Middagsfrid Rabattkod September 2023

Med en rabattkod från Middagsfrid får du upp till 300 kr rabatt på första matkassen. Middagsfrid levererar färdiga matkassar som innehåller färska råvaror och goda recept. Men innan du klickar hem matkassen så ta en koll vilka bra Middagsfrid rabattkoder och rabatter som finns just nu!

Visa mer

Dölj

300 kr

Få upp till 300 kr rabatt på första matkassen från Middagsfrid

Giltig tills vidare Villkor ▾
Gäller nya kunder.

Om Middagsfrid

Middagsfrid levererar matkassar med inspirerande middagsrecept som är noggrant framtagna av ett menyplaneringsteam. Alla maträtter provsmakas också av en smakpanel i ett provkök på Södermalm, Stockholm. Använd en Middagsfrid rabattkod om du vill prova denna smidiga prenumerationstjänst, som inte har någon bindningstid. Här kan man lätt pausa eller ändra på sin beställning under Mina Sidor och njuta av hälsosamt planerade middagar.


På den här hemsidan kan man välja mellan olika matkassar som alla har vunnit smakpanelens smaktycke, med mumsiga recept och säsongsanpassade premiumråvaror och svenska kvalitetsprodukter. Du kan prova på den här tjänsten med en aktuell Middagsfrid rabattkod och få pengarna tillbaka om du är missnöjd. Tillagningstiden ligger på 30–45 minuter och erbjuder en stor variation mellan fisk, fågel, kött och grönsaker.

Köp matkassar med aktuell Middagsfrid rabattkod

Här kan man välj mellan Originalkassen, Barnkassen, Vegokassen, Flexitariankassen eller Snabba kassen. Alla matkassar består av säsongsanpassade premiumråvaror från svenska kvalitetsproducenter, med en stor fokus på färska, klimatsmarta och tillsatsfria råvaror och livsmedel. Testa en kasse som passar din familj med en rabattkod från Middagsfrid och spar tid på att planera måltider, shoppa livsmedel och förberedning. Kassarna levereras direkt till dörren på söndag, måndag eller tisdag.


När du prenumererar på denna tjänst kan du välja om du vill ha en ny matkasse varje vecka eller varannan vecka. Inför varje matkasseleverans får du alltid ett e-postmeddelande där det står vilka basvaror du behöver ha hemma inför den kommande veckans matkasse. Det rör sig om basvaror som till exempel salt, peppar, olja eller ris.


Rabatt på färdigplanerade middagar

Flexitariankassen passar folk som inte äter nöt-, fläsk- eller viltkött i vardagen. Kassen innehåller recept och livsmedel för 4 middagar till 2 personer, med en meny som fokuserar på fina säsongsgrönsaker, färsk fisk och fågel. Med en giltig Middagsfrid rabattkod kan man också få rabatt på Originalkassen, som är en av de mest populära matkassarna. Den kommer med en meny som består av en blandning av kött-, fisk- och fågelrätter, som lagas med nyttiga portioner av grönsaker.


För de som vill lägga ner så lite tid som möjligt på att förbereda veckans måltider är Snabba Kassen ett solklart val. Rätterna på den här menyn tar ungefär 25 minuter att laga och kassen innehåller 3 middagar för 4 personer. Testa denna kasse med en aktuell rabattkod och få pengarna tillbaka om du är missnöjd med din leverans.


Dedikerad kundtjänst med jour

Kundtjänst finns tillgänglig via telefon måndag – tisdag klockan 10.00 – 17.00 och onsdag – fredag klockan 10.00 – 15.00. De har också en jour söndag – tisdag klockan 17.00 – 20.30. Om du föredrar att sända e-post får du vanligtvis svar inom 24 timmar.

Hur använder jag rabattkoder på Middagsfrid?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Middagsfrid.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4.375
8
Antal rabatter 1
Kampanjer 1
Bästa rabatten Få upp till 300 kr rabatt på första matkassen från Middagsfrid

Vill du ha nya Middagsfrid rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.