ICA Upplevelser Rabattkod Augusti 2020

  • 4 rabatter just nu

Med ICA Upplevelser rabattkod får du 10-20% rabatt på upplevelser. Ge bort en upplevelse och få en fotobok på köpet. ICA Upplevelser erbjuder spännande upplevelser inom motor, äventyr, relax, mat & dryck.

Visa mer

Dölj

10%

10% rabatt på alla upplevelser

Giltig tills vidare Villkor ▾
Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.
7%

7% rabatt på alla upplevelser

Exklusiv Giltig tills vidare Villkor ▾
Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.
Kampanj

Få en Fotobok vid köp av valfri upplevelse

Giltig tills vidare
Kampanj

Härliga upplevelser för två - från 495 kr

Giltig tills vidare

Om ICA Upplevelser

ICA Upplevelser har ett utbud av upplevelser och upplevelsepresenter i kategorierna Aktuella Kampanjer, Familj, Kultur, Luft, Mat & Dryck, Motor, Natur, Relax, Sport & Fritid, Vatten och Äventyr. Bläddra runt med din gällande ICA Upplevelser rabattkod och välj bland upplevelser för alla smaker och tillfällen. Här finns det något för alla olika typer av människor; de äventyrliga, naturälskarna, de sportiga, livsnjutarna och de kulturella.


Utforska det varierande sortimentet med allt från matvandringar och vinprovningar till tandemskärmflyg och sportbilskörningar. Alla upplevelser som köps med aktuella rabattkoder hos ICA Upplevelser kommer med försäkring helt utan extra kostnad. Det är enkelt och smidigt att utforska sortimentet med hjälp av kategorier och sökfilter.


Köp upplevelsepresenter med gällande ICA Upplevelser rabattkod

Man kan ta en titt på kategorin Aktuella Kampanjer för att se om det finns några rabatterade upplevelser som passar. Det dyker ständigt upp nya kampanjer och erbjudanden på olika teman, som till exempel Ölprovning Rom- & Chokladprövning, Ansiktsbehandling för män, Whiskeyprovning för två, Kör världens snabbaste muskelbil eller Hotellweekend på First Hotel Reisen. Med en gällande ICA Upplevelser rabattkod kan man också få rabatt i andra kategorier.


Familjeavdelningen består av en spännande blandning av unika och underhållande upplevelser runt om i Sverige. På vänster sida kan man applicera filter på sin sökning, för att hitta rätt typ av upplevelse. Förfina din sökning enligt pris, ”puls”, län, kategori och antal, och se vilka upplevelser som passar just dina behov. Här finns det gott om alternativ för familjer i landets alla län.


Rabatt på spadagar och massage med ICA Upplevelser rabattkoder

För de som tycker om att slappna av, njuta av skönhetsvård och härliga spa-behandlingar, finns det mycket att välja på med en gällande ICA Upplevelser rabattkod. Vad sägs om Prova på yoga, Strandrelax, Saltspa, Bröstvaxning för män, Fransar och bryn, Fotvård 30 min, Fiskpedikyr, Massage 30 min, Ansiktsbehandling 30 min, Aromamassage, Manikyr, Skönhetsbehandlingar, Lerinpackningar, eller kanske en Hotstone-behandling?


Unika presenter med aktuella rabattkoder på ICA Upplevelser

Under Mat och Dryck kan man välja bland mumsiga och spännande alternativ som involverar öl, vin, choklad, whiskey, matvandringar, teer, lakrits, polkagrisar och olika middagsupplevelser. Champagneprovning finns också tillgängligt i många städer, som Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Gävle och Karlstad.


Eller vad sägs om en kulturell stadsvandring i Stockholm eller Stand-up för två? Använd en gällande rabattkod hos ICA Upplevelser om du vill ge bort minnesvärda stunder till vänner och familj, som de sent kommer glömma.


Många olika äventyr på ICA Upplevelser

Här råder det ingen brist på äventyr heller, och i äventyrssektionen kan man sortera upplevelserna utefter hur mycket ”puls” de har – det vill säga hur pass det får adrenalinet att pumpa. Den maximala pulsen, 5 av 5, levererar en lista på utmanande äventyr, som Tandemskrämflyg, Banracing på flygfält, Ferrari vs Lamborghini – Speedtest och Wingwalking. Endast rekommenderat för riktiga våghalsar.


Snabba leveranser och kundtjänst

Om du har några funderingar kan du kontakta kundtjänst via e-post eller telefon. De har öppet måndag – fredag klockan 10.00 - 17.00. Presentaskar som köps med aktuell erbjudandekod levereras inom 1–3 dagar om du beställer innan 15.00.

Hur använder jag rabattkoder på ICA Upplevelser?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos ICA Upplevelser.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4
1
Antal rabatter 4
Rabattkoder 2
Kampanjer 2
Bästa rabatten 10% rabatt på alla upplevelser

Vill du ha nya ICA Upplevelser rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.