Kökets box Rabattkod Januari 2020

Senaste Kökets box rabattkod ger dig upp till 50% rabatt. Kökets box innehåller 8-10 fantastiska produkter inom mat och bak. Varje månad får du hem en ny box med ett nytt tema. Du får dessutom ett magasin med inspirerande recept och tips!

Visa mer

Dölj

50 kr

50 kr rabatt på din första box

Giltig tills vidare Villkor ▾
Erbjudandet gäller endast vid start av Löpande Prenumeration. Gäller ej Löpande Prenumeration för 3 boxar eller Löpande Prenumeration för 6 boxar.

Om Kökets box

Med Kökets Box kan du njuta av en ny box full av överraskningar varje månad på ett nytt kökstema. En box innehåller 8–10 produkter inom mat och bak med ett värde på minst 190 kronor. Det här är ett roligt sätt att få inspiration på och upptäcka spännande produkter, smaker och nyheter. Med en gällande Kökets Box rabattkod kan du få ett bättre pris. Boxen kommer även med ett lyxigt magasin fyllt med recept och tips från Kökets redaktion.


Varje månad anländer en ny box full av fräscha produkter, på teman som till exempel Baka, Grilla, Jul eller Fest. Innehållet i boxen är hemligt tills du öppnar boxen, så det här är perfekt för folk som tycker om överraskningar. Boxarna hämtas ut på ett utlämningsställe du väljer själv. Dra nytta av en aktuell rabattkod hos Kökets Box på en löpande prenumeration helt utan bindningstid. En spännande lösning för de som vill upptäcka nya vinnare i köket.


Rabatt på Kökets Box med gällande rabattkod

Varje månad kommer boxen med nya och spännande produkter, tillsammans med recept och tips. Tidigare i år fick alla prenumeranter hem boxar på teman som Vardagslyx, Sensommar, Picknick, Vårfest, Grill, Baka, Nystart och Utflykt. Använd en aktuell Kökets Box rabattkod på dessa boxar, som innehåller en blandning av olika typer av livsmedel, till exempel drycker, snacks, mat som kan avnjutas direkt eller ingredienser till matlagning och bakning. Det händer också att boxen innehåller köksartiklar.


Varje år skickas det ut 11 boxar, med en paus i julimånad. Det är enkelt att pausa eller avsluta en prenumeration, helt enkelt genom att logga in i Mina Sidor. Kundtjänst kan också hjälpa till via e-post eller telefon.


Upptäck nya livsmedel med aktuell rabattkod hos Kökets Box

Kökets box följer säsong och aktualitet, vilket betyder att innehållet inspirerar dig när du som bäst behöver det. Några exempel på spännande produkter som har inkluderats i boxar tidigare detta år är Spicemaster – Ekologisk tacokrydda, Zeta – Ekologisk Orzo-mix, Svensk Ekologisk Kallpressad Camelinaolja, Quinoaburgare från Risenta, Vilda bär-dryck från Celsius, Fast – Protein milkshake choklad, Knäckesticks med Sesamfrön från Vilmas, Mojito Mixer från Schweppes och Cafégo Volcanic Blend alt Triple Mountain från Sofiero kaffesrosteri. När du använder en aktuell Kökets Box rabattkod får du ett ännu bättre pris på dina boxar.


Ge bort en prenumeration med aktuell erbjudandekod

Det är också möjligt att använda sin gällande Kökets Box erbjudandekod för att ge bort en prenumeration till en vän eller familjemedlem. Om du känner någon som tycker om att prova nya produkter och livsmedel, då är detta en perfekt gåva. Leverans sker till gåvomottagarens närmaste ombud, helt frakt fritt. Rabattkoden använder du i steg 2 när du slutför ditt köp. Din vän får ett e-postmeddelande när boxen är på väg och sedan ett sms då boxen finns att hämta ut.


Bra kundtjänst

Här finns det en dedikerad kundtjänst som kan hjälpa till med frågor angående ditt konto, prenumerationer, leveranser, betalningsmetoder, rabattkoder, med mera. De är tillgängliga via e-post eller telefon på vardagar klockan 08.30 – 16.30, med lunchstängt mellan 12.00 – 13.00. De har stängt på helger och röda dagar.

Hur använder jag rabattkoder på Kökets box?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Kökets box.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4
1
Antal rabatter 1
Rabattkoder 1
Bästa rabatten 50 kr rabatt på din första box

Vill du ha nya Kökets box rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.