kan ta upp till 6 dagar, men man kan också betala extra för expressleverans för att få sina varor inom 5 dagar.


Här gäller 14 dagars öppet köp, och man kan välja att returnera via post eller i en butik. Om du har några funderingar kan du eventuellt hitta ditt svar i deras FAQ-avdelning, annars går det alltid att kontakta kundtjänst. 

Gör så här för rabatt hos River Island

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos River Island.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Vill du ha nya River Island rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.