Eyerim Rabattkod

1 erbjudande

Använd Eyerim rabattkod och få upp till 20% rabatt på beställningen. Eyerim erbjuder solglasögon, glasögon och skidglasögon från välkända varumärken. Fri frakt på alla beställningar.

Visa mer

Dölj

Aktuella Eyerim rabattkoder 2019

Om Eyerim

eyerim är en webbutik med fokus på designer glasögon, solglasögon och sportglasögon. Om du behöver ett par nya brillor till skolan, semestern, jobbet eller nya behagliga läsglasögon, så kan du hitta det här. Använd din eyerim rabattkod och shoppa glasögon med enkelhet och njut av både gratis frakt och snabb leverans.


Smidig shopping

Eyerim har ett brett urval du kan välja från när du shoppar glasögon med din aktuella eyerim rabattkod. Här finns det tusentals varumärken och produkter väl kategoriserade och organiserade för att underlätta shoppingupplevelsen. Den användarvänliga navigeringen och detaljerade sorteringen gör det kul och spännande att bläddra runt och titta på olika bågar. Vad sägs om fyrkantiga Ray-Bans gjorda i kolfiber, trendiga runda Polo Ralph Lauren i acetat eller ett par heta violetta cat eye-brillor från Fendi, tillverkade av stål?


Om du vill se hur glasögonen ser ut på dig, kan du ta hjälp den virtuella ”try on”-funktionen, vilket är en mjukvara som skapar en anslutning till din webbkamera och applicerar glasögonen på ditt ansikte virtuellt. Det är så klart bäst att du har kontaktlinser i när du använder denna ”try on”-funktion, om du är ute efter receptbelagda glasögon. Man kan också ladda upp en bild om man föredrar det.


Handla sportglasögon med rabattkod

Om du vill köpa sportglasögon med din eyerim rabattkod har du mycket att välja på här, med speciella glasögon för Cykling, Löpning, Vandring, Snowboard, Skidor, Golf, Skateboard, BMX, Fiske och Vattensporter, samt Receptbelagda Sportglasögon. Filtrera det breda sortimentet enligt bågform, bågtyp, ansiktsform, storlek, ramfärg, glasens färg, material och egenskaper, så som fällbara, speglade, matt båge, utbytbara, gradienta eller fotokromiska. Du kan sedan sortera produkterna enligt popularitet, pris, och så vidare. För de flesta sporterna rekommenderas det ledande specialmärket Oakley, som har specifika, trendiga designs för alla aktiviteter.


Guider, inspiration och tips från bloggen

eyerim har även en blogg dedikerad åt att inspirera och hjälpa sina kunder med tips och guider som Skötselråd för dina glasögon, Solglasögon för din ansiktsform och Guide för att upptäcka autentiska Ray-Ban solglasögon. Nu kan du köpa glasögon med rabattkoder som verkligen passar din ansiktsform, och om du skulle ångra dig har du alltid 30 dagars ångerrätt, så du kan känna dig trygg.


Snabb leverans av glasögon

För de som vill handla glasögon och solglasögon med rabattkoder på eyerim finns det en kategori som heter ”snabb leverans”, där du finner produkter med en leveranstid på 3–5 dagar, om du bara vill köpa ramen. För föreskrivna linser tar det lite längre tid, cirka 10–12 arbetsdagar. Alla produkter kommer med två års garanti. eyerims dedikerade supportteam finns tillgängliga via e-post, och garanterar dig ett svar inom 24 timmar. Det finns också en sida med vanliga frågor och svar som du kan använda dig av om du har några generella funderingar.


Sist men inte minst måste vi nämna utförsäljningsavdelningen, där du kan lyxa till det med brillor från Balenciaga, Chloe, Desquared2, Miss Sixty, Swarowski, med mera, till ett förmånligt pris. Om du kombinerar detta med Eyerim rabattkoder kan du göra riktiga klipp. 

Gör så här för rabatt hos Eyerim

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Eyerim.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Vill du ha nya Eyerim rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.