Miniroom Rabattkod December 2022

Shoppa med Miniroom rabattkod och få upp till 20% rabatt. Hos Miniroom hittar du inredning till barnrummet, massor av leksaker och barnvagnar. REA med upp till 60% rabatt. De erbjuder ett brett sortiment av barnrumsinredning från populära varumärken.

Visa mer

Dölj

60%

REA - 30-60% rabatt på utvalda produkter

Giltig tills vidare

Om Miniroom

Miniroom har allt man behöver för att inreda barnrum, från tapeter, tavlor och barnlampor till unika spjälsängar, bäddtextiler och glada leksaker. Här erbjuds ett brett sortiment av kvalitets- och märkesvaror för barn. Med en gällande Miniroom rabattkod kan du utforska sortimentet i avdelningarna Nyinkommet, Julklappstips, Varumärken, Produkter, Ålder, Inspiration & Tips och Guldkorn. Njut av en smidig och enkel shoppingupplevelse som är full av inspiration.

I den här barnbutiken prioriteras design och kvalitet och sortimentet består av många genuina skandinaviska varumärken, som till exempel Kids Concept, ferm LIVING, Sebra, Färg & Form, Garbo & Friends, Luckyboysunday med flera. Dra nytta av din gällande Miniroom rabattkod och få rabatt på populära barnprodukter. Här kan du navigera sortimentet enligt varumärke för att snabbt hitta utbudet från just ditt favoritmärke.


Handla barnkläder med gällande Miniroom rabattkod

Klädesavdelningen består av ett unikt urval från märken som Numero 74, HOWTOKiSSAFROG, Luciole Et Petit Pois, Elodie Details, Småfolk och Shepherd. Här kan man använda sin gällande Miniroom erbjudandekod på söta baddräkter och badbyxor från Småfolk med ett fint ananasprint, och speciella bodysuits och sköna byxor. Utbudet från HOWTOKiSSAFROG inkluderar bland annat fina klänningar, söta leggings och snygga tröjor.


Denna minimala och eleganta webbutik gör att det njutbart att shoppa runt och spana in de olika avdelningarna och kategorierna. Surfa runt i din egen takt med din aktuella Miniroom rabattkod och ta del av en härlig shoppingupplevelse. Här finns det ingen onödig information eller invecklade sökfilter, utan fokusen ligger på enkelhet, elegans och smidig navigering. Det går också att utforska sortimentet enligt ålder, som exempelvis 0–1 år, 1–2 år, 2–4 år, och så vidare.


Shoppa babyprodukter med aktuell rabattkod hos Miniroom

För de allra yngsta finns det ett stort utbud av noggrant utvalda produkter inom många olika kategorier. Här kan man exempelvis köpa åkpåsar från Elodie Details, aktivitetsgym från Done By Deer, aktivitetsbollar från OYOY, babyfiltar i bomull från Numero 74, babygym från Skip Hop och Kids Concept, badcapes från Färg och Form, bäddset från Sebra, barnserviser från Done By Deer, och så mycket mer.


Passa också på att kolla in Guldkorns-avdelningen med din erbjudandekod. Där finner du en stor mängd produkter som är rabatterade med 30%. Även där hittar du en blandning av leksaker, kläder, inredning och praktiska ting.


Rabatt på leksaker

Med en gällande rabattkod hos Miniroom kan man självklart också få ett bättre pris på leksaker som bokstavståg, dockor, docksängar, doppresenter, gåbilar och gungdjur, lektält, mjukdjur, pussel och pyssel, figurer, träleksaker, med mera. Sortera utbudet enligt pris, namn eller datum, för att se de produkter som är mest relevanta för dig.


Det märks tydligt att denna butik har en fokus på både design och kvalitet, eftersom det finns så många unika och häftiga leksaker här, som man inte ser i andra butiker. Om du är ute efter en speciell och leksak är det väldigt troligt att du finner den här.


Support via e-post och telefon

Det går att kontakta kundtjänst via e-post eller telefon om man har några frågor eller funderingar. Supportteamet är tillgängligt på vardagar mellan klockan 09.00 – 16.00, med lunchstängt mellan klockan 11.30 - 12.00.

Hur använder jag rabattkoder på Miniroom?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Miniroom.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

Antal rabatter 1
Kampanjer 1
Bästa rabatten REA - 30-60% rabatt på utvalda produkter

Vill du ha nya Miniroom rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.