KitchenLab Rabattkod

1 erbjudande

Senaste KitchenLab rabattkod. Fynda billiga kökstillbehör med upp till 30% rabatt. KitchenLab erbjuder köksredskap för tillagning, servering, inredning och även kokböcker. Att vara en matnörd är något otroligt positivt då man ofta tänker lite extra på miljö, att jobba med bra produkter och råvaror samt att man bryr sig om vad man stoppar i sig. Alla som jobbar på Kitchenlab är nördiga i mat och älskar att jobba med människor som gillar mat och allt däromkring lika mycket. Det är därför enkelt att finna produkter som både har hög kvalitet och snygg design hos dem och har man som kund synpunkter är de snabba på att lyssna, ta till sig och att höra av sig. Detta för att göra dig glad och nöjd och växa som företag. Men glöm inte att välja en Kitchenlab värdekod här innan du shoppar, så du tänker på att även göra din snälla plånbok glad.

Visa mer

Dölj

Aktuella KitchenLab rabattkoder i June 2019

30%

Upp till 30% rabatt på utvalda produkter

Giltig tills vidare.

Om KitchenLab

KitchenLab är en webbutik med ett brett utbud av tusentals produkter för köket. Med en gällande KitchenLab rabattkod kan du få rabatt på köksredskap, köksutrustning och köksmaskiner. Här får man fri frakt på beställningar över 1000 kronor och 90 dagars öppet köp, så man kan handla i lugn och ro.


Det här är en butik som har allt det både proffs och amatörer behöver för att laga oemotståndliga maträtter med passion och smidighet. Navigera utbudet via avdelningarna Köksredskap, köksmaskiner, Stek- och kokkärl, Grillar och spisar, Dukning, Baktillbehör och Övrig Köksutrustning.


Köp köksredskap med gällande KitchenLab rabattkod

Avdelningen med köksredskap erbjuder ett stort utbud av sådant som Köksknivar, Köksverktyg, Mätning, Kantiner, Kvarnar och Ströare, Skärbrädor, Planksteksbrädor, Sifoner och lite annat smått och gott. För att förfina sökträffarna när man shoppar med en gällande KitchenLab rabattkod kan man använda sig av filter, som till exempel varumärken eller material, samt sortera enligt mest sålda, nyhet, lägsta pris eller högsta pris.


I detta stora utbud hittar du all köksutrustning du behöver för att göra stordåd i köket. Välj mellan populära märken som Kitchen Craft, Longlife, Exxent, 100% Chef, Pavoni, Gefu, Scanwood, Victorinox, Profboard, Östlin och Microplane. Man brukar säga att kniven är kockens bästa vän, och om det stämmer, hittar du här många vänner i den här butiken.


Handla köksmaskiner med aktuell rabattkod hos KitchenLab

För de som är intresserade av att investera i en ny köksmaskin finns det ett brett utbud av professionella köksmaskiner här. Använd en gällande KitchenLab rabattkod i kategorier som Blandat, mixat och malet, Sous-vide, Kaffemaskiner, Juicepress och juicemaskiner, Glassmaskiner, Brödrostar, Fritöser, Värmerier, Salamandrar samt Riskokare och vattenkokare.


De mest sålda produkterna listas först i sökträffarna, och där är det ganska många produkter med rabatterade priser. Vad sägs om en Anova WiFi Precision Cooker – Sous Vide-Cirkulator, Vakuummaskin – Polyscience 150 eller Sous vide-paket Anova Wifi? Här finns alla typer av köksmaskiner man kan tänka sig, samlade under ett tak, och eftersom butiken aldrig stänger, kan man ta så lång tid på sig som man vill.


Rabatt på grillar och spisar med erbjudandekod

Ovan har vi nämnt några exempel på produkter som säljs av KitchenLab, men det finns mycket annat att välja på i den här butiken. Oavsett om du är ute efter en grill eller en spis, något nytt att duka med på middagsbordet eller kanske en ny bakform, så kan du finna det du behöver i detta stora sortiment. Dra nytta av din gällande KitchenLab rabattkod för att få ett bättre pris på allt man kan tänkas behöva i köket.


Snabba leveranser och 90 dagars returrätt

Webbutiken har en FAQ-avdelning med svar på vanliga frågor angående produkter, leveranser, gällande rabattkoder, frakt, moms, inloggning, och relaterade angelägenheter. Här får man gratis frakt på beställningar över 1000 kronor, annars kostar det 60 kronor per order. Alla produkter kommer med en returrätt på 3 månader, och normalt ligger leveranstiden på 2–3 dagar. Om man har några frågor går det att kontakta kundservice via telefon under butikens öppettider, eller via kontaktformulär och e-post.


Gör så här för rabatt hos KitchenLab

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos KitchenLab.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!
Antal rabatter 1
Rabattkoder 0
Kampanjer 1
Bästa rabatten Upp till 30% rabatt på utvalda produkter

Vill du ha nya KitchenLab rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.