Linas Matkasse Rabattkod Augusti 2022

Med Linas Matkasse rabattkod kan du få upp till 30% rabatt. Linas Matkasse ordnar bra middagsmat. Varje vecka kommer en välfylld matkasse hem till dörren, med recept och ingredienser. Det är precis lika enkelt som att shoppa online. Men innan du klickar dig vidare till Linas Matkasse skall du först titta in hos oss på Gratislandet. Här kan du ta del av smarta kampanjer och hitta härliga rabattkoder att använda när du väljer din matkasse!

Visa mer

Dölj

Om Linas Matkasse

Här kan du köpa färdiga matkassar och få dem levererade hem till dig. Lina och hennes team planerar, handlar och levererar din matkasse, så att du kan spara tid på din matlagning och njuta av god och sund mat. Använd din aktuella rabattkod på Linas Matkasse och upplev hur befriande det är att slippa planera veckans måltider, shoppa ingredienser och släpa på tunga kassar.


Sedan starten 2008 har de levererat över 50 miljoner portioner och här gäller frakt ända fram till dörren. Du behöver inte känna dig låst, eftersom att det inte finns någon bindningstid. Du kan avboka eller pausa leveranserna som du vill, samt byta från en kasse till en annan, så länge du ger besked sju dagar tidigare. Om du skulle vara missnöjd av någon anledning, får du pengarna tillbaka.


Köp matkassar på rabatt med rabattkod på Linas Matkasse

Det finns matkassar för alla dieter, vilket gör det smidigt för hela familjer att äta god och sund mat, vecka ut och vecka in, samtidigt som man kan spara tid. Med din gällande rabattkod kan du välja bland följande: Linas Supersnabba kasse, Linas Originalkasse, Linas Originalkasse 70% Eko, Linas Lättlagade kasse, Linas Flexitariankasse, Linas Barnkasse, Linas Barnkasse utan gluten, Linas Barnkasse Laktosfri, Linas Vegetariska kasse eller Linas Inspirationskasse.


Matkassen kommer med varierande, spännande och kreativa recept varje vecka. Detta upplevs som inspirerande och många säger att det aldrig har varit så enkelt att laga näringsrik och god mat från måndag till söndag. Det finns också en miljövänlig aspekt av att handla matkassar med gällande rabattkoder, eftersom det minskar svinn och spar på jordens resurser. Du kan också köpa tilläggsprodukter, som fruktkassar, salladskassar, med mera.


Handla livsmedel med aktuella Linas Matkasse rabattkoder

I tillägg till matkassar kan man alltså köpa extra frukt och sallad, som ett komplement, för att få mer vitaminer och mineraler i sin kost. Fruktälskarna kan handla följande med sin aktuella Linas Kasse rabattkod: Linas Lilla Fruktkasse, Linas Ekologiska Fruktkasse eller Linas Fruktkasse. Dessa kassar kommer med härliga recept och frukttips och när det är möjligt, levereras säsongsbaserad svensk frukt, som till exempel skånska äpplen.


Det går också att använda sin erbjudandekod på Salladskassen om man vill ha mer grönsaker, som ett komplement till middagen. Det är ett bra alternativ för de som vill dra ner på kolhydraterna och äta mer grönt. Salladskassen innehåller ingredienser till 3 sallader för 2 personer. Detta går bara att köpa en som tilläggsprodukt, tillsammans med en matkasse.


Vad finns det i kassarna?

Kassarna består mestadels av rena råvaror och inte så mycket halvfabrikat, vilket leder till hälsosammare och färskare mat. Det ger dig också möjligheten att lära dig mer om råvaror, kryddning, såser och annat gott. De flesta grönsakerna är säsongsanpassade, med en blandning av svenska och utländska grönsaker, för att erbjuda variation. Varje kasse inkluderar ekologiska varor och fisk väljs enligt Världsnaturfondens fiskguide.


Kundtjänst sex dagar i veckan

Kundtjänst finns tillgänglig via telefon, kontaktform och e-post, enligt följande öppettider: måndag: 9–22, tisdag - torsdag: 9–17, fredag: 9–12, 13–15, lördag: stängt, söndag: 13–22. Leveranser sker på söndagar och måndagar mellan 17–22, och om du inte är hemma kan chauffören lämna kassen utanför din dörr.

Hur använder jag rabattkoder på Linas Matkasse?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Linas Matkasse.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4.777777777777778
9

Vill du ha nya Linas Matkasse rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.