Maxim Rabattkod

1 erbjudande

Använd Maxim rabattkod och få rabatt på beställningen. Maxim erbjuder kosttillskott, bars, gel, keratin och sportdrycker.

Visa mer

Dölj

Aktuella Maxim rabattkoder i June 2019

15%

15% rabatt på hela beställningen (även REA)

Giltig tills vidare.

Om Maxim

Maxim är en butik som säljer sportnutrition. Deras sortiment av produkter kan användas som tillskott vid träning för snabbare återhämtning och uppbyggning av muskler. Här finns det produkter som passar både proffs och motionärer som vill maximera sina träningsresultat och optimera kosten. Med en gällande Maxim rabattkod har du möjlighet att köpa tillskott för din träning till ett rabatterat pris.


I webbutiken kan man navigera sig fram i kategorier som Storsäljare, Produktpaket, Bars, Sportdryck, Proteinpulver, Gel, Kreatin och Färdigblandat. Det varierar från person till person vad man föredrar, och de olika produkterna kompletterar också varandra väl. Med en aktuell rabattkod hos Maxim kan man passa på att köpa ett par olika produkter, som exempelvis en förpackning med proteinpulver och några träningsbars.


Köp proteinpulver med gällande Maxim rabattkod

För de som vill köpa proteinpulver med en gällande Maxim rabattkod finns det två alternativ: Maxim Whey Chocolate på 750 gram eller Maxim Whey Strawberry på 750 gram. Dessa proteinpulver består av 76% protein, vilket passar väldigt bra för de som fokuserar på att bygga upp sin muskelmassa. Proteinet är tillverkat av rent vassle för att göra det så enkelt som möjligt för kroppen att ta upp proteinet snabbt och enkelt. Detta pulver kan blandas ut i vatten, mjölk och yoghurt, så det passar bra för de som vill blanda in protein i sin smoothie.


Handla träningsbars med aktuella Maxim rabattkoder

Om man tycker om bars med nyttiga ingredienser och stor proteinhalt, så finns det 38 olika produkter att välja på här. Dra nytta av din aktuella Maxim erbjudandekod och köp bars till ett lägre pris. Här kan man välja mellan Maxims 40% proteinbar i olika smaker, som till exempel Juicy Coconut and Lime, Creamy Mint and Chocolate, Salty Caramel, Choco Hazelnut eller Peanut Jelly.


Det finns också extra stora bars i olika smaker, som kallas XL Protein Bar. De innehåller så mycket som 25 gram protein per bar, och ger snabba kolhydrater, vilket hjälper till med återhämtningen. Dessa bars är gjorda för att ätas direkt efter träningen för att maximera och optimera uppbyggandet av muskler och återhämtning efter träning.


Rabatt på sportdrycker med gällande erbjudandekod

I denna butik kan man även använda sin rabattkod på sportdrycker av olika slag. Dessa drycker hjälper till med återhämtningen och fungerar som en omedelbar vätske-, mineral- & energiåterställare. Här kan du använda din rabattkod på en stor variation av proteinbarer och sportdrycker med citron-, apelsin- eller tropisk smak.


Snabba leveranser och bra kundsupport

Hos Maxim får kunder gratis frakt över 400 kronor och de accepterar betalning via

Klarna, fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning eller direktbetalning. Klarnas transaktioner sker via en säker och krypterad anslutning. Om man väljer fakturabetalning har man 14 dagar på sig att betala sin faktura, som skickas med e-post i samband med leverans. Beställningar som görs med aktuell Maxim erbjudandekod levereras normalt inom 3–4 arbetsdagar.


Det går att kontakta kundtjänst via e-post, telefon eller kontaktformulär om man har några frågor gällande produkter, leverans, gällande rabattkoder, frakt, med mera. Supportteamet finns tillgängligt på vardagar mellan klockan 09.00 – 12.00.

Gör så här för rabatt hos Maxim

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Maxim.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!
Antal rabatter 1
Rabattkoder 1
Kampanjer 0
Bästa rabatten 15% rabatt på hela beställningen (även REA)

Vill du ha nya Maxim rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.