Mat.se Rabattkod Maj 2022

Men senaste Mat.se rabattkod får du upp till 200 kr rabatt. Mat.se erbjuder även färdiga matkassar till riktigt bra priser. Genom att skriva upp en rabattkod på inköpslistan glömmer du inte bort att få rabatt på ditt köp. Med rabattkoder från Mat.se kan du få fri frakt eller en viss rabatt på hela köpet.

Ska du hänga med i svängen så är det verkligen dags att börja handla mat online. Mat.se är en oberoende matbutik som fokuserar på att leverera högklassig mat till bra priser. Att de inte har något abonnemang som man behöver binda upp sig på eller har några dolda avgifter gör att det är lätt att tro att detta är för bra för att vara sant, men sant är det! Genom att använda en rabattkod från oss på Gratislandet blir hela ditt köp hos Mat.se ännu bättre – kanske kan det firas med en lyxig middag?

Visa mer

Dölj

200 kr

200 kr rabatt på första beställningen - vid köp över 750 kr hos Mat.se

Giltig tills vidare Villkor ▾
Gäller för nya kunder vid en order på 750 kr eller mer. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Om Mat.se

Mat.se är en oberoende matbutik på nätet, som fokuserar på att leverera mat av hög kvalitet till rätt pris. Här kan du köpa livsmedel eller matkassar och välja mellan flera olika leveransmetoder. I denna livsmedelsbutik kan du använda en aktuell Mat.se rabattkod på ett fullt sortiment av matvaror, med smarta lösningar som gör det möjligt att handla individuella produkter, hela matkassar eller handla via recept.


Alla varor levereras i obruten kylkedja med kylbil direkt fram till dörren. Beställningar på över 700 kronor kommer med gratis standardleverans, men det går även att få leverans samma dag för 49 kronor. Här kan man dra nytta av en Mat.se rabattkod och spara tid, pengar och energi med smidig shopping.


Handla livsmedel med Mat.se rabattkod

På Mat.se är det smidigt att utforska det stora sortimentet via kategorier som Bageri, Barn, Blommor, Deli, Drycker, Fisk och Skaldjur, Frukt och Grönt, Färdigmat, Glass, Godis & Snacks, Hem & Trädgård, HemmaApotek, Husdjur, Hälsa, Kontor, Kött och Chark, Mejeri och Ägg, Skafferi, Skönhet och Hygien samt Världens Mat. Med några klick kan man snabbt komma fram till rätt matvaror, som också kan sorteras enligt popularitet, kampanjer, kategori eller pris.


När man sorterar matvaror enligt kampanjer får man upp de rabatterade produkterna först, med en blandning av nedsatta priser, kampanjer och aktuella rabatter. Det här är perfekt för familjer som vill få det mesta för sina pengar när de handlar livsmedel.


Köp färdiga matkassar med aktuella Mat.se rabattkoder

Varje vecka presenterar kockarna på Mat.se veckans menyer för fem dagar. Det går att använda sin gällande Mat.se rabattkod på veckans matkasse precis som den är, men man kan även lägga till och byta ut recept om man vill. Här är det också enkelt att justera hur många portioner man vill beställa.


Varje vecka kommer det ut nya kassar. När du handlar med din aktuella Mat.se rabattkod kan du välja mellan Gröna kassen, Vardagskassen eller Kickis kasse. Det går även att fylla upp sina matkassar med recept som man väljer själv i recept-avdelningen.


Enkel shopping med hjälp av recept och kampanjkoder

Det finns många fördelar med att handla mat på nätet. Det är enkelt, tar kort tid, knappt någon energi alls och man kan handla vart man än befinner sig. På Mat.se kan man också handla hela recept med ett klick. Alla livsmedel levereras färska och hela vägen fram till dörren.


Dedikerad kundservice och snabba leveranser

Om man vill ha sina varor levererade samma dag, kan man göra sin beställning med en gällande Mat.se rabattkod innan klockan 13.00. Det kostar 49 kronor att få sin beställning levererad samma dag. Det går också att beställa leverans följande dag och som standard levereras varor två dagar efter beställning är gjord. Minsta ordervärde för leverans samma dag eller nästa morgon är 500 kronor. 


Mat.se har en stor avdelning med svar på vanliga frågor angående hållbarhet, färskvarugaranti, aktuella erbjudandekoder, idéer och förslag, leveranser och beställningar, med mera. Det går också att kontakta kundtjänst direkt via live chatt, telefon eller e-post. Supportteamet finns tillgängligt måndag – fredag klockan 08.00 – 22.00, lördag 08.00 – 17.00 och söndag 14.00 – 22.00.

Hur använder jag rabattkoder på Mat.se?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Mat.se.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4.454545454545454
11
Antal rabatter 1
Rabattkoder 1
Bästa rabatten 200 kr rabatt på första beställningen - vid köp över 750 kr hos Mat.se

Vill du ha nya Mat.se rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.