Flygstolen Rabattkod Maj 2022

  • 3 rabatter just nu

Känner du för att ge dig iväg på en trevlig semester? Då vill du förmodligen resa billigt så att du har råd med att hitta på en massa roliga saker på resmålet. Därför har vi på Gratislandet samlat ett gäng erbjudanden och rabatter hos Flygstolen, så att du ska kunna hitta din drömresa utan att bränna ett stort hål i plånboken. På den här sidan kan du bland annat hitta en rabattkod som ger dig 10 % rabatt på alla hotell som du bokar hos Flygstolen. Eller varför inte upp till 50 % rabatt på flyg? Håll utkik! Vi har alltid nya kampanjkoder och kampanjer på Gratislandet - allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och känna att du är på god väg att göra ett riktigt kap!

Visa mer

Dölj

250 kr

Få en rabattkod med 250 kr rabatt

Giltig tills vidare Gäller när du anmäler dig till butikens nyhetsbrev.
Kampanj

Flygkampanjer - billiga resor världen över!

Giltig tills vidare
50%

Upp till 50% rabatt på hotell och flyg

Giltig tills vidare

Om Flygstolen

Flygstolen – res med valfrihet och trygghet!
Flygstolen.se startades år 2004 och vill att alla deras kunder ska kunna njuta av ett enkelt sätt att boka sin resa på. Du som kund kan välja mellan fler flygbolag än vad någon annan hemsida har. Företaget försöker erbjuda smarta lösningar för alla typer av resor - bröllopsresan, affärsresan, solsemestern eller ett startpaket för dig som ska backpacka. Flygstolen.se kan hjälpa dig att boka biljetter hos över 700 flygbolag och du kan till exempel komma ända till Thailand, Frankrike eller USA. Så för dig som är sugen på att boka en biljett rekommenderar vi att du kommer till oss på Gratislandet först för att hämta din rabattkod, så får du en ännu bättre upplevelse!

Hur använder jag rabattkoder på Flygstolen?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Flygstolen.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

3
1
Antal rabatter 3
Kampanjer 3
Bästa rabatten Få en rabattkod med 250 kr rabatt

Vill du ha nya Flygstolen rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.